1/20/12

some music

Sitä vaan että viikonloppu <3 Tulin vähän aikaa sitten rättiväsyneenä töistä. Huomenna pääsen ehkä avaamaan mun snoukkakauden, riippuen tietysti säästä:-) Mutta, mie lähden tästä kohta Danille ja turhat löpinät sikseen, antaa musiikkien laulaa! Keräsin teille ja myös itseäni varten mun tällä hetkellä kovassa soitossa olevat kipaleet. Toivottavasti joku on teidän mieleen, aika kasa niit keräänty :D

11 comments:

 1. Anonymous1/20/2012

  miten voit tykätä tosta Mohombin In Your Head kappaleesta? siinä on pilattu alkuperäinen The Cranberriesien laulu ihan huolella kun kappale joka kertoo sodasta ja väkivallan lopettamisesta on muutettu "what's in your heaad? in your head, mohombi mohombi mohombi" lol. törkeää raiskausta.

  ReplyDelete
 2. Se nyt on yksi noiden kaikkien joukosta, musta se on hyvä jos ei kertosäettä lasketa :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous1/20/2012

  tosi kiva ku laitoit noit kappaleita! =)
  siinä olikin pari jota oon pähkäilly muutaman päivän kun en oo tienny nimeä :-D kiitoksia siis!!

  ReplyDelete
 4. Eipä kestä! Ilo vaan et joku tykkäsi tästä :--) kiitos sulle !

  ReplyDelete
 5. Anonymous1/21/2012

  Kiitos hurjan paljon näistä kappaleista! Mulla on opinnäytetyön tekeminen tässä parhaillaan menossa ja ni sain tästä piristystä sen tekemiseen, ei tarvi istua hiljaa paikallaan ja aino asia mikä kuuluu on näppäinten napina :D tää piristi ja löysin myön pari uutta kivaa biisiä! :)

  ReplyDelete
 6. ihanii biisei ! kiitos näistä =)

  ReplyDelete
 7. sinnu - Eipä mitään ! No varmasti sait lisää potkua kun sai kuunnella biisejä samalla! Tosi kiva että tykkäsit :--)

  juliaa - Niin on ! Ole hyvä vaan:)

  ReplyDelete
 8. Anonymous1/21/2012

  hei sellanen pieni kysymys, että miten videot saa noin pieniksi tai sitten niin, että videot näkyvät vain palkkeina? toivottavasti ymmärsit :D ja kiitos jos voit vastata:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Otat youtubesta sen videon alta upotuskoodin ja siinä näät kaksi eri lukua width ja height jälkeen. Kun muokkaat niitä kahta lukua niin sen videon koko myös muuttuu. Esim sen ohuen palkin kooksi laitan 640 ja 21. En osaa tarkemmin selittää, toivottavasti auttoi vähän !

   Delete
 9. Anonymous1/24/2012

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3DS65lyIV3Y#!
  < ootko kuullu tät versioo tost naked biisist?

  ReplyDelete
  Replies
  1. en ollu kuullu. mut oli kyl hyvä !

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)