6/20/12

we say the craziest things like i love you, need you, want you or hate you

Ette kai kerenneet jo kyllästyä Lappeenranta kuviin? No hyvä, tässä tulis vielä viimoiset :) Ira kaima näytti meille ihan sairaaaaan makeen hengailupaikan ja miehän innostuin Iidan kanssa kuvaamisesta! Mua harmittaa toi ulkoilma, kun katselee näitä kesäisiä kuvia.  

Tänään mulla oli sika kiva päivä töiden jälkeen Danin kanssa, sain jopa otettua kuvia illasta(tosin suostumiseen liittyi monet ehdot, ei se niin helppoa ollut). Siitä kuvia myöhemmin! Mie en ole todellakaan aamuvirkku vaan enemmänkin yöeläin. Joka ilta toistan itselleni käyn aikaisin nukkumaan ja kappas taas mulle tuli inspis yöllä tulla heittämään teille kuvia ja kirjottamaan. Huomenna treenailemaan aamusta, työpäivä ja illalla tapaaminen huvipuistotyöntekijöiden kanssa eli ihan mukava päivä tiedossa. Mun pitäisi tehdä se vastauspostaus 2 osa tässä lähipäivinä valmiiksi, lisäksi urheilusta tulossa postausta, Lauran kanssa otetuista kuvista, ostoksista, haasteista ymsyms. Ehkä joku päivä mulla ei ole rästissä mitään, mutta onhan se parempi näin kuin, että ei olisi mitään postattavaa !
IMG_7567
IMG_7433
kukkapuu
IMG_7581
IMG_7523
IMG_7444
IMG_7456
IMG_7684
IMG_7550
IMG_7650
kukkapuu-002
IMG_7465
IMG_7469
IMG_7629
IMG_7490
LAPPEENRANTAA
IMG_7419
IMG_7507
IMG_7557
IMG_7563
IMG_7593
IMG_7621

30 comments:

 1. Anonymous6/20/2012

  hei oisko sulla vinkata jotain paikkaa kouvolassa missä ois just paljon hienoja graffiteja et vois käyä kuvailemassa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm mietitääs. Ei täällä kouvolassa oikein noita ole. Käyppäs jäähallin vieressä olevan pesäpallokentän laidalla niin siinä seinällä oon joskus itekki ollut kuvailemassa ja sen alla olevassa parkkihallissa:) Sit myös hyppyrimäellä ylhäällä on parissakin paikkaa graffiteja ja se yks autiotalo kasarminmäellä jossa kaikki on kuvannu :D

   Delete
 2. Anonymous6/20/2012

  ootko menossa mihinkään ulkomaille lähiaikoina?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En valitettavasti, syyskuuhun asti olen töissä Tykkimäellä joten mitään paria päivää pidempää reissua en sillä välillä pysty pitämään. Ulkomaille kelpaisi kyllä lähteä, en Suomessa saa kuin pienet rusketusrajat aikaan :(

   Delete
  2. Anonymous6/20/2012

   sulleko ulkomailla käymisessä on kyse rusketuksen hankkimisesta :DDD on sulla tylsät lomat

   Delete
  3. Ei ole pelkästään :D? Hölmöjäkö sie kyselet. Olisko mun pitänyt kaikki mukavat asiat ulkomailta listata :D Ja mulla on aivan parhaat lomat ettäs tiedät ;D

   Delete
 3. Millä ja miten yleensä muokkaat sun kuvia? En tiedä oonko kysyny jo aikasemmin, mutta pakko kysyä kun nää on aina niin ihania! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mie muokkaan eniten photoscapella. Käytän myös picasaa, photofiltree ja gimpiä.

   Delete
 4. tuota miten oot saanu muutettua ton hiiren osoittimen tollatteeksi ristiksi?? ;;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun on pakko sanoa että ei mitään hajua miten se on ilmestynyt. Mun blogin mallina on dynaamiset näkymät niin varmaan tuli sen mukana :D!

   Delete
 5. voi ettäää toi tyttö jolla on ihana pitkä pörrötukka :-) kauniita naisiaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iidalla on ihanat hiukset, kiitos paljon! :-)

   Delete
 6. voi vitsit mikä paikka! jag gillar

  ReplyDelete
 7. ira sun kuvat on aina niin ilosia ja värikkäitä ja muutenki tykkään sun blogista älyttömästi! muutenkin toi sun 'elämänilosuus' paistaa aina kaikista teksteistäkin läpi että ihan itekki tulee hyvälle tuulelle :) toivottavast sulla riittää inspistä pitää tätä blogia vielä pitkän aikaaa :-) !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Sara tosi ihana kommentti! Ihan mahtavaa että oot tota mieltä kiitos todella paljon ja kaikkea hyvää sulle :-) <3 Kyllä mulla inspistä riittää vielä pitkäksi aikaa!

   Delete
 8. Nää kuvauspaikat on kyllä aina vaan yhtä ihania & ihana sinä kanssa ! ♥ :)

  ReplyDelete
 9. Anonymous6/20/2012

  Missäpäin kasarminmäkee se autiotalo on ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on aika kulutettu paikka, kun kaikki on ollu siellä kuvailemassa, mutta lähellä kyamkia, en paljoa liiku siellä niin en osaa neuvoa tarkemmin.

   Delete
 10. Anonymous6/20/2012

  tiiätkö yhtää mistä toi iidan paita on ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vero Modasta toi valkoin röyhelötoppi.

   Delete
 11. pakko kysyy onks tolla iralla blogia :) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole :( Mutta ehkä loppuvuodesta toivottavasti!;)

   Delete
 12. Anonymous6/21/2012

  oot näissä kuvissa jotenki erityisen kaunis:) ja noi sortsit istuu sulle unelmahyvin, sulla on kauniin lihaksikkaat jalat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai oon vai :-) Kiitos hurjasti <3 Noi on ihanat shortsit ja sopii kyllä mun jalkojen kanssa :)

   Delete
 13. Anonymous6/21/2012

  Voi että ootte kauniita !:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon molempien puolesta:)

   Delete
 14. Voi! Ihanan pirtsakoita kuvia! :)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)