10/29/12

girls night out

Ehkä paras loman lopetus viikonloppu ! Vietettiin eilen meidän tyttöporukalla mukava ilta, ostettiin kauppa tyhjäksi, katsottiin hömppäelokuvia, juoruiltiin ja nautiskeltiin niinkuin lomalla kuuluukin. Jatkoin sieltä halloween bileisiin :) Olin tänään Lauran body pump tunnilla liikuntatauon jälkeen ja olo oli kyllä sen mukainen, onneksi meidän ihana ohjaajamme jaksoi kannustaa meitä eteenpäin! <3 Sen jälkeen kävin street harkoissa ja tykkäsin tällä kertaa tosi paljon uudesta tanssista. Lisäksi tuli pyöräiltyä yli 10km ulkona. Tuntuu taas, että elämä alkaa voittamaan. Ehkä koulusta lomailu sai tän aikaan. Huomenna ajattelin mennä zumbaan tai body combattiin. Mahtava fiilis, kun ei tarvitse koko aikaa olla nenäliinojen kanssa. Nyt on aika mennä murun viereen nukkumaan, ihanaa herätä kouluaamuun ton höppänän kanssa !
IMG_9114 IMG_9144 IMG_9141 IMG_9149 IMG_9108 IMG_9103 IMG_9153 IMG_9132 IMG_9123 IMG_9119 IMG_9096 IMG_9097
Oooh sain tänään ensi kertaa testattua nämä uudet ihanat urheilutossut. Tuntui todella kevyiltä ja miellyttäviltä jaloissa ! Huomasin, että nää soveltuu urheiluun jossa päästään liikkumaan esim. tanssi. Pohja luisti hieman liikaa yhden jalan kyykkyjä tehdessä body pump tunnilla. Mutta tanssiessa ne osaavat asiansa oikein hyvin ! Luulen että body combatkin käy leikiten näiden kanssa. Kannatti panostaa ja kiitos äiti :-) 

6 comments:

 1. Ihana tuo iPhone -viuhka! :D Hauskaa teillä on selkeästi ollut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii eikös olekkin! Mie tykkään tosta ipsu kuvasta niin paljon :) Ja meillä oli niin hauskaa kerrankin tyttöjen kesken !

   Delete
 2. ira tää sun ulkoasu on tosi ihana! :-) tykästyin toho bannerii ihan täysin ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooi kiitos heidi :-) Ja niin kiva kun tulit kertomaan mielipiteesi <3 :')

   Delete
 3. Anonymous10/29/2012

  minkä kokoset nuo sun kengät on? :)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)