5/24/12

toivepostaus: lempiblogit

Eräs lukija pyysi mua tekemään postauksen lemppariblogeista mitä luen. Tää osottautuikin tosi hankalasti tehtäväksi, ensin listasin kaikki mieluisimmat ja niitä tuli jo 20... julmasti mun oli pakko karsia pikkasen pois ja silti näitä tuli näin paljon !
Tässä olis nyt 10  lifestyleblogia tällä hetkellä joiden postauksia odotan aina kuin kuuta nousevaa. Toivottavasti löytyy uusia suosikkeja ja sanokaa ihmeessä jos jotain virheitä huomaatte ! Kiinostaisiko teitä vielä tietää mun lemppari muotiblogeista ? :)

Kertiii
Kertin blogiin pääset TÄSTÄ
Tää blogi osu ja uppos kerta heitolla. Kaikki natsaa mun makuun. Todella ammattitaitoisia ja ihania kuvia joita ei voi kun ihastella. Simppeli ulkoasu ja tekstit viroksi sekä englanniksi. Kerti on myös älyttömän suloinen ja muotitietoinen. 
It's all worth reaching for
Iidan blogiin pääset TÄSTÄ
Iidalla on todella suloisia ja ihanan värisiä tarkkoja kuvia. Ulkoasu miellyttää älyttömästi. Blogissa on paljon asukuvia ja tällä tytöllä ei tyylitajua puutu ! Oon tutustunut Iidaan myöhemmin ihan kunnolla ja ystävänä tää nainen on parhautta :-) Katso ja ihastu !
The Moment
Lauran Blogiin pääset TÄSTÄ
Mun parhaan ystäväni blogi, tietysti. Ei sekään ole se ainut syy. Olen seurannut tätä blogia ihan alusta asti ja kehitys on ollu tosi huimaa !  Blogi on ihanan raikas ja joka postaus niin ihanan värikäs ja lempeä. Kuvat on mun silmään täydellisiä. Itse saan Lauralta lisää motivaatiota esim. urheiluun ! Toivottavasti tekin huomaatte blogista huokuvan positiivisuuden <3
My World
Iidan blogiin pääset TÄSTÄ
Koukuttavat postaukset, valokuvaajan silmä, kuvankaunis Iida ja räväkät kuvat ei jätä ketään kylmäksi ! Yksi parhaimmista blogeista ikinä. Joka postaus on erilainen ja niin Iidamainen kun olla voi. Tän tytön oon tuntenu pari vuotta iloisena ja spontaanina sekä maailman ihanimpana ihmisenä. Käykää ehdottomasti tsekkaamassa blogi ellette jo sinne ole eksyneet !
She moves in her own way
Kristan blogiin pääset TÄSTÄ
Älyttömän suloinen tyttö Canon 60D rungolla. Tuloksena muista erottuva blogi mahtavien kuvien kanssa. Jokaista kuvaa jää katsomaan ja ihastelemaan. Krista on todella taitava valokuvaaja ja ihananoloinen kaunis persoona. Tykkään tässä blogissa mm. kaikesta  !!
Part of me
Paulan blogiin pääset TÄSTÄ
Oon tykästyny tähän blogiin jo aikoja sitten.
Paulalla on todella suloisia ja omanlaatuisia postauksia. Ensimmäisenä huomasin kauniin pisamaposkisen naisen joka vaikutti aidolta ja mahtavalta ihmiseltä ! Tänne mun oli pakko palata uudelleen ja uudelleen. Paulalla on käytössä laajakulma obju jolla saa kivannäköisiä kuvia :)
Paper planes
Juulin blogiin pääset TÄSTÄ
Blogi on hyvin kuvapainoitteinen, PLUSSAA. Juuli ei muokkaa kuvia liikaa mikä on mun mielestä mahtava juttu ! Inspiroiva tyyli valokuvata&pukeutua. Blogin myötä oon saanut hyvin luovan ja elämänhaluisen kuvan Juulista. Ihanan räväkkä blogi, käykää katsomassa :)
AS I AM
Kaisan blogiin pääset TÄSTÄ
Oon ihastunut Kaisan elämänasenteeseen. Tällä hetkellä blogi painottuu vaihtarivuoteen Australiassa. Tykkään itse ihan hirveesti seurailla miten Kaisalla menee ulkomailla! :D Tää blogi tais olla yks ensimmäisistä mitä aloin lukemaan omaa blogia alotellessa. Jokaista postausta ootan innolla. Kaisa tekee myös paljon videopostauksia ja kuvailee asukuvia. Tän blogin lukemista en lopeta varmaan ikinä, keep going girl :-)
T-BANAN TILL JORMALAND
Iidan ja Julian blogiin pääset TÄSTÄ
Omalaatuinen ulkoasu josta tykkään ihan hirveesti. Kuvat on kaikki taidokkaasti otettu ja vielä taidokkaammin muokattu. Muokkaukset poikkeavat muiden blogien kuvista ja niistä tää saikin suuren huomion multa. Uskalletaan olla sitä mitä itse halutaan ! :) mahtavaa !
Erica Mohn Kvam
Erican blogiin pääset TÄSTÄ
Erican blogi on sokerinsuloinen. Norjassa asuva Erica päivittelee blogiaan usein ja tykkään isoista kuvista. Hyvä muotitaju, ah mitkä hiukset ja kasvot voikaan nuorella tytöllä olla ! <3 En ollut uskoa, että Erica on -97, olisin luullut aluksi 18-vuotiaaksi :)

13 comments:

 1. Kiitos Anonyyymi joka tulit kertomaan yhdestä kirjoitusvirheestä/erehdyksestä, korjattu :)!

  ReplyDelete
 2. Oooooohh voi kiitos <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinne sie kuulutkin, ei kestä ! <3

   Delete
 3. kiitos ira oot ihana! ja sain sun viestin fb niin kyllä uskon että se käy ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihii sinä ihana!! Jeeeeij ;-) en malta oottaa <3

   Delete
 4. Anonymous5/24/2012

  mut jos Erica kirjottaa vaa norjaks nii etkö sit lue tekstei ollenkaa vai osaatko norjaa ? :oo

  ReplyDelete
  Replies
  1. En osaa norjaa, tykkäilen kuvista ja ulkoasusta niin sen takia luen !:)

   Delete
 5. toi Erican blogi on vaan niin ihana!

  ReplyDelete
 6. Hei söpöliini mun blogissa ois sulle haaste :>

  http://stayclassic.blogspot.com/2012/05/kolme-haastetta-kolmelta-tytsylta.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei ihana kiitos :-)! Näit on parit tullu nii pitää nyt joku päivä toteuttaa!

   Delete
 7. Vauuu ihana yllätys tää!! :) kiitos paljon hihii ja kiva ku tykkäät <3 sunki blogis on tosi ihana ja oi toi sun banneri! miksköhän en oo aikasemmin ruvennu lukijaks! nyt rupeen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii ei kestä kiittää :-) sun blogi on huippu! <3 oiiii tosi ihana kuulla kiitos paljon ja tervetuloa ! :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)