10/31/12

elämäni aakkoset

Auringonpaiste: Se piristävä asia jonka takia jaksaa aamulla herätä kouluun, kuivattaa kesällä hiukset, antaa rusketuksen ja pienen toivon talven kylmyyteen.
Blogi: Bloggailusta on tullut mulle intohimo. Rakastan kirjoittaa blogia, ilmaista omia mielipiteitä ja laittaa ottamia kuvia esille. Bloggailu on antanut mulle todella paljon ja etenkin te kaikki siellä ruudun toisella puolella olette todella tärkeitä. Olen ihmisenä kehittynyt näinä kahtena blogivuotena ehkä eniten koko mun elämän aikana.
C: -
Dani: Poikaystävä. Mun elämän tärkein ihminen, rakkaus, turva ja avoin syli jonne voi käpertyä
Elokuvat: Elokuvat on inspiroivia, mielipidettä herättäviä, tylsyyden tappavia ja niin loistava keksintö. Aina on mahtava päästä uppoutumaan uuteen elokuvaan ja näkemään kokonaan uusi tarina. Rakastan sitä tunnetta kun alkaa itkettämään elokuvan aikana !
Fazerin sininen: Tämä on ehdottomasti mun lempisuklaata jos on paha mieli tai tekee muuten vain mieli herkutella, tilanne kuin tilanne mm... Empäs ole pitkään aikaan ostanut :(
IMG_3251
Greece: Maa johon haluan palata uudelleen ja uudelleen. Olen käynyt Kreikassa 3 kertaa ja jokainen oli aivan mahtava reissu
Halaus: Se pystyy pelastamaan huonon päivän, todistaa että susta välitetään, tuntuu paremmalta kuin tuhat sanaa. Mulla tulee usein tarve saada hali joltain ja olen kova halailemaan mulle tärkeitä ihmisiä.
Ikävä: Mie olen sellainen ihminen joka ikävöi jo parissa päivässä päänsä puhki. Olen hyvin kiintynyt mun läheisiin. Kuitenkin ikävän tunne on samaan aikaan niin surullinen ja mahtava, vaikka kun näet hyvän ystävän puolen vuoden tauon jälkeen.
Jos: Entä jos käy niin, mitä jos se ei vastaakkaan... Jos sitä jos tätä. Olen kunnon jossittelija vaikka tiedän, ettei siitä ole muutakuin haittaa. Huono tapa.
Koti: Melkein jokaisella on aina paikka mihin mennä, nimittäin oma koti. Osaan arvostaa sitä, että mut otetaan aina avosylin vastaan kun saavun kotiin. Se herättää kaipuuta jos olet pitkään poissa, mikään ei tunnu paremmalta rankan matkan jälkeen palata sinne. Oma koti kullan kallis. 
IMG_3029
Loma: Lomalla saa heittää aivot narikkaan, nukkua univelat pois, tehdä töitä, nähdä ystäviä ja voi unohtaa koulun. Kukapa ei lomasta tykkäisi.
Musiikki: Melkein kaikkiin hetkiin ja muistoihin liittyy jokin biisi. Musiikki on auttanut mua hyvin vaikeina aikoina ja antanut parhaat muistot ystävien kanssa. Paras tapa nostattaa fiilistä on kuuntelemalla musiikkia.
Nike: En yleensä ole kamala merkkipakko-ihminen, mutta urheiluvaatteissa ehdoton ykkönen on NIKE. Mietin yleensä kolmesti haluanko urheiluvaatteen joltain muulta valmistajalta. Tästä on tullut pakkomielle, mutta ei se kyllä yhtään haittaa ! Mulla on 5 treenihousutkin Nikeltä ja en muuhun merkkiin vaihtaisikaan.
Onnellisuus: Onnellisuus lähtee susta itsestä, jos et anna mahdollisuutta ja toivoa, ei onnellisuus yleensä sun päähän iskoistu. Olen ottanut positiivisuuden mun asenteeksi. Pienetkin asiat tekevät ihmisistä onnellisia, esim. jos kehut toisen hiuksia tai vaatteita, voit saada ihmeitä aikaan toisen päivässä. Ajatelkaa enemmän elämän hyviä puolia, kuin huonoja, sillä neuvolla minä olen päässyt elämässä eteenpäin.
Puhelin: Joka paikassa, minä hetkenä hyvänsä mie olen aina iphone kädessä. Päivitän koko ajan mun blogia, facebookkia ja instagramia parin sekunnin välein. Muistan kun Laura pelotteli mua tulevasta addiktista, siinä oli oikeassa! Mutta kyllä puhelin on hyvä keksintö :D
Q: -
Rakkaus: Rakkaus on ihana asia. Sitä näkee kaikkialla. Jokainen on joskus tuntenut rakkautta, vaikkapa koiraansa tai vaatetta kohtaan. Mielestäni rakkaus on suurin vaikuttava asia elämässä, se saa aikaan niin paljon erilaisia tunteita, ainakin mun elämässä.
Suihku: Tuo lämmin paikka jossa voisin seisoa vaikka tunnin. Saan aamun aloitettua pirteästi jos käyn suihkussa. Saan myös yleensä pohdittua kaikki asiat aina suihkussa ollessa sillä pohdin koko ajan kaikkea maasta taivaaseen. nauratti kerran yksi kuva: 30 min suihku = josta 5 min menee peseytymiseen ja 25 min elämän syvimmän tarkoituksen pohtimiseen, niin totta !
Tanssi: Erittäin lähellä mun sydäntä. Melkein pitkäaikaisin harrastus, kiinnostuksen kohde ja luovuuden lähde. Nautin siitä kun pääsen tanssimaan ja olen yleensä nopea oppimaan koreografiat. Musta on myös aivan älyttömän siistiä kun mies osaa tanssia, arvostan sitä todella paljon ! Haluaisin joskus olla tanssinopettaja, vaikkapa jossain liikuntakeskuksessa body jamia tai zumbaa vetämässä.
IMG_3118
Uni: Näen aina unia. Jos nukahdan edes 5 minuutiksi niin kerkeän nähdä sillä ajalla paljon unia. Onkohan sillä suurikin merkitys kun heräät aamulla väsyneenä jos olet nähnyt pitkiä unia koko yön ajan. Yleensä mun unet on vielä niin karmivia ja outoja etten niistä pysty puhumaan. Olen kuitenkin oppinut keinon mikä varmasti tepsii: jos pelkäät näkeväsi pahan unen uudestaan kun suljet silmät, lausu mielessä isä meidän rukous niin voit uskaltaa laittaa silmät heti kiinni ! Ei ole ikinä jatkunut paha uni sen jälkeen, tästä on tullut tapa:D
Veli: Mun ainainen nahistelu kaveri kenelle voit laukoa suusta melkein mitä tahansa, pikkuveli, ketä ilman et voisi kuvitella elävän. Pienenä varmaan suurin sosiaalisuus ja kehitys tapahtui yhdessä sisaren kanssa. Kuka muuten söisi jääkaapista ensimmäisenä herkut jossei veljeä olisi ?
X:
Ystävät: Mun mielestä jokainen on oikeutettu omistamaan edes yhden ystävän. Ei sitä yksinkertaisesti voisi elää jos olisi vain yksin. Jokaisen tulisi arvostaa sitä jos omistaa edes pari hyvää ystävää, he ovat yksi arvokkaimmista asioista elämässä. Mulla on hyvin paljon ystäviä ympäri Suomea ja olen siitä niin onnellinen
Zumba: Tulin juuri vähän aikaa sitten zumbaamasta. Aivan mahtava laji jota suosittelen kaikille. tanssityylejäkin käytetään monia ja biiseinä toimii yleensä uudet hittikappaleet. Eniten zumbassa iskee, reggaetton, hip hopit ja cumbia.
Å:
Äiti: Mulla on ihminen joka haluaa suojella mua, välittää musta yli kaiken, puolustaa ja on kasvattanut mut hyvin. Ei meitä kiusalla käsketty laittamaan heijastimia ja kypärää päähän nuorempana. Onneksi on Äiti
Ötökät: Mulla oli pienenä tapana kerätä käsin kaikki isoimmat hämähäkit mun omaan muoviterraarioon, hyi en pysty edes ajattelemaan. Olin myös rapujen(ulkomailla), karvamatojen ja sammakoiden rakastaja, pidin niitä itselläni, tein temppuratoja yms... Jostain kumman syystä elukat pääs yön aikana mystisesti katoamaan laatikoista. Ei huolta ei kuulu enään harrastuksiin. 

34 comments:

 1. en kestä tot ötökkä kohtaa :DDDDDd hahaha

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaha annaa! XD Olin yks ötökkä nuorempana :D

   Delete
 2. Anonymous10/31/2012

  aivan ihana postaus! :)

  ReplyDelete
 3. tää oli kiva! sulla paljon samanlaisia mielipiteitä ku mulla:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti ! Kiva kun löytyi samanlaisia mielipiteitä, niitä olisi voinut luetella joihinkinkirjaimiin vielä erilaisiakin, mutta ei jaksanut tehdä tämän pidempää :p

   Delete
 4. oi vitsi miten kiva postaus! :-) tekis ihan mieli tehä itekki tällänen :D ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. jeee kiitos <3 Voithan sieki kehitellä tälläisen ! :)

   Delete
 5. Anonymous10/31/2012

  Voi ku ihana postaus! Pakko myöntää et mul tuli vaa yllättäen tippa linssiin kun luin ton rakkaus-kohdan(??!?!?!?!?) =D Vissii kaipailen ex-poikaystävää. Nojoo, mut samaistuin monee kohtaa sun kans ja tää sai tosi hyvälle tuulelle :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kiitos! Ja voooi sun kanssa, pärjäilehhän ikävän kanssa <3 Mukava kun sain sulle hyvän mielen :')

   Delete
 6. tää oli kyllä ihana postaus! veli kohdassa mulla meinas päästä tippa linssiin, koska tuli niin hiton kova ikävä omaa pikkuveljeä, joka nyt kattelee mua tuolta ylhtäältä♥ olit ihanasti kirjoittanut omasta veljestäsi :-) mutta ihanasti ja fiksusti olit kirjoittanut kaikkiin kohtiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voii ymmärrän ikävän! Tiesin että tämä postaus antaa varmaan paljon mielipiteitä, sillä kaikilla ei asiat ole samalla tavalla, esim. jos on menettänyt läheisiä. Varmasti sun pikkuveli katselee sua sieltä pilven reunalta hymyillen <3 :) Mukava kuulla että kirjotin fiksusti, minusta tuntuu että mun kirjoitustaidot ei ole täydelliset ja pilkunviilaajille olisi paljon töitä. Kuitenkin minusta tekstin pääasia ja pointti on tärkein.

   Delete
 7. ääw, aivan ihana postaus! :) samaistuin niin moneen kohtaan. Etenkin tuo jos. oon ihan hirvee jossittelija. yks mun pahoista tavoista. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. äwäwä kiitos roosa <3 Tuolta sai varmasti bongailtua omiakin mietteitä ja asioita elämästä ! Jossittelu on kyllä ärsyttävä piirre, mutta minkäs teet...

   Delete
 8. ihana postaus! ja hahahha toi ötökät, nauroin ihan ääneen :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Empsu ! Eikäää....muakin naurattaa kun luen sen kohdan, mutta se on aivan totta ja ö kirjain on hankala:-D

   Delete
 9. aaa ihanapostaus ! :3

  veeewas.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. kiva tällai erilaine postaus välil :) ! ja ihana tää uus ulkoasu :)

  ♥: http://sweetaboutus.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva kun tulit kertomaan, kiitos ! <3 Ajattelin että välillä olisi hyvä tehdä monipuolisempia postauksia :-)

   Delete
 11. Anonymous10/31/2012

  oon niiin kateellinen sun ja danin suhteesta OOTTE AIVAN IHANIA !! en oo koskaa ite seurustellu tai mitään ja ai että oon kateellinen ! ehkä mieki viel joskus tapaan jonku kiva tyypin :`) onnee teijän suhteelle !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä sie tapaat vielä jonkun ihanan tyypin, olen siitä varma !:) Ja voooih... kiitos niin paljon <3 Toivon sunkin rakkauselämälle kaikkea hyvää !

   Delete
 12. Anonymous10/31/2012

  nike työllistää halpatyövoimalla kiinalaisia ja heille maksetaan 1e per tuote ja niken kengät maksaa 80-100e nii siinä sulle miettimistä.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäpä mietin loppuelämääni tuota tietoa kiitos ;D ! Eiköhän jokainen vaatemerkki valmista jossain halvemmalla vaatteita, mistä muuten ne vaatteiden tekijät saisivat töitä :)?

   Delete
 13. Ihana postaus Ira :) tällänen erilainen, en oo nähny tällästä ennen :) Ja samaistuin sun kanssa moneen kohtaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Sofia :) Ajattelin tehdä tälläisen erilaisen, en ainakaan kenelläkään ole nähnyt samanlaista !

   Delete
 14. Vähän kiva idea täs postaukses :) Mut hei tällee ihan btw, tos yhes kuvas näkyy Escadan hajuvesi, nii onks se hyvää tai niiku et pysyyks se kauan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kun tykkäsit :)! Joo toi Escadan hajuvesi on ihan mun yks lempparituoksuista, suosittelen! En vaan tiiä saako tuota Taj sunsetia enään kaupoista :(

   Delete
 15. Anonymous10/31/2012

  U kohdalle ois voinu tulla urheilu ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi jumankekka sinäpä sen sanoit :D!!

   Delete
 16. Anonymous10/31/2012

  tää oli ihan mieletön postaus!! Mullon sama tapa ton uni jutun kans, isä meidän on toimiva ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oooi ! Mitää onko sulla sama keino, kuinka hassua :') se kyllä on ihan takuu varmasti toimiva :-) Yleensä en kerkeä edes puoliväliin asti sitä mielessä lausumaan !

   Delete
 17. aivan upee postaus :---)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)