2/19/12

wanhat vuosimallia 12

Ei näihin wanhojen kuviin ikiniä kyllästy ! Perjantai päivä ja ilta meni ihastellessa tansseja Erikan ja Annan kanssa. Asiasta kolmanteen mua ärsyttää ihan sikanaa, kun mun kännykkä meni tänään taskussa puk-koodille. Pitää sitten olla ilman kännykkää tää viikonloppu siihensaakka, että saa soitettua apua ärgh:-D Mun lauantai ilta mennyt rennosti kotona lepäillen ja huomenna pääsenkin tanssiharkkoihin. Oon tällä viikolla ollut jotenkin toosi laiska, ensi viikolla pakko ryhdistäytyä ! :) Nyt ajattelin käydä kerrankin ajoissa nukkumaan, kun kerran kotona ollaan niin saan tankattua unta tulevaa työviikkoa varten kunnolla. Hyvää yötä kaikille näiden prinsessojen myötä :-)
IMG_1901
IMG_1856
penkkarit-4
penkkarit-2
IMG_1843
IMG_2298
penkkarit-3
IMG_2429
penkkarit-1
IMG_1956
penkkarit
IMG_1905
IMG_2194

11 comments:

 1. hahhhaha mun ilmeet.......

  ReplyDelete
 2. huisin hienoi kuvii oot saanu napsittuu ! :)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihania kuvia & mekkoja♥(:

  ReplyDelete
 4. Anonymous2/19/2012

  tosi ihania kuvia ! Monta käyttäjää sulla muuten on flickrniin ja ootko tehny aina uuden sähköpostiosotteen vai miten ? Ja kuinka nopeesti sulla täyttyy yksi :) ?

  ReplyDelete
 5. ihana pyry :--D ♥

  ReplyDelete
 6. Anonymous2/19/2012

  hei kyselisin samaa ku toi edellinen anonyymi, että täyttyykö sulla flickr kuinka nopeasti ja teetkö sitten vaan aina uuden käyttäjän sinne vai miten ku mulla on ainakin toi ongelma, että se täyttyy niin nopeasti! ja tosi hienoja kuvia :)

  ReplyDelete
 7. sun blogi on kyl ehkä paras mitä tiiän !
  ihanii kuvii ja osaat kirjottaa niin hyvin :>

  ReplyDelete
 8. norppiz - ihana norppis! <3

  sarapsu - voi kiitos paljon :-)

  annika - Kiitos annika !

  Jenna - Kiitti Jenna:) äläs muuta sain kuolata vierestä :D

  Anonyymi - Kiitos paljon :) Siis mulla on noita flickr tilejä varmaankin 20 tähän mennessä ollut, käytän niin paljon kuvia täällä blogissa. Uutta sähköpostiosoitetta en ole luonut, mutta vaihtelen aina mun kahden sähköpostin kanssa että kumman ilmotan sinne ettei siel nyt niin ihmeteltäis! Yksi tulee täyteen suunnilleen 300 kuvasta mikä sinne mahtuu korkeintaan, sillä muokkaan kuvat valmiiksi pienemmiksi joten niiden kuvien tilavuus on jotain 200 kb luokkaa kun taas normaalisti 9 mb ?? kamala ero. Siinä pieni vinkki, muokkaan photofiltrellä kuvan koon valmiiksi johonkin 600x800 niin kuvia mahtuu enemmän kuin isotilasilla kuvilla. SItten sen tilan loppuessa luon aina uuden käyttäjän kun 300kuvan tila on rikki.

  Oona - Hehe nojooo :--)

  Anonyymi - toinen ano kyselikin tuota samaa ^^ :) ja kiitos !

  Viivi - Voi vitsit kiitos hurjasti, ihana kuulla! :-)

  ReplyDelete
 9. Anonymous2/20/2012

  ihana blogi siulla! liityin lukijaks:) http://lifeaslikeme.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihana että tykkäät, toivottavasti tykkäät jatkossakii <3

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)