1/16/12

vaaleanpunainen postaus

Ostin sen vihdoin! Vaikka vähän kallis olikin, mutta on se sen arvoinen. Syke/kalori mittari ja viellä mitä parhaimmalla ulkonäöllä!! Toimii mulla myös kellona :-) En kerinnyt ottamaan kuvaa, kun laitoin päälle mutta eiköhän tää tuu jatkossakin näkymään. Kuvissa näette myös mun päivän treeniasua hieman, tykkään pukeutua väreillä harkkoihin, ihan mälsää olla mustissa. Jottei nyt pelkäksi kelloksi mene niin laitoin Eskon kuvia väliin :') Pikkunen piti hetkeksi laittaa rauhoittumaan omaan petiinsä, kun kävi uhoamaan isommalle kaverille niin sain samalla nappastua pari koiranpentuilmettä kameraan. Esko on vasta pehmolelun kokoinen pikkupallero, tui. Tänään päivä meni mukavasti liikunnan merkeissä, mentiin mun ihanan Lauran kanssa combattiin ja sieltä menin tanssimaan. Kerrankin streetissä ja modernissa on ollut sellaista tanssia josta tykkään, ootelkaa vaan näytöstä ! 
Nyt untenmaille, yötä ihanuudet :--)
IMG_8847
IMG_8802
IMG_8852
IMG_8801
IMG_8839
IMG_8803
IMG_8845
IMG_8810

13 comments:

 1. Anonymous1/17/2012

  Siisti sykemittari:)suositteliks joku sulle tollast?:)

  ReplyDelete
 2. Käyksä Kouvolan tanssikoulun noissa moderneissa sun muissa? :) Oon meinaan ihan varma että oon nähnyt sut siellä jossain kevätnäytöksessä tanssimassa kun oon ollu siskon modernei kattelees :-D

  ReplyDelete
 3. Anonymous1/17/2012

  paljon makso ?

  ReplyDelete
 4. voiku suloisuus toi koira :')

  ReplyDelete
 5. Oi miten sulonen koira ja toi vika kuva on aivan ihana!<3

  ReplyDelete
 6. uuh toi sykemittari ;)

  ReplyDelete
 7. Anonymous1/17/2012

  aika monta samanlaista kuvaa täs postauksessa ? :o

  ReplyDelete
 8. Anonymous1/17/2012

  Paljon toi sykemittari makso? Miten hei saat noi kuvat tolleen, että ne on kiinni toisissaan, ettei niihin tuu semmosta väliä?

  ReplyDelete
 9. oi miten sulonen koira:') meillä on kaks samanlaista ja toinen täytti tänään kolme vuotta!:)

  ReplyDelete
 10. Anonyymi - Oikeastaan yks kaveri vähän ties noista ja suositteli mut ite kyl suurinpiirtein valitsin ja haluisin vähän väriä kanssa.
  iida - Joo kyllä käyn. Voi olla että olet nähyt mut viimevuosina Mtv ja street esityksissä :-D Nyt tulee ensimmäistä kertaa mulle esitys moderninkin kanssa jäiks saa nähä miten menee:)
  Anonyymi - 140e
  sofia - No on joo :') pennut on aina söpöjä.
  Jenna - Niin se oli, sulin sille ! :)
  Laura - mmmm vois ottaa huomenna käyttöön :p
  Anonyymi . niin nyt sattukin ku laitoin koirasta ja sykemittareista 4 molemmista:o
  Anonyymi - 140 e, ei paha mut kyl se kirpas visal :-D äää.... muokkasin sitä html koodia, siellä piti muuttaa sitä riviväli juttua, mutta anteeksi en nyt millään muista mistä löysin sen :-(
  nooris - mmm tuii miekin haluan :)Noi on kyllä tosi mukavia koiria. Ja onnea sun koiralle, nuori poika vielä :)

  ReplyDelete
 11. Joo streetissä ainaki! Aina katellaa ku siellä joku pieni vetää eturivissä ihan törkeen hyvin :-D

  ReplyDelete
 12. Anonymous1/19/2012

  Tota, oisko mitenkää mahollista et kertoisit tosta sun pienkokosuudesta :) esim postaus.. se ois tosi mielenkiintosta! ja en ees aluks tienny et oot pienkokonen ku aloin lukee tätä sun ihanaa blogii mut sit kuulin jostaa ja en voinu uskoo! Oot tosi ihana ja vaikutat tosi mielenkiintoselt ihmiselt ja sehän tekee sun blogistaski mielenkiintosemman ku muilla :)!

  ReplyDelete
 13. iida - Hehe noniiii :---D thaaanks!
  Anonyymi - Kiitos ! ömmm en nyt tiiä mitä sanois. Mut siis ku ei tähän liity mitää tarinaa yms, geeneissä vaan ku äitiki on aika lyhyt,ei muuta ku toi:D ja en ite sillai tykkää kamalasti puhua asiasta. Muuten kyl jos olisin jotenki erikoinen tai tähän olis joku erilain syy mut ei oo haha :D En oo sen erikoisempi ku muutkaa.

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)