9/12/12

People always told me be careful of what you do

Body pump päivä muuttuikin sali päiväksi(onko noi yhdyssanoja?). Päästiin koulusta taas aikaisin 11 maissa niin sali kuulosti oikein hyvältä vaihtoehdolta. Oon iloinen kun saatiin Saijan kanssa puhuttua asioista pienien riitojen jälkeen. On sitä tunnettu jo yli 10 vuotta ! Lähdettiin siis kuvaamaan parit urheilullisemmat kuvat yhdessä ja tekemään 1,5 h salitreeni. Tehostamaan treeniä ja palauttamaan tietenkin Gainomax-juoma, ah se on niin hyvää. Mie lupailin jo kesäkuussa sitä isompaa treeniaiheista postausta, se on almost ready, eli kuvia vailla ja pari pikku lausetta :-) Mitäs mieltä te olette näistä treenihöpinöistä? En haluaisi, että ketään alkaa ärsyttämään yms kyllästyttämään joten haluan kuulla mielipiteitä ! Itseäni varten näitä suurimmaksi osaksi kirjoitan, tästä on tullut päiväkirjamainen tapa kirjoittaa urheilusta. Mutta miksi en kirjoittaisi blogissani aiheesta josta moni muukin on varmasti kiinnostunut?
Löysin täydelliset Niken sali/tanssikengät, itken verta koska niistä ei tietenkään ole kokoa. Eikä monesta muustakaan ihanasta treenikengästä ole jäljellä sitä 35.5, tyypillistä... Olen todella kenkien uudistamisen tarpeessa, näitä Reebokeja olen käyttänyt n. 3 vuotta vaikka eihän niissä mitään vikaa ole !:)
IMG_5453
iiida-003
IMG_5391
iiida-004
IMG_5335
iiida-006
IMG_5398
iiida-005
iiida-007

26 comments:

 1. Anonymous9/12/2012

  oho mitkä palat siulla!

  ReplyDelete
 2. Anonymous9/12/2012

  No suoraan sanottuna alkaa tosi usein vaa ärsyttämää lukee noit treenausjuttui ku tuntee ittensä sit niin laiskaks paskaks :D::D mut sun blogihan tää on eli kirjottelet mitä tykkäät:)ehkä sen sun treenauspostauksen jälkeen sun ei sit tarvi niin paljon puhua aiheesta:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Et sie mikään laiska paska ole kuules. Mie ymmärrän ihan hyvin ton sun pointin koska itseänikin joskus ärsyttää :D Luulen että kuitenkin tässä blogissa treenailu on yksi iso osa mun elämää myös. Mukava että kerroit sun mielipiteen, koitan ottaa sen huomioon jatkossa :)

   Delete
 3. Anonymous9/12/2012

  millaset on siis hyvät treenikengät? ois kiva tietää/nähä millasia käytät kun urheilet niin paljon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://irae-livethelifeyoulove.blogspot.fi/2012/07/kesakuun-uudet.html < Tuossa näkyy ainakin ne mitä käytän ulko urheilussa, tosi hyvät jalassa, hengittävät ja ei purista liikaa :) Mie laitan sitten kuvaa kun löydän ne täydelliset fitness/ salikengät, niitä metsästellään !

   Delete
 4. Anonymous9/12/2012

  treenipostaukset on mun lemppareita! paljon vaan näitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiva kuulla! <3 Mie kyllä lupaan näitä tänne tehdä välillä kun tykkään itsekkin :)

   Delete
 5. Anonymous9/12/2012

  kivoi nää tälläset postaukset! <3 nätti oot

  ReplyDelete
 6. Anonymous9/12/2012

  mä ainakin tykkään tosipaljon näist treenipostauksista:). saan näist motivaatioo enemmän vaik liikun nytkin jo tosi paljon ja munkin blogi on lähes täynnä sitä:) [ainakin niin lukijat väittää x)]! Ooot ihan super kaunis ja noi sun salihousut nois kuvissa, ihanat♥!!!!
  http://helavarldenomhornet.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vitsit, kiva kuulla että saat motivaatiota ! Ja tosi kiva että siekin tykkäät urheilla paljon :) Kiitos vielä paljon <3

   Delete
 7. joo jos satut joltain merkiltä löytämään 35.5 sali/jumppakenkii nii ilmottele täälläki!! samassa tilanteessa kun sä, 3 vuotta vanhoilla sisäpelikengillä mennään tällä hetkellä - eikä ne tunnu enää kovin hyviltä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mie kerron!!! :) Kohta on tulossa nikeltä uusi mallisto niin siksi tällä hetkellä ei niitä 35.5 kokoja enään löydy, pitää olla silmä tarkkana!

   Delete
 8. Anonymous9/12/2012

  näytä sun haba! ;D

  ReplyDelete
 9. ♥♥ oli enemmänkin kun kiva päivä!! saatii taas ihan huippukuvia;) ja treeni ja hyväystävä jos mikäki piristää tällä hetkellä paljon.... eikä nää vuodet lopu tähän hihih ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihiii ollu ihan sika kivaa nyt sun kanssa <3 :--) Kiitos seurasta! Ja treeni oli kyllä mahtava!

   Delete
 10. Anonymous9/13/2012

  miks ootte riidelly?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En mie noista asioista tänne viiti puhua :(

   Delete
 11. kiva lukee treenipostaust ku saa itekki inspiraatioo reenamiseen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sika kiva kuulla :-)! Kivaa treenailua !

   Delete
 12. minkä kautta sie oikein näitä kuvia lisäilet? Itte vaa iha raa'asti picasa kuva-albumi kautta ja eihän sinne saa kuin pari kuvaa ja on jo koko hommeli täynnä. Kiitsaaaaan:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mie latailen flickr.com kautta, tosi kätevä ! Voi luoda tilejäkin niin monta kuin haluaa.

   Delete
 13. Anonymous9/15/2012

  Missä nää kuvat on otettu?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaupungilta yhestä parkkihallista :-)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)