2/19/13

höpinöitä ja kuvia

Mun helmikuun lomailut alkaa kohta olla pulkassa, tai no lomailut ja lomailut, onhan sitä oltu töissä ja treenaamassa :) Ihana, että olen kuitenkin nähnyt paljon ystäviä ja saanut nukuttua kaikki univelat pois. Sunnuntaina mulla on vihdoin kampaaja, sillä juurikasvu on oikeasti 3-4 cm... Tumma tyvi ja laitetaan taas paljon tikruraitoja ja kattellaan miten ne ulkomailla vaalenee. Tällä hetkellä mulle kuuluu kyllä tosi hyvää kaiken saralla.

Olen aloittanut viikon hyvin tehokkaasti. Eilen kävin salilla 40 min tekemässä hauikset, olkapäät ja ojentajat. Menin myös body combattiin jossa mun piti hieman hölläillä sillä oli vielä street tanssi edessä, mutta ei combatissa ikinä pysty vetämään muuta kuin täysillä. Paikat oli vähän jumissa jo sunnuntain treeneistä. Nyt mulla on hiihtokapineet päällä ja suunnataan reetan kanssa laduille raikkaaseen säähän jonka jälkeen jalat pumppiin body stepissä :D  Loppuviikolle mulla on niin paljon tekemistä, että ehkä seuraavan kerran vasta sunnuntaina body pumppiin, lepo tekee nyt kyllä hyvää. Mielestäni oon ylittäny omat urheiluodotukset tässä tammi-helmikuun aikana. Maaliskuun urheiluista en osaa yhtään sanoa, että mitä mahdollisuuksia mulla on Maltalla, aijon ainakin etsiä hyvän urheilukeskuksen ja käydä rannoilla lenkillä :) Toivon, että taas huhtikuussa kun palaan normaaliin rytmiin niin löytyisi paljon aikaa urheilulle, vaikka opinnäytetyöt ja viimeiset koulurutistukset ovat edessä.

Mua on alkanut ahistamaan, koska parin viikon päästä pitäisi hakea korkeakouluihin. Hieman on suunnitelmia jo, mutta toivottavasti voin jäädä vielä Kouvolaan opiskelemaan seuraavat 3 vuotta ennenkuin lähden kauemmas. Saa nähdä. Mua kyllä pelottaa hieman, koska nyt olisi taas iso askel omaa ammattia kohti, mutta entäs jos valitsen taas väärin. Datanomi ei ollut ihan mun juttu kaikilta osin, tajusin sen vasta kolmannella vuodella. Tykkäsin kuitenkin media jutuista, dokumentoinnista, internettiin liittyvistä asioista ja tuosta koulutuksesta on ollut minulle tosi paljon hyötyä. Ei musta kuitenkaan mitään tietokonekorjaajaa työelämään ole tulossa, ei todellakaan.
IMG_6813 IMG_6851 IMG_6770 2013-02-004 IMG_6848 IMG_6774 IMG_6909 IMG_6762 2013-02-005 IMG_6775 IMG_6800 IMG_6787 IMG_6829

25 comments:

 1. Anonymous2/19/2013

  mitä sellasta kysyttyä töitä tarjoavaa alaa haluaisit alkaa opiskelemaan?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mediaan ja markkinointiin liittyvää :)

   Delete
  2. Anonymous2/19/2013

   Tradenomi?

   Delete
  3. Ehkäpä, tuossa kyllä kysyttiin työ eikä koulutus alaa ;D

   Delete
 2. Anonymous2/19/2013

  kuinka pääsit työssäoppimaan Maltalle, pitikö sun erikseen hakea sitä paikkaa vai kuinka ?:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Amiksen kautta pääsee ulkomaille työssäoppimaan, ilmoittauduin koulutukseen ja oli pieni haastattelu :-) Piti myös tehdä muutamia tehtäviä ! Aika helppoa.

   Delete
 3. te ootte kyllä kummatki nii kauniita! :-)

  ReplyDelete
 4. oot nii söpö!:)

  ReplyDelete
 5. Anonymous2/19/2013

  Onks susta valmistumassa datanomi? :D

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana asu! :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous2/20/2013

  paljo muute joudut kustantaa tosta malta mahiksestas? maksatko safakt yms elämiset siellä vai miten? lennot ja asuminen? :--D

  ReplyDelete
  Replies
  1. En mitään :) koulu maksaa lennot, asumisen ja antaa käyttörahaa ja ruokarahaa. Otan kyllä hieman omaa rahaa mukaa varmuuden vuoksi :)

   Delete
 8. Anonymous2/20/2013

  sulla on aivan ihana blogi! :) ja oon niin kade ku pääset sinne maltalle:D tuli kauhee hinku johki etelään ku kattelin noita viime postauksen kuvia:D mut tiiätkö mitään urheilu sovellusta iphoneen jolla pystys kattoon paljo kulutti kaloreita yms? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous2/20/2013

   Ni ja jotai muitaki appsei mitkä on helppoi käyttää ja liittyy liikuntaa ku liikuntaan :-) mitkä vois mitata mitä vaan!

   Delete
  2. Kiitos paljon :-) Kyllä tällä hetkellä varmaan monen tekee mieli mennä ulkomaille täältä lumen keskeltä ! Mulla ei ole käytössä sellaisia sovelluksia mutta joitain kivoja treeni appseja olisi : Nike + Running ja Daily workout apps (löytyy paljon kivoja treenejä). Kalorin kulutukseen en oikein tiedä, mutta eiköhän appstoresta joitain löyty toivottavasti, siihen tarvitsee ainakin kuulokkeet sitten!

   Delete
 9. Anonymous2/20/2013

  onks sul instas 2 tunnusta? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itseasiassa 3, mutta kaksi niistä ei toimi ollenkaan. Nyt toimii nimellä iraaaee :-)

   Delete
 10. Ihan kauheesti tsemppii sit Maltalle! Toivottavasti pystyt ees vähän postaileen meille sieltä :)

  http://lalalauraw.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon!!:) Mulla on läppäri mukana ja meillä on nettiyhteys niin on kyllä tulossa postauksia siellä ollessa paljon !

   Delete
 11. Annaaaa :)2/20/2013

  Ira, oot ihana! <3 Miten muuten kertoa pojalle, että tykkää? Älä vaan vastaa, että sano vaan tms. Se ei oo oikeesti niin helppoa! :---D

  ReplyDelete
  Replies
  1. oih kiitos :-) <3 Mä olen kyllä aina toiminut niin, että yritän aluksi olla todella läheinen ja hyvä ystävä joka kuuntelee ja auttaa asioissa ja sitten tilaisuuden tullen laitan viestiä "arvaa mitä"..., mä olen aina vain tehnyt niin ja myöntänyt ennen pitkään tykkääväni ellei toinen ole kerennyt ensin !:) Mutta neuvona ainakin, että aluksi esität yli ihanaa ystävää, mutta et ole liian päälle käyvä :) Hyvää jaksaa aina odottaa, eikös !

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)