2/11/13

food & tea & drink

Mun mielestä melkein parasta ajanvietettä tyttöjen kanssa on mennä kahville, käydä raflassa syömässä tai joskus juoda parit lasilliset :) Pääsee juttelemaan päänsä tyhjäksi, voi rauhoittua hetkeksi ja nauttia hyvästä ruoasta tai herkuista ! Viime viikonloppuna kerettiinkin tehdä näitä kaikkia ja kerran vielä kakkupalakin käytiin ihanassa Ilo- nimisessä kahvilassa ja fiilistelemässä sydän sisustusta. Tehtiin myös maailman parasta kanapastaa itse ! En ole ikinä ollut kokkimestari, mutta tuosta pastasta tuli älyttömän hyvää. Sunnuntaina tehtiin vielä tortilloja ja syötiin laskiaispullat. Voiko olla parempi viikonloppu ! Kyllä mä onneksi pari kertaa pumpissa kävin että sai välillä sulateltua haha. Yleensä mä poden kovaa itsetuntoa jos syön yhdenkin herkun, mutta eiköhän joskus saa tulla tälläisiä luxus viikonloppuja, kun oli huippuseurakin <3 Nam ! :D
IMG_5103 IMG_3385 IMG_5113 IMG_6660 IMG_3471 IMG_6682 IMG_6634 IMG_6666 IMG_6724 2013-02-009 IMG_5297 IMG_5272 IMG_5287 IMG_5292 2013-02-010 IMG_5176 IMG_5160

16 comments:

 1. Oompas jäätävä XD

  ReplyDelete
 2. Onneks käytiin Laura pumpissa niin ei koko viikonloppua tullu vaan löysäiltyä ;-) huh oli kyllä kiva viikonloppu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyl kiva et olitte pumpis :) ! Ja muutenki, oli huippuu nähä !

   Delete
  2. Niimpä iida, ja saatiin sun pelkoa karistettua ;-)! Ens kerralla kun tuun sinne jyväskylään niin pidetään vähintään yhtä kiva vkl :) Ja niimpä Laura, hyvä että sait perjantaille sen :)

   Delete
 3. tosi kivoja kuvia, tykkään kovasti! :>

  ReplyDelete
 4. tuleepa vallan nälkä noit herkkuja kuolatessa!!

  ReplyDelete
 5. Anonymous2/12/2013

  hei tiedätkö miten hyvillä pisteillä/keskiarvolla pääsee kouvolan ammattikouluu parturi-kampaaja linjalle? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä yhtään ! Kyllä sinne pitää varmaan vähän alle 8 olla! Mutta luulen, että suurin vaikuttava asia on pääsykokeet :)!

   Delete
 6. Anonymous2/12/2013

  Hei, oon miettiny et haluaisin osallistua ryhmäliikuntatunneille esim bodypumpiin, mutta mulla on ongelma... mul on tosi huono kunto eikä lihaksiakaan ole, nii mitä jossei jaksa tehdä tunnillla kaikkea? Ja onko noil kyseisil tunneil kaikki tosi hyvä kuntoisia ja lihaksikkaita.. nolottaa mennä sinne kun ei osaa ja jaksa tehdä kaikkea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun olet miettinyt :)! Aluksi kannattaa mennä juttelemaan ohjaajalle jotta hän osaa neuvoa sinua painojen kanssa. Aluksi mahdollisimman pienet painot ja tutkailet tekniikkoja että miten liikkeet tehdään. Sitten kun huomaat jaksavasi enemmän, niin lisäät isommat painot. Jokainen on aina aloittanut jostain joten ihan rohkeasti vaan salilla tutustumaan tai vaikkapa suoraan pumppiin! ja kyllä meillä käy ihan laidasta laitaan kaikenlaisia ihmisiä !!

   Delete
 7. Anonymous2/13/2013

  auttaako pelkkä Body pump muokkaamaan vartaloa vai pitääkö käydä myös salilla jos haluaa muotoja lihaksiin? en tavoittele sitä että lihakset ehkä näkyisivät kokoajan vaam lähinnä yritä. kiintytyä ja saada lihaksiin sitä muotoa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyllä auttaa :-) pumpissa tehdään pitkiä toistomääriä, jolloin lihaksesta tulee vahva ja timmi mutta ei mikään 'köntti' :-) tähän tottakai vaaditaan että tunnilla tehtävät sarjat tehdään riittävän haastavilla painoilla niin, että lihas oikeasti uupuu :)

   Delete
  2. Laura vastasikin ^^:) Kyllä miekin uskon että auttaa jos pari kertaa kävisi viikossa ! Mulla on ainakin pumppi auttanut paljon, tietysti harrastan kaikenlaista muutakin :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)