9/24/12

Kouvolan Muodin yö

Halusin tulla postaamaan perjantain Muodin yö kuvia. Meillä oli liikuntakeskus FunFitilta pieni ryhmä esittämässä zumbaa ja body pumppia. Kolme esitystä illan aikana ja mukavasti yleisöä joka paikassa, näkikö tiestä joku meidät ;)? Näissä räikeissä vetimissä esiintyminen ja kaupungin läpi tangon ja painojen kanssa kävely toi mulle "kävelevä sirkus- olon" :-D Mulle tuli ihana olo päästä taas lavalle esiintymään, sitä mie rakastan. Toisinkuin sitä tunnetta kun jännitän jokaista esitystä aivan saatanasti viikkoa aikaisemminkin, onko meitä muitakin ? Olen esiintynyt ja tanssinut lavalla eri tapahtumissa moneen otteeseen, mutta se jännityksen tunne on erittäin korkea ennen esitystä, ehkä se mun juttu piileekin siinä. Yleensä esitykset on menny sairaan hyvin sen takia kun sitä on jännittänyt !:) 
Tänään mua kutsuu body combat piiiiiitkän tauon jälkeen, eli uusi ohjelma jihuu !

Mulle oli vähän aikaa sitten vaihtunut lopullisesti tämä uusi Blogger. Olin kesästä asti mennyt vaihtamaan tämän aina vanhaan bloggeriin, koska se oli ihanan simppeli ! En ole oppinut viikossakaan käyttämään tätä uutta, möh... en tykkää yhtään.
IMG_6172 IMG_2922 IMG_6156 IMG_2865 hair-002 IMG_6160 IMG_2867 IMG_2857 IMG_6163' IMG_2918 IMG_2937 IMG_2911 IMG_6174

26 comments:

 1. katottii kaikki teijän esitykset! veditte ihan sairaaaaan hyvin!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohhoh ! jeeee hyvähyväää:)

   Delete
 2. Anonymous9/24/2012

  onkstos tokavikas gagnam style XD

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/24/2012

  kuinka pitkä oot? :)

  ReplyDelete
 4. kaikki esitykset katottii ja tosi kivalle näytti!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän te taisittekin katsoa, tosi mahtavaa, kiitos :-)

   Delete
 5. Teiän esiintymise kuteet on ihanan pirteet :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nin ne oli! Todella räväkät ;)

   Delete
 6. Veditte ihanan ilosesti ja tosi reippaasti! :) Ja noi vaatteet oli pirtsakat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihana kun näit sen noin :') Ja joo noi vaatteet oli kyllä aikas pirtsakat !

   Delete
 7. Anonymous9/24/2012

  minkä pitunen sää oot :)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minähän vastasin tuohon jo! Enempää en julkaise mun pituuteen liittyviä kysymyksiä siitä syystä että sitä on kysytty sadat kerrat ja en tykkää puhua asiasta... sorii

   Delete
 8. kivan räikeet vaatteet teillä ! ps. itekki jännitän esiintymistä paljon ennen h-hetkee :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Heh noniin, onhan meitä muitakin :D

   Delete
 9. Anonymous9/24/2012

  olit ihan mahottoman ihana siellä lavalla ! vaikka muutki veti tosi hyvin ni voin rehellisesti myöntää , että tuijotin kyllä sua koko esityksen ajan :--D se energia ja ilosuus mikä susta hehku ja se meininki mikä sulla oli niis liikkeis ..oijoi en voi muuta sanoo ku että oot ira ihan super koko tyttö <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. apua sie oot kyllä aivan superi tuollaisten ihanien sanojesi kera <3 Musta tuntuu esityksen jälkeen aina että oon ollu koko esityksen ajan hymy niin korvissa kuin olla voi :D Mukava että nautit meidän esityksestä !:)

   Delete
 10. Anonymous9/25/2012

  en kysy tätä mitenkää loukatakseni, vaan ihan uteliaisuuttani, ja ymmärrän kyllä jos et tähän halua vastata..mutta oletko lyhytkasvuinen? kun et muutenkaan näköjään tykkää vastata kun sun pituudesta kysytään.

  ReplyDelete
 11. Anonymous9/26/2012

  no sano vaan enmää tätä loukkauksena haluu sanoo mut kysyn vaa ku oon itekki ihan sairaan lyhyt ja nii, enkä mä oo koskaa nähny missää et oisit vastannu kysymykseen minkä pituinen oot.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Esimerkiksi heinäkuun postauksista löytyy kommentteja yms tein tammikuussa postauksen mun pituudesta jossa sanoin etten enää haluaisi julkaista näitä kommentteja. Ei kannata jankata, ei se auta :-D!!

   Delete
 12. Anonymous9/27/2012

  onkos tuo sun ammatti? vai pelkkä harrastus vaan? (:
  huomasin tosta ekasta kuvasta että sulla on kiva pyöree peppu! oon kateellinen!..
  itekki oon vaan 152cm pitkä ja tykkään kyl tosipaljon olla lyhyt! :D mutta ehkä niitä haittojakin löytyy ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harrastus vaan, olisinkin ammatti !:) Vooi hehe kiitos...:-) Miekin tykkään useesti olla lyhyt, kuitenkin ehkä ärsyttävintä on jäädä jutteluringistä ulkopuolelle sen takia että on lyhyt, niin on käynyt monet kerrat :D

   Delete
 13. Anonymous9/27/2012

  tykkään ihan sairaasti lukea sun blogii koska oot noin ilonen ja pirteen oloin ! oot kans tosi kaunis, oon kateellinen ! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee ! Näistä kuvista kyllä välttyy hyvin se että olen aina hymy perseessä kun esiinnyn, nautin siitä !:) Kiitos ihan toodella paljon ja mie toivon että tykkäät jatkossakin lukea mun juttuja <3 ja pöhpöh ei siun kateelliin tarvii olla :')

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)