12/20/12

kahvihetki

Jouluaatto se vaan lähestyy! Tosi jännää :-) Lahjat odottaisi paketoimista ja huoneessakin pitäisi tehdä joulusiivous. Töissä mulla on mennyt hyvin ja oon oppinut joka päivä paljon uutta. Tänään mulla oli ensimmäinen päivä kassalla, siellä menee aina hyvin aika kivojen asiakkaiden kanssa ! Nyt on 3 päivää vielä töitä ja sitten mullakin alkaa pieni loma sunnuntaina. Laitoin Nellyltä tilaukseen todella ihanan uv-mekon ja kaulahuivin ooh en malta oottaa että pääsen niitä esittelemään teille ! Täytyy vain toivoa, että sopii hyvin päälle. Yksi iso kysymysmerkki tässä vain on, että missä me vietetään uusivuosi !!! Ei mitäääääään hajua ja uudesta vuodesta pitäisi tulla aina ikimuistoinen ja en tiedä saako baarin puolella sellaista, haha. Ensi viikolla ajattelin pitää teho kuurin liikunnalla, on nyt taas vähän jääny, koska en millään saa revittyä ylimääräistä aikaa mistään, harmi. 
Nyt unia jokainen siellä ruudun toisela puolella <3

Huomenna viimeinen päivä aikaa osallistua ARVONTAAN
tyu ghjkl fghyjk IMG_9828 gthjk poiu IMG_0671ghj tyui koira annii paita auto oonahenna

18 comments:

 1. Anonymous12/20/2012

  ää sun blogi on aina niin päivää piristävä!:) ja kaikki postaukset on aina semmosia, että melkeen halkean oottaessani uutta tekstiä!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ooooivoi mie tääl halkean onnesta kun kerrot mulle tollaista ! tuhannet kiitokset :-) Toivon että jatkossakin tykkäät :)

   Delete
 2. toi vika kuva on jotenki toosi ihana :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. me parhaat kaverukset siinä hiih :-)

   Delete
 3. Anonymous12/20/2012

  LEVILLÄ ne ikimuistoiset uuveet saadaan aikaseksi!
  Suosittelen joku uv vuokraamaan sieltä porukalla mökin, sielä se meno on jotaki niin mahotonta! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi juku ! Kuulostaa kyl ihan mahtavalta viettää uusvuos levillä, rukalla yms jossain isossa laskettelukeskuksessa ystäväporukan kera ! :) Kiitos vinkistä :)

   Delete
 4. Anonymous12/20/2012

  Millä objektiivilla tuo sun oma asukuva on otettu? :) on nimittäin ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos <3 Se on otettu canon lens 50mm 1.8 !

   Delete
 5. Ooh, miten ihania kuvia ja ihana sinä :) ♥ muokkaat niin söpösti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sofia <3 :) kuin myös ! Kiva kun tykkäät mun muokkauksista !! Ettei sitä ihan turhaan muokkaile ja kukaan ei tykkäisi..:D

   Delete
 6. Anonymous12/20/2012

  ooon sillee oppinu sulta että ei haittaa vaikka on lyhyt ku oon ite about saman pitunen ku sä ja aina on ärsyttäny se et oon porukan lyhin. mut sitku löysin tän sun blogin ni jotenkin tajusin et ei se haittaa olla lyhyt :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow ihan mahtavaa!! Huippuasenne:-) Kiva kun löysit tänne, ja eihän se nyt haittaa olla lyhyt katseiden kääntäjä ;) Ainakin muut sanovat söpöksi, hih kaikkea hyvää sulle <3

   Delete
 7. Anonymous12/20/2012

  Hei tossa alimmassa kuvassa kun on sä henna ja joku, niin kuka se joku on ja onks sil blogii:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oona se on ja löytyy blogi ! http://justbeliveyourdreams.blogspot.fi/

   Delete
 8. Anonymous12/21/2012

  eikö siul oo mitään toppatakkia mukana? näyttää pelottavalta ku pelkkä farkkupaita päällä pihalla! mut oot tosi kaunis ja kaveriskin on (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo kuva on kuukauden vanha, ei ollut niin kylmä mutta takki on tungettu laukkuun :-) Ei huolia <3 :-) ja voooi kiitos mein puolesta !

   Delete
 9. Anonymous12/23/2012

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f1uCx4_8V2o oot sie tos 2.27 ? :D

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)