2/13/12

leaner, fitter, stronger, tougher - Nike Blast 2012

THE NIKE BLAST 2012
Täällä taas! Viikonloppu ja maanantai vierähti niin nopeasti, etten kerennyt tänne tulla ilmoittelemaan itsestäni.
 Lähdettiin Lauran kanssa lauantaina Helsinkiin, käytiin keskustassa syömässä ja vähäsen shoppailemassa. Mentiin ajoissa meijän hotellille(Scandic Grand Marina) joka oli tosi hieno vau! Ilta menikin siellä mukavasti kahdestaan nauraen, syöden hedelmiä ja katsottiin telkkaria. Hotellihuone muistutti kaatopaikkaa, kun kaikki tavarat oli pitkin huonetta.

Sunnuntai aamuna herätys kello 6, KYLLÄ hyvin _pirteänä_ aamupalat nassuun ja puoli 8 jälkeen aamulla oltiikin Kaapelitehtaalla ja The Nike Blast alkoi!!! Oli vissiinkin paras päivä piiiiiiiiitkään aikaan. Tapahtuma sponssasi meille paljon vitamiini-,palautusjuomia ja proteiinipitoisia välipaloja. The Nike storeen paloi rahaa ja esittelenkii ostokset seuraavassa postauksessa(voin sanoa että oon maailman paras tyttöystävä...;D). Käytiin 5 eri hyvin kuumalla tunnilla, parhailla ryhmätunneilla millä ollaan ikinä oltu!! Aamu alkoi mukavasti body pumpilla, 3 mahtavaa tanssituntia ja erityisesti combat oli päivän huipennus  ! Puhtia riitti koko päivän, never give up mä sanon ;) The Nike Blast laittaa youtubeen videokoosteen tapahtumasta piakkoin joten tsekatkaahan se (toivon ettei mun pärstä näy siinä kameran eessä missään välissä.... :--D) ! Ensi vuotta odotellessa ! Teen nyt pari postausta viikonlopusta. 
Lopussa kaksi ammattikuvaajan ottamaa kuvaa ja huomatkaa facebookin laatu, kun piti sieltä ladata...
IMG_1279
IMG_1200
IMG_1100
IMG_1350
IMG_1339
IMG_1228
IMG_1210
saija-1
IMG_1232
IMG_1252
IMG_1053
IMG_1437
c'moon ei ton päivän viimesen treenin jälkee voinu näyttää hyvältä..^ :-D
IMG_1426
IMG_1385
IMG_1374
IMG_1216
IMG_1263
IMG_1275
IMG_1338
IMG_1358
IMG_1342
IMG_1330
IMG_1324
Gracias!
saija
IMG_1335
IMG_1278
NIKE
nikee

11 comments:

 1. Voi että haluisin tonne! onks toi niiku myös lauantaina vai vaa sunnuntaina? JA kui paljo se osallistuminen maksaa? :p jos ens vuonna pääsis itekkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensi vuonna sitten sinne! Ja kyllä tuo kesti lauantain ja sunnuntain, myö mentiin vain sunnuntaille. Yhden päivän osallistuminen maksaa n. 105 e oliskohan ollu ja kahden päivän 200 e. Noihin hintoihin sisältyy niin paljon treenitunteja kuin vain saa varattua päivälle plus niken treenikassi tai kengät jos osallistut la-su ja kaikennäköisiä sponssijuttuja. Ihan mahtavaa oli !

   Delete
  2. Okei kiva kun kerroit lsitää tosta! Kyllähän toi hinta on sinänsä iso, mutta se sisältää niin paljon kaikkea, että kyllä sen nyt maksaa! Ja sitä paisti jos mun poikaystävä lähtee lätkäpeliin johon lippu maksaa 196e, niin kyllä mä tonne tuun ens vuonna!!:D

   Delete
  3. Niinhän se oli tänä vuonna tosi kallis verratuna viime vuoteen mutta oli kyllä kaiken sen arvosta :-)! No johan nyt, en kyllä yhteen parin tunnin lätkäpeliin laittaisi melkein 200 e :D tietysti riippyy jos se olis joku suomen mm finaali peli:D

   Delete
  4. Nii no se ei ees oo Finaali, Suomen peli kyllä, mut tietty, kullalla on olu luikkarit jalassa ennnenku losas kävellä, ni se on se sen juttu, ei se kyllä ois millään suostunu jäämää kotikisoista paitsi!:p

   Delete
  5. Vooi no kyllähän sen sitten tajuaa! Munkin poikaystävä on aika jääkiekkofanaatikko, tiedän tunteen :D

   Delete
 2. voi vitsi ku ois kiva päästä itekki tollasee!! mut tosi kivoi kuviaaaa

  ReplyDelete
 3. hohohooo kivoooi kuvii!! ja toi sun haba!!;);)

  ReplyDelete
 4. tytti - No sit sun pitää mennä ens vuonna :-)! Kiitos !

  jenni - hohoho kiittiii pupsi ! kheheh ;)

  ReplyDelete
 5. whiiii OLI MAHTII ! ;) <3 ens vuon uusiks !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellaki!! Kiitos sulle <3 ;)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)