9/19/12

kaikkea kivaa tiedossa

Heh myöhässä taas kuvien kanssa niinkuin yleensä. Kumminkin parit otokset saatiin Lappeenrannan reissulla otettua. Syksy ja sen ihanat värit ovat vallanneet myös minut, tietenkin näitä tälläisiä ihania syyspäiviä tulee joka neljäs päivä sillä muut päivät sataa kaatamalla ja mieli on vähintäänkin yhtä synkkä kuin taivas. Tälläisinä päivinä olen huomannut kiukunpuuskat ja väsymyksen, tällä viikolla olen joka päivä tarvinnut edes nopeat päiväunet vaikka öisinkin saan nukuttua vähintään 7 tuntia. 

Olin tänään hyvin ahkera ja siivosin omaa huonetta yli 2 tuntia. Pyyhin pölyt ja järjestelin huonetta uudella tavalla, paljon kivempi näin. Kohta olisi varmaan huonepostauksen aika, siitähän on kohta jo vuosi kun viimeksi sellaisen tänne tein. Mun päiviin on kuulunut treenailua Muodin yötä varten. Jänskättää vähän sillä meillä on tulossa parikin näytöstä liikuntakeskus FunFitin tiimoilta jipii ! Viikonloppuna suuntana olisi tällä kertaa Lahti, Lauran kämppä ja uudet seikkailut. On tässä ollutkin huima ikävä mun parasta ystävää, vaikka joka päivä kuulumisia vaihdellaan vähintäänkin tunnin välein haha ;D  
Uskallan nyt ehkä tännekkin yhdestä asiasta. Sain tänään myös kuulla iloisen uutisen ja toivon niin ettei tälle tule mitään estettä. Maaliskuussa minua Hennaa kutsuu MALTA. Tarkoitus olisi mennä työssäoppimaan vähän yli kuukaudeksi. Ette arvaakkaan kuinka innoissaan mie ja Henna ollaan. Miehän olin pari kesää sitten Maltan kielikurssilla ja rakastuin Maltaan. Nyt mikään ei saa mennä pilalle !! :)
IMG_5610
laurin kanssa
IMG_5731
IMG_5627
IMG_5766
laurin kanssa-001
IMG_5864
IMG_5652
IMG_5756
laurin kanssa-002
IMG_5615
laurin kanssa-003
IMG_5775

32 comments:

 1. voi vitsi toi malta kuulostaa upeelta! ja ihania kuvia taas:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Malta on niin ihana paikka :') Ja kiva päästä suomen pakkasilta pakoon ! kiitti !

   Delete
 2. sika kivoi värei näis kuvis ja oot tosi nätti ! :)

  ReplyDelete
 3. mäki oon ollu maltalla! oltiin poikaystävän ja parin kaverin kans siel viikko, oli kyl kiva (mutta tosi pieni) paikka :) ei vaan meinattu päästä sieltä takasin suomeen, mut kyl voisin lähtee uudestaan! vähä kiva jos pääset sinne :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai siekin oot ollu :-)! Mieki olin kuukauden siel jo nii tuli paikat aika tutuksi:) Ja mustakin ihan hurjan kiva juttu, nyt vaan ihan kamalasti tehtävää ton jutun eteen !

   Delete
 4. Oi vitsit ompas ihanan värikkäitä kuvii !! :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon! Miekin tykkään värikkäistä kuvista:)

   Delete
 5. Anonymous9/20/2012

  Hoidatte kouluhommat hyvin nii kyl te sinne pääsette ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla menee koulu kyllä hyvin :-) Meidät on jo valittu ellei tule liikaa poissaoloja ja hylsyjä kursseilta jatkossa !

   Delete
 6. Oii Malta <3 mäkin haluun... Miten ootte hakenu sinne työssäoppimisee? Ja mitä meette tekee sinne? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mmmm Malta <3 Meidän koululla oli haku tämän vuoden työssäoppimiseen ja kerettiin Hennan kanssa lähettää paperit :) Nyt meillä on paljon koulutuksia ja tehtäviä työssäoppimista varten. Meidän olisi tarkoitus mennä ihan normaalisti arkipäivinä töihin, ihan niinkuin Suomessa oltaisiin työssäoppimassa !

   Delete
 7. Mitä alaa sä opiskelet? (: itelläki olis suunnitelmissa lähtee keväällä ulkomaille työssäoppimaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tieto- ja viestinnän perustutkintoo :) Nonii jos on mahdollisuus niin kannattaa ottaa se, meidän piti hakea jo elokuussa jos haluttiin lähteä edes keväällä ulkomailla joten toivottavasti olet jo hakenut ajoissa!

   Delete
 8. Anonymous9/20/2012

  kiva ku postailet nyt useasti ! :)) ootan aina et oot kirjottanut jotain uutta :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikäää !! Tosi ihanaa :-) Mustakin on kiva päivitellä useammin ja kiva että sinua kiinnostaa !

   Delete
 9. aivan ihania kuvia ! <3 :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous9/20/2012

  voisitko sä oikolukee sun tekstin.. mä tykkään tosi paljon sun blogista mut tässä oli ainakin tosi paljon sellasia virheitä, että puuttui sanoja tms:/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mie luen mun tekstit ainakin 3 kertaa läpi ennenkuin julkaisen! :) Mun äidinkieli ei muutenkaan ole hyvä niin voin kirjoittaa hassulla sanajärjestyksellä i'm so sorry :(!

   Delete
 11. voi että tää sun blogi on niin ihana! aina vaan niin upeita kuvia <3

  ReplyDelete
 12. jeee wihuuu juhuuu jippppppiiiii!!

  ReplyDelete
 13. Ihania kuvia! Syksy <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jennika <3 Ja syksy on ihana jos sattuu tuollainen ilma!

   Delete
 14. voi että kyllä toi malta kelpais! huuh :) itellä olis kans ollu mahollisuus hakee työssäoppimaan ulkomaille, mutta sitten päätinki että en mä nyt ehkä kuitenkaan...nyt taas tuli että olis ehkä kuitenki pitäny :-D mut siinä oli just se että yksin en jotenkaan haluis lähtee ja meiltä niin vähän valitaan että ei varmaan olis mahollista saada ketään tuttua/kaveria myös siihe... mutta onneks on muita hyviä varasuunnitelmia vikalle harjottelulle:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Malta on ihana maa! <3 Onhan se vähän ikävää lähteä yksin ulkomaille töihin, ettei vapaa aikana ole ystävää kenen kanssa viettää aikaa :-( meiltä on lähössä koululta pieni porukka keiden kanssa voidaan hengailla ja onneksi pääsimme mun ystävän kanssa molemmat sinne ! mukava että sulla on kuitenkin kivoja suunnitelmia tiedossa :)

   Delete
 15. Anonymous9/22/2012

  Oon niin kateelllinen! Olin kans pari kesää sit kielimatkal Maltalla ja ääääh sanat ei ees riitä kuvailemaa sitä miten upea paikka se oli! Meilläkin on kyllä mahdollisuus lähteä vaihtoon (ja hainkin) mut ei Maltalle vaan Espanjaan, vaikka eihän sekään paha ole;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai siekin olit Maltalla pari kesää sitten ! :) Munkaan sanat ei riitä kuvailemaan sitä kokemusta. oon varma että Espanja on yhtä upea paikka, tosin vain miljoona kertaa suurempi :-)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)