5/12/12

kuvapläjäys

Hyvää lauantaita :) Löysin tietokoneen kätköistä huhtikuun kuvia mitä en ole kerennyt tänne laittamaan. Oon ihmetellyt mittaria joka näytti melkein 20 varjossa toissapäivänä. Musta on ihana, kun välillä sataa. Eilenkin olin salilla koulun jälkeen kaksi tuntia Hennan kanssa ja pihalla näytti ihan sademetsältä, kun lähti pyöräilemään ! Lisäksi eilen mulla oli street 3-ryhmän tanssiesitys pienessä tapahtumassa. Meni se vissiin ihan okei siihen nähden, että varmaan 20 tanssijaa puuttui ja piti opetella puolessa tunnissa uusia paikkoja ja suuntia :--D haha, jos sit annetaan palaa kunnolla ensi viikon kevätnäytöksessä , tulkaa katsomaan ;D Tänään aamulla olen herännyt aikaisin alkusammutuskoulutukseen, opeteltiin sammuttamaan tulipaloa !  Nyt olen siivonnut huonetta, käynyt isovanhemmilla, kuunnellut hyvää musaa ja katsonut stand up komiikka videoita.
Huomatkaa, että osa kuvista on vanhempia ja vanhat hiukset !

Musta ois kiva kuulla teidän kesäsuunnitelmista?:) Mulla on tiedossa suurimmaksi osaksi töitä ja jos matkustelis moikkaamassa joitakin kavereita kauempaa!
IMG_8600
IMG_2763
IMG_2758
IMG_0822
IMG_8475
IMG_8043
hihiih-001
IMG_8424
IMG_7623
IMG_8449
IMG_2739
IMG_8039
IMG_2751
IMG_8438
IMG_7557
IMG_8489
IMG_2778
IMG_8447
IMG_2811
IMG_2783

31 comments:

 1. ihanat noi korkeavyötäröiset shortsit ! :)
  ja muutenkin tosi ihania kuvia, olet niin kaunis <3 vasta nyt tajusin, että vau sulla on mielettömän ihanat silmät o:♥ ps. kyllä niitä kehuja löytyy :D :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiiitos Jenna! Sinulta niitä kehuja löytyykin voivoiiiii <3 Oottelen että pääsen taas kunnolla käyttämään noita shortseja :)

   Delete
  2. Juu, eikä ne kehut kyllä tule loppumaan :D: ♥

   Delete
 2. hyvä tanssi oli (:

  ReplyDelete
 3. Näin sut siel brankkaril, esitys oli toosi hieno!! Paljo oot pitkä? Näytit jotenki pikkuselta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla:) Melkein jokatoiseen postaukseen oon sen kirjoittanut kommentteihin nii en enää jaksa vastata tohon kun löytyy kyllä :d

   Delete
 4. se teijän esitys oli hyvä, olin kattomas! :) mut oot söpön pikkunen :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeeei kiva että tykkäsit :) voih kiitos !

   Delete
 5. pakko kompata edellsiä, mutta se teijän esitys oli hyvä:)! ku olit siin pihal nii miun teki mieli tulla kehuu tät blogii, mut en sitte kehdannu..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai sinäkin olit katsomassa, hehe! Kävin vähän jäähdyttelees siin pihalla kun oli kuuma :D ihan rohkeesti vaa voi tulla mulle puhumaa, en pure ;D

   Delete
 6. Anonymous5/12/2012

  oho sun blogilla on sama nimi kun mun blogilla:D! Tää sun blogi on ihan paras! Oon tainnu sanoo tän tänne varmaan joskus ennenkin:) ja oot vaikka kuinka nätti.
  http://helavarldenomhornet.blogspot.com/ käy kurkkaa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa niimpä näyttäis olevan :) Kiiitos hurjan paljon :') !!

   Delete
 7. voii sul on ihanat silmät! :> kivoja kuvii taas!

  ReplyDelete
 8. Anonymous5/12/2012

  teillä on sisällä 25.2 astetta lämmintä!? :DD ettekö te tukehdu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Normaalisti sen 21, kun kesäisin jäähdytyspumppu ja tona päivänä sattu tulemaan ulkoonta lämpöä sisälle :) Joo ollaa tukehduttu kaikki jo tänne, kuolemaa tehdään...:(

   Delete
 9. Anonymous5/12/2012

  laita videota siitä tanssista jooko :) ois tosi kiva nähdä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olis kyl kiva laittaa! Mut tosta esityksestä ei ole mitään videota, ja ehkä ihan hyvä niin koska sähläiltiin vähän omasta mielestämme uusilla paikoilla ja tanssijoiden puutteen takia:D! Joku pv aijon laittaa jonkun videon teillekkin totakai :)

   Delete
 10. voii ihanii kuvia! :)

  ReplyDelete
 11. Anonymous5/13/2012

  voi ettien että tota sun kroppaa <3!! ryhdy mun personal traineriks :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eihän tää näis kuvis näytä ainakaa mun silmis miltää!! :D ouuuu kiitoksia silti <3 Voinhan mie rupee ;D Must olis oikeesti kiva olla joskus !

   Delete
 12. Anonymous5/13/2012

  mikä ton maisan oikeel puolel olevan tytön nimi on?=) ku näyttää niin tutulta

  ReplyDelete
 13. kivoi kuviii! =))

  ReplyDelete
 14. Anonymous5/13/2012

  Moi! Tiiän et oot tehny jo sen "sali" postauksen, mutta ois kiva jos tekisit vähän laajemmin postauksen sun urheilusta :) esim. tästä tanssista (mm. kuvia treeneistä ja kertoisit vähän että millasta tanssia harrastat) ja sit siitä body combatista :) mua kiinnostais ihan kauheesti että miten pysytki noin hyvässä kunnossa? sun blogi on aivan IHANA!

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://irae-livethelifeyoulove.blogspot.com/2011/10/ira-ja-laura-testaa-les-mills-body.html < Tuossa on body combatista postaus viimevuodelta :) Mulle on ehotettu tuota urheilupostausta ja aijon sen teille tehdä mahdollisimman pian kun saan päässäni ajateltua, miten sen teille tekisin! Tanssi on se suurin asia joka pitää mut kunnossa, se kehittää koko kroppaa :) lauantaina mulla on tanssiesitykset joten eiköhän sieltä ole kuvia tulossa. Kiitos paljon kommentista <3

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)