1/17/13

Want it ? Work for it

Haluatteko vähän motivaatiokuvia ;-) Täältä piisaa! Olin tänään aamulla salilla tekemässä Filthy Fifty treenin, ihan hullua rääkkiä ja veti kyllä kaikki viimesetkin voimat. FunFitin liikuntaohjaaja Hanne (ohjaa mm combat, grit, spinning ja body pump) piti mulle treenin, tsemppasi ja piiskasi mua hyvin ! Hän pyysi myös, että ottaisin uusia urheilullisia kuvia niin saatiin kyllä mielestäni inspiroivia ja hyviä kuvia luotua. Kiitos vaan Hannelle treenistä !
IMG_3902 2013-01-17 IMG_3888 IMG_3855 IMG_3849 2013-01-018 IMG_3844 IMG_3884 2013-01-019 IMG_3918

28 comments:

 1. upeita kuvia! :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous1/17/2013

  wow mikä kroppa.. tohon pyritään!!!

  ReplyDelete
 3. Anonymous1/17/2013

  ää mäki halun treenaamaan mut en oo ikinä salilla käyny (paitsi koulun) ja en kuitenkaa ekaa kertaa haluais yksin sinne mennä :( oon kuitenki tosi huono ite tekemää, ni siks just haluaisinki että joku ammattilainen tekis mulle oman kuntosuunnitelman...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa kysyä jostain liikuntakeskuksesta apua rohkeasti, he neuvovat ilmaiseksi miten laitteita käytetään ja tekevät jopa sinulle sopivan aloittelutreenisuunnitelman :)!

   Delete
 4. aivan mahtavia ja tosi motivoivia kuvia! :)

  ReplyDelete
 5. Ihan mahtava yläselkä! Wau :)

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Anonymous1/17/2013

  hei voisitko kirjottaa tänne blogiin sun muutaman päivän syömiset ylös? ja vaikka pyytää tuolta sun kaverilta vinkkejä päivittäiseen ruokavalioon? :) on itellä tuo syöminen vähä hukassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En usko että pystyn kirjoittamaan, koska syön itse miten sattuu ja milloin kerkeän. Työt sekoitavat niin paljon kun yleensä en syl 4-puol 11 maissa mitään kun olen töissä ja kouluruoka nyt on mitä on :-( Tietyst syön todella vähän herkkuja ! Voisinhan mie vähän kysäistäkkin ravintoneuvoja :)

   Delete
  2. Anonymous1/18/2013

   käy tsekkaamassa iran kaverin lauran blogi ! luin kommenteista että siellä just joku kyseli voisko se pitää ruokapäiväkirjaa ja niil oli koulusta tullu joku tehtävä, että sieltä blogista tulee varmaan ainaki jotain ruokajuttuja lähiaikoina ! :)

   Delete
  3. ^^ Joo Laura aikoo kuulemma tehdä piakkoin ruokapäivitystä :-)!

   Delete
 8. Anonymous1/17/2013

  siis mikä toi treeni on? kerro tarkemmin! :) haluaisin kokeilla jos se oli tosi rankka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://www.youtube.com/watch?v=2utHH6NpMjw < tuossa vähän demoa, mutta tiivistetty treeni jossa tehdän tiettyä liikettä 50 ja siirrytään seuraavaan ja tehdään 50. Tarkoituksena olla tauotta ja tehdä nopea aika.

   50 Box jump
   50 Jumping Pull-Ups
   50 Kettlebell Swings
   Walking Lunge, 50 steps
   50 Knees to Elbows
   50 Push Press
   50 Back Extensions
   50 Wall Balls
   50 Burpees
   50 Double Unders

   Delete
 9. ihan mahtavia kuvia !
  http://purposeofmylife-sara.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :) Hanne on kunnon motivaationlähde ;)

   Delete
 10. Anonymous1/18/2013

  sulla on ihan mahtava blogi! :) mut mulla ois yks kysymys, että miten voi kiinteyttää vatsaa ilman että paino putoaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi miten kiva että oot tota mieltä :) Hmm, otat tavoitteeksi tehdä parin kuukauden ajan vaikkapa joka toinen ilta kotona vähintään 80-150 vatsalihasliikettä, voi olla erilaisia ja lankku on myös tehokas. Vinkiksi annan myös, kokeile ryhmäliikunta lajeja esim Zumbaa, cx works, coretrimmi yms joissa keskitytään vatsan työskentelyyn..Jos olet valmiiksi jo hoikka ja et halaua laihtua, mutta haluat kuitenkin harrastaa urheilua niin lisäät hieman isompia annoksia, tietysti muistat ettei tarvitse sen rasvaisempaa ruokaa olla :) En oikein itse tiedä miten tuo vatsan treenaaminen onnistuisi muuten, jos et halua pudottaa yhtään painoa, muuten kuin että syöt hieman enemmän ja säännöllisin ajoin !:) Jos jollain muulla tulee hyviä vinkkejä tuohon niin voi kertoa !

   Delete
 11. Anonymous1/18/2013

  hyviä kuvia :)! vaikka itse en tollasesta kropasta tykkää, tai liian lihaksikas mulle !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) Niin se on vähän miten kukin tykkää!

   Delete
 12. Anonymous1/18/2013

  tissit hävinny kyl iha kokonaan.. komppaan edellisiä et liian lihaksikas nainen mun makuun...

  ReplyDelete
  Replies
  1. hanne treenaa ihan hullusti niin kyllä sitä rasvaakin lähtee häviämään. Mutta hyvä kroppa korvaa kyllä ;-) Jokaisellahan on omat mielipiteet :)

   Delete
 13. Hei tosi kivan tuntunen treeni ja aattelin pistää ens viikolla itteni koetukselle :) minkä painonen tanko sulla oli käytössä? Ja kuin kauan sulla meni? :) katoin ton videonki minkä laitoit kommenttii ja ei noi 16 minuutin suoritukset tunnu kauheen realistiselt ittelle :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mustakin tuo oli aivan huippu treeni :) Itse sain ensimmäisellä kerralla ajaksi jotain 42 minuuttia, koska pidin lyhyitä taukoja, en olisi muuten jaksanut :D Mua ohjeisti tuon treenin kanssa Hanne, joka teki sopivat tangot mulle. Push pressissä jossa sai käyttää reisiä apuna taisi olla 15-18 kg luokkaa, ensi kerralla ajattelin laittaa 20kg ! Ja tuohon viimeiseen naruhyppelyyn kannattaa hyppiä 100 kertaa koska siinä pitäisi keretä pyörittämään yhdelle hypylle kaksi kertaa narua ympäri ja en itse kyllä pystynyt pyörittämään niin nopeasti :D! Kivaa treeniä sulle :)!

   Delete
 14. Anonymous2/19/2013

  tiiätkö mistä noi treenilegut on ? :)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)