2/27/13

klaudia ja uusi ig tunnus

En ole lähipäivinä viettänyt paljoa aikaa tietokoneella istuen, johtuen siitä että olen ollut melkein joka päivä töissä ja yrittänyt nähdä mahdollisimman paljon ystäviä. Viime viikolla keräsin hyvät urheilut kasaan: 2 x body pump, body combat, zumba, 2 x sali, hiihto ja ennätys 8 min lankku Lauran kanssa !! Nyt ei haittaa vaikka tällä viikolla ei paljoa kerkeisi urheilla, muutenkin kurkku on inhottavan kipeä ja toivon ettei se ennusta kuumetta. 
4 päivää aikaa pakata kuukauden tavarat, apuaaaa. Pitäisi huomenna aloittaa pakkaaminen, ettei jää viimeiseen iltaan. Huomiselle tiedossa on työpäivä ja nään pari ihanaa ystävää.

Moni onkin löytänyt mun uuden instagram- tunnuksen, jee kivaa ! Tämä uusin näyttäisi toimivan hyvin, ainakin on jo yli viikon toiminut moitteettomasti :-) Mut löytää nimellä iraaaee !

Kuvat otettu Lahdesta.
IMG_5507 IMG_5494 IMG_5530 IMG_5559 IMG_5497 IMG_5492 IMG_5500 2013-02-014 IMG_5532

17 comments:

 1. kurkkukipu on inhaa, siihen vielä flunssa päälle niin avot! :-( meneehän tää hiihto"loma" näinkii.... mut toivottavast sä et nyt tuu kipeeks kun oot sinne reissuun lähössä! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei yhtään kiva, dani on kuumeessa nii veikkaan et tuun itekkii, tosi jees ku pari pv nii lähen reissuu :( kattelinkii ku sinuu ei ollu töis... Paranemisia <3

   Delete
  2. jep kiitos<3

   Delete
 2. Anonymous2/27/2013

  ootko ollu mäkis töis?

  ReplyDelete
 3. Vitsit oon niiin kade sulle! :-) Pidä oikeinoikein kivaa!

  ReplyDelete
 4. Anonymous2/27/2013

  mistä tunnet klaudian? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ollaan alunperin perhetuttuja :)

   Delete
 5. jee! vähän varmaan siisti toi sun matka. Mä olin 2011 keväällä 6 viikkoo saksassa suorittamassa projektiopintoja eli vähän niinkun työssäoppimassa ja se oli kyllä törkeen mukavaa vaikken saksaa ymmärtänykään eikä ne englantia jota en kyllä paljoo puhunu kun oon siinä niin huono :D haha no mutta en tiiä mikä tän mun kommentin idea oli, mutta ei kannata tosta pakkaamisesta stressata nimittäin ite ostin sieltä reissusta paljon uusia vaatteita ja osa omista vaatteista jäi jopa sinne kun ei niitä jaksanut raahata takasin :D kivaa reissua sulle <3

  ReplyDelete
 6. vitsi sun pitää kyl ehdottomasti postailla siellä maltalla, että miten sulla menee! ja vou, pisti silmään, siis 8min lankussa? :D en ikinä ikinä pystyis siihen, huhhu.. :-)

  ReplyDelete
 7. Anonymous2/27/2013

  8 min lankku ei huh huh!! oot hullu :D ja hyvää matkaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lauran avulla siinä jaksettiin, viimeiset 5 minuuttia kyllä tuntu aika mukavasti :D

   Delete
 8. Anonymous2/27/2013

  8min lankussa.....ite pystyin olee kuntotesteis just sen 3min20s :D kai pitää vähä treenata et pystyy olee melkee kolminkertasen ajan..

  ReplyDelete
 9. voi että en malta oottaa että saan nähä kuvia sieltä Maltalta :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kih kih, arvaa ootanko minäkii mitä tuleman pitää :-)!!

   Delete
 10. Anonymous2/27/2013

  eiks toi oo se annika oon kaveri? :D

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)