3/23/12

tallaan omaa polkua

Moikkamoii! Vielä kaksi viikkoa työssäoppimista. Alan olla niin burn out, että on ihanaa sanoa palaavansa kouluun pian :D Parin päivän sisään on mahtunut rankkaa treeniä ja monta ystävää olen kerennyt näkemään: Erikan, Saijan, Lauran, Hennan ja Riinan, mahtavaa ! Nää keväisemmät kuvat on maanantailta ja eiliseltä. Kohta lähden murulle ja huomenna onkin isot partyt tiedossa josta varmasti tulee myöhemmin kuvia(rohkean ottaa kamerani mukaan), oon ihan intona ;D 
Mulla on kamala kriisi tulevaisuudesta. En oikeasti tiedä mihin hakea ammattikoulun jälkeen ensi vuonna, en uskalla lähteä Kouvolasta mihinkään ja jättää kaikkea tänne, etenkin poikaystävä ja harrastuksia...Millaista viikonloppua teille on tiedossa ? Muistakaahan pitää hauskaa ja levätä tarpeeksi ! 
IMG_5694
IMG_6012
Hennnaaa-1
IMG_5705
IMG_6017
IMG_5693
Hennnaaa
IMG_5723
IMG_5999
Hennnaaa-3
IMG_5700
IMG_5859
IMG_5958
IMG_6047

16 comments:

 1. ihana asu, jossa sulla on toi pitsipaita !(:

  ReplyDelete
 2. Olet liian kaunis näissä kaikissa kuvissa♥ Luulin, että toi toka kuva ois ollu ihana, mut nää jälkimmäiset vaan parani♥(:

  ReplyDelete
 3. Anonymous3/23/2012

  millä alalla oot ammattikoulussa? :> ps. rakastan sun blogii tää on vaan kertakaikkiaan paras <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin totta!♥ paras blogi, nyt ja aina <3

   Delete
 4. Tiiätkö mulla on ollu toi ihan sama tulevaisuuskriisi -hommeli koko talven ja kevään ja olin tyylii masennuksen partaal jo, ku en tienny et mitä teen, enkä haluis lähtee täältä muualle! Enkä oikeestaa tiedä vieläkää! :D:D Unelma-ammatti on kyl jo tiedos, mut haluun liikaa jäädä tänne. Kadehdin niitä, ketkä voi vaa spontaanist lähtee toisee maahan tai edes toiselle paikkakunnalle ja jättää kaikki... Haluisin hirveesti asua ulkomail, mut en uskalla lähteä! :D Kamala romaani tuli.

  ReplyDelete
 5. tosi kivoja nää kuvat :-) oot tosi nätti!

  ReplyDelete
 6. oi mahtavii kuvii! :)

  ReplyDelete
 7. heiii toi kuvauspaikka;) oot nii kaunis♥

  ReplyDelete
 8. ihan sairaaan ihana toi pitsipaita! oon ettiny tommosta :-) saako kysyy mistä oot ostanu ? :')

  ReplyDelete
 9. älä anna muuttamisen estää/pelottaa liikaa =)=) kouvolas on vaa hirveen rajottuneet mahollisuudet kouluttautuu ni ei tänne oikee pysty jäämää. :( se on vaa pari vuotta elämäst ja oot niin sosiaaliin et varmast tutustut uusii ihmisii ain mihi meet <3

  ReplyDelete
 10. oij, teillä on ihania vaatteita : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Anonymous3/25/2012

  voi että oot kyllä nii ihana ! Tommone piristävä pakkaus blogias on ihana lukee , päivän piristys ! :))

  ReplyDelete
 12. sofiia - voii kiitos !:-)

  Jenna - oivoivoi liikaa kehuja:') KIITOS piristit mun päivää<3

  Anonyymi - Tieto- ja viestintäalan perustutkinto (datanomi). awwww ihana kiitos, tälläset kommentit antaa lisää potkua bloggailuun <3!

  Petra - Tosi hienoo että tiedät jo mihin haluaisit jatko-opiskelemaan, mulla se ei ole vieläkään yhtään varmaa mhiin haluan :( Voi meitä, muakin pelottaa just se että läheiset ovat muualla kun muuttaa. Miekin haluaisin olla enemmän spontaani kuin tälläinen pohdiskelija !

  Saara - Kiva että tykkäät :--) Kiitti paljon!

  Petra - kiitos Petra :)

  elleni - hihihi tunnistit ;) Sepä se, ihanan suojaisa paikka! kiitos kaunokainen, joku pv nyt nähää taas <3

  Henni - kiitos :)! mie haluaisin lisää tälläisiä pitsipaitoja. Ton mun oman ostin joskus syksyllä HM ennenkuin tuli edes muotiin ja nyt sain sen käyttöön jeei:)

  Laura - Oi ihana laura <3 Kiitos kannustuksesta, ehkä mun pitäisi alkaa miettimään ja etsimään sopivaa opiskelupaikkaa. Onhan se ammatti todella tärkeä ja opiskelu vielä kun jaksaa ahkerasti ! Pitää ottaa avarampi katse. Kyllähän siinä ikävä tulee kaikkia :-( <3

  Ansma - Kiitos :> !

  nelli - oiioi. Kiitos paljon ! Ihana piristää jotakin ja tekin jaksatte aina piristää minua <3:)

  ReplyDelete
 13. tosi kivoi ja ihanan värisii kuvii ilikeilikeilike ! :---)

  ReplyDelete
 14. Anonymous3/26/2012

  mistä toi ekan kuvan paita on !! :)

  ReplyDelete
 15. roosa - likelikelike your comment <3 kiitos !:)

  Anonyymi - Riina osti sen NYcist :)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)