3/19/12

one lovely blog award

Sain tälläisen kivan haasteen ihanalta Alexandralta, kiitos paljon :-) Mulle ei olla paljoa näitä haasteita annettu joten ihan kiva näin ensimmäistä kertaa toteuttaa tämä ! Mulla olisi vielä ollut paljon kerrottavaa musta joten päätin että teen joku päivä 50 faktan tietopostauksen itsestäni :D!

Haasteena oli kertoa 7 faktaa itsestäni ja haastaa 15 bloggaajaa tekemään samoin (tällä kertaa vähän fuskaan ja haastan vain pari).

1. En ole katsonut ainoatakaan Pirates of the Caribbeania, Taru sormusten herrasta, Starwarsia tai Sawia kokonaan. Saati sitten Titanicia ollenkaan, hävettää myöntää.
2. En voi sietää sitä jos joku vien mun ruoan. Hermostun jos ruokaa ei ole jätetty mulle ! Sen on perhe moneen kertaan huomannut... Se vielä että mun ruokaa syötäisiin mun edessä niin saa mun pään savuamaan :D
Pictures
3. Pyrin olemaan kaikille ystävällinen, en tykkää olla toisille töykeä, pyrin kuuntelemaan 
kaikkia ja auttamaan parhaani mukaan. Joskus mulle on sanottu että pitäisi välillä olla ilkeäkin ja sanoa pahasti takaisin, mutta kun en osaa. En ikinä halua että mulle suututaan tai puhuttaisiin ilkeästi, kysyn kyllä heti jos joku vaihtaa äänen sävyä ilkeämpään suuntaan. 
4. Olen äärimmäisen nirso ruoan suuhteen. En tykkää paprikasta, suolakurkusta, kahvista, sinapista, kesäkeitosta, voileipäkakusta, parsakaalista, vesimelonista, kesäkurpitsasta, sienistä(paitsi kanttarelli), fetajuustosta, meetvurstista, pinaattikeitosta, kyljyksistä, levite voista, oliiveista, tulisesta ruoasta , wokista...c'moon tää lista jatkuu loputtomiin.
Pictures-1
5. Säälin paljon kaikkea ja itken hyvin helposti tyhmistäkin asioista. Mun kyynelkanavat avaavat esimerksiksi suloisen näköinen vanhus, yksinäinen ihminen koulussa jonka luokse tekisi mieli mennä, ihminen jota kiusataan, 1-3 vuotiaat pikkutaaperot jotka ovat niin suloisia isiensä kanssa, kehitysvammaiset joita haluaisin auttaa, eläimet joita kohdellaan huonosti ja muutenvaan söpöt eläimet joita katsoessa olen monet kerrat vollottanut kotona ja luvannut hommaavani sellaisen, tuloksena siis mulla on 20 vuoden päästä kaikki maailman eläimet kotonani:)
6. Olen hyvin tarkka eräiden asioiden kanssa. En voi käydä nukkumaan ellei lakana ole hyvin laitettuna suorana ja nenäliina pöydällä varmuuden vuoksi, en tykkää jos jollain on hupparin huppu huonosti ja huomautan siitä kyllä heti, INHOAN IRTOHIUKSIA harjassa ei saa olla hiuksia joten huomautan myös siitäkin ystävilleni jos niiden harjassa on hiuksia...
7. Olen erittäin riippuvainen purkasta, huulirasvasvasta, hiusharjasta, kännykästä ja puuterista. Jos jotakin niistä ei ole laukussa mukana on katastrofi edessä, no ei nyt aivan, mutta kuitenkin :D!!


18 comments:

 1. voi ei mitähän me syödään kesällä kun mä rakastan vesimelonia, fetaa ja oliivejaa omnomnomn! ja jos näkisit mun harjan pyörtyisit, tästä pehkosta kun hiuksia saiskin lähteä.. haha eivaan ehkä me pärjätään ;-D

  ReplyDelete
 2. Ei vitsi ira oot ihana !! <3 alko hymyilyttää tää ja varsinki toi ruokajuttu.... En tiennykkää ettet tykkää esim paprikasta :D pus, oot tyttö paras.

  ReplyDelete
 3. Pirates of the caribbean on niiin hyvä leffa,, ! <3

  ReplyDelete
 4. iida - oooh noes, noo hätä keinot keksii ja ruokaa löydetää, nyt ainakii tiiät mitä karsia valmiiksi oou:--D!! Voin tulla putsaamaa sun harjan....tai sit voit tehä sen ennen mua ku tuun ;D !

  Laura - Voooooiii itse olet paras ja ihana <3! Ja yllättävää että tuli 2/7 ruokafaktaa.... XD ai etkö tienny etten tykkää, jopas jotakiii :-D Nyt osaat valmistaa mulle oikeeta ruokaa!

  Jenna - niihän se kuulemma on...... :-D

  ReplyDelete
 5. IRA mä otan tehtäväkseni et sä naat Titanicin.... Oot menettänyt niiiiin paljon!!! Ja mä vihaaaaan kans tota et ihmiset syö _mun ruokaa_. Eniten sitä et joku närppäsee omil sormillaan jotain mun lautaselta :D hitto, mun ruuat!

  ReplyDelete
 6. hah, mäkään en oo kattonu noist leffoist mitään eikä kyl pahemmin kiinnostakka nähä niitä XD toisaalt titanic vois ehk olla ihan jees mut njäääh en tiiä !

  ReplyDelete
 7. Anonymous3/19/2012

  leffojen kanssa suunnilleen sama homma. titanicin oon nähny, mutta muita en, paitsi että pirates of the caribbeanit oon ns. pakottanu itteni kattomaa ja ne oli ihan tylsiä mutta johnny depp <3 ja vähän sama ruuan kanssa. harvasta ruuasta ihan oikeesti tykkään :D

  ReplyDelete
 8. Anonymous3/19/2012

  haha mäkin itken aina :( <3

  ReplyDelete
 9. Anonymous3/19/2012

  hei sulla tais olla napakoru ? :-) sattuks se ihan kauheesti kun otit sen ? aattelin ite ottaa mut pelkään neuloja yli kaiken ! :d

  ReplyDelete
 10. oiii oot niin symppis! oot ihanan aito ja muutenki tosi pirtsakka tyttö :) mulla on toi sama, et oon liian kiltti kaikille, enkä osaa olla ilkee tai ees vihanen kauaa.

  ReplyDelete
 11. Erika - Ihanaaa! Ota mua niskasta kiinni ja sivistä mua Titanicin kanssa! On mulla ollu aikeissa katsoa se mutta.... on vähän jäänyt :D Ja jep.... mun sapuskoihin ei kosketa!!

  PETRA - voooi etkö oo siekää? En oo onneks sitten ainut :D hmmm samaa mieltä oon kyllä siinä, mut ehkä joskus mun ystävät päättää sivistää mua kunnolla !

  Tyttituulia - no problem tytsä <3

  Anonyymi - Ouu.... Mulla olis aikeissa Lauran kanssa katsoa piratesit maratoonin tyyliin, saa nähdä mitä tulee ! ;) ja jep depp <3 Toinenkin nirso löytyi, oikeasti se on kyllä ärsyttävää mutta mitäs makuaistilleen voi:(

  Anonyymi - voi meitä, liikututaan helposti :( ! EN kyllä tiedä onko se sitten huono asia, välillä on kiva antaa myötätuntoa ja päästä purkamaan surua !

  Anonyymi - Joo on mulla ollu kohta 3 vuotta :) Mullakin on kamala neulakammo, yläasteellakin melkein aloin itkemään ennenkuin hemoglobiini otettiin. Napakorun laiton sattuminen kesti mulla sen 2 sec, sen ajan kun neula työnnettiin ja 10 minuuttia niin olin jo liikkeestä ulos! Jotenka mua ei sattunut laisinkaan pihdeillä pito ja korun laitto. Ota ystävä mukaan, kyllä sen kestää helposti, ei ole todellakaan niin paha kuin luulisi !! tsemppiä vaan ja ehkä se jännitys sattuu siinä eniten jotenka hyvin mielin napista ottamaan :)

  Nea - äää ihana kiitos paaaljon, mukava että oot saanu tollaisen kuvan musta ja pirtsakka ollaan :)! Ei sitä vaan omia tapoja helposti voi muuttaa ja ehkä mielummin näin kuin että olisi pitkävihaaja ja ilkeä muille eikös niin !

  ReplyDelete
 12. oiii teen tän joku päivä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihihi joo tee ni oppii uuutta susta:)!

   Delete
 13. mmm feta kaikist ihanint!!! ja tuliset ruoat nammmmm!!! ♥♥

  ReplyDelete
 14. hihi voooi :--) kiitos tästä !!

  ReplyDelete
 15. Anonymous3/21/2012

  kuulostat niin kivalt ihmiselt :))! nii ja ihana blogi !

  ReplyDelete
 16. Saijuli - hyhiiyiyii miks en tykkää yhtää:-(

  riina - hihii ole hyväää <3

  Anonyymi - ouuu thaanks ! :) kiva että tollasen kuvan oot saanu musta :)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)