1/15/12

iina's sweet 18

Mie sulin tänään mun serkkujen uudelle 8vk koiravauvalle, niillä on samanlainen 4vuoden ikäisenä myös. Ei helpottanu mun koirakuumetta yhtään, voisin jakaa teillekkii ne kuvat ens postauksessa:') Viikonloppu meni taas ihan sujauksessa, olis jo perjantai taas! Tänään kävin ladylinellä kokeilemassa zumbaa, kun on sellainen 5kerran lahjakortti(thanks saija<3). Sielläkii pitäis nyt viel täs kuus kerkee pari kertaa käymään ja tykkäsin kyllä kovasti niiden zumbasta!  Mun viikko tulee olemaan suunnitelmien mukaan liikunnan täyteinen(ellei tule jotain tärkeempää) !
Ma: body combat&moderni 
Ti: pilates 
Ke: body pump
Pe: body combat
Su: zumba&street3
 Paljon parempi mieliki ku päässy tekeen sitä mitä rakastaa :)
IMG_8739
IMG_8708
vaatteet-2
IMG_8644
IMG_8757
IMG_8684
IMG_8651
IMG_8646
IMG_8727
IMG_8773
IMG_8715

4 comments:

 1. awwwwwwww ihana huivi :-----------)

  ReplyDelete
 2. Anonymous1/16/2012

  miten saat nää kuvat näkymää tässä keskellä ? tai siis tän koko ulkoasun :-D

  ReplyDelete
 3. Oon seurannu sun blogia jo jonkun aikaa ja tajusin vasta vähä aika sitten, että olit mun kanssa samaan aikaan maltalla!! Hui miten onkaan pieni maailma =D

  Sun blogi on tosi ihana ja monipuolinen ja sitä on hauska lukea :)

  ReplyDelete
 4. veewa - aww kiitos :-)
  Anonyymi - hmmmm ainakin tekstin ja kuvat saan laitettua, kun menee kirjoittamaan uutta tekstiä ja tekstin yläpuolella näät sen palkin missä on fontit yms 20 juttua. Katsot vasemmalta kuudes sellanen kuva missä on rivejä ja nuoli. Sieltä valkkaat sen tekstin ja kuvien paikan. Koko blogin siirtämistä en muista, mallinsuunnittelutyökalun kanssahan mä oon laitellu näit leveyksiä:)
  Nea - Kiitos kommentista, kiva että luet :)! Oi vitsi olitko?? :--D Oli kyllä aivan paras reissu ja mmm se lämpö. Maailma on kyllä pieni pakko sanoa!

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)