4/24/13

green

En ennen ollut niin kullan perään koruissa vaan olin vannoutunut hopeatyttö. Miten kävikään, olen tykästynyt kultaan vielä enemmän :-) Tänään sattui myös hyvin vihertävä asu. Tuo neule on kiireisten aamujen pelastus, niin ihana vetäistä päälle ja vielä lämmin ! Kiitos tuhannesti positiivista kommenteista, koskien mun uutta ulkoasua, on kiva tietää mitä muutkin on mieltä. 

Nyt mun pitää hurry up, koska aamulla on lähtö Helsinkiin ja kohti Pasilaa, enkä oo vielä pakannut yhtään. Toinen juttu on myös, että mua pelottaa sikanaan Helsingin liikenne. Mitenköhän mie selviän sinne asti ystävän kanssa, MINÄ RATISSA ja vielä ensimmäistä kertaa kun oon lähdössä Kymenlaakson alueelta muualle. Mä en todellakaan tiedä mitä tuleman pitää haha. Huomenna siis luvassa shoppailua ja fiilistelyä pääkaupunkiseudulla. Perjantaina kauan odotettu JB:n keikka, mutta miksi meille on luvattu tuollaista ilmaa. Kuukauden surkein sää luvattu tuolle päivälle, kun pitäisi aamusta asti olla ulkona ilman katosta jonottamassa. Mistä meitä rankaistaan ??
IMG_8880 2013-04-021 IMG_8885 IMG_8878 2013-04-022 IMG_8870 IMG_8913 IMG_8925

20 comments:

 1. Anonymous4/25/2013

  moi=) tosi kiva tää uus ulkoasu!! ajattelin vaa ku oot kai seurustellu niin kauan että kuinka tärkee ominaisuus sulle on toisen osapuolen ylkonäkö esim 1-10 asteikolla? sehän ei kaikkien mielestä ole tärkeä, itseni mielestä se ei paljoa merkkaa, mutta ajattelin vain kun tuo sinun "parempi puolisko" on miehekästä ja komeeta sorttia! kateeks käy.. mistä noita oikeen saa?!!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukava että kolahtaa !!:) Jos toi asteikko on 1-10 niin se ulkonäkö on ehkä siinä 6-7 paikkeilla. Musta Dani on vain komistunut tässä koko ajan ! Sillon kun tavattiin ihastuin ensin kyllä hänen luonteeseen: ystävällinen, huolehtivainen, suloinen, samat kiinnostuksen kohteet yms... :') Ja kiitos vielä daninkii puolesta <3 :)

   Delete
 2. vitsi toi kaulakoru on kiva! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! Se oli huippulöytö :-)

   Delete
 3. ooi kuinka kivoja kuvia =)

  ReplyDelete
 4. Anonymous4/25/2013

  wow ihana toi iso nuttura! :3 tykkään niin paljon sun vaatteista ja muista, saan vähän inspiraatiota sun tyylistä! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kunnon sotku nuttura :-D! Sika kiva että muutkin tykkää mun kuteista, thanks :-)

   Delete
 5. vautsi ihana asu !! ootte tosi sööttejä :3
  <3:http://purposeofmylife-sara.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. aivan ihana asu! toi koru käy sulle tosi hyvin ♥ :)

  ReplyDelete
 7. onks teil liput sinne permannolle? :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous4/25/2013

  Oi ompa ihana uusi ulkoasu blogilla:) oot kaunis!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kun tykkäät :-) Voi kiitos hirveesti <3

   Delete
 9. Anonymous4/28/2013

  tosi ärsyttävää kommentoida sulle kun et voi edes kaikille vaivautua vastaamaan.. vastaat vaan joihinkin yksittäisiin mihin sua nnyt sattuukaan huvittaa vastaamaan. empä jaksa enempää kommentoida, en tiedä miks nytkään vaivauduin, tahdoin vaan antaa palautetta että tajuaisit itsekkin. tykkäsin sun blogista ennen tosi paljon mut nyt on ruvennu valitettavasti tän kommenttiboksijuttujen kanssa hiipumaan tää hehkutus.. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mie vastaan kyllä kaikkiin kun pääsen koneella käymään pidemmäksi aikaa ! Tällä hetkellä mulla on hirveästi ollu menoa ja en oo saanu oikein ketään kuvailemaan niin tuntuu itsestäkin pahalta että blogi kärsii, yritän skarpata! Nytkin saan mun kameran vasta ke koska se jäi helsinkiin. Toivottavasti jaksat vielä seurata jatkossa :-) kiva kyllä että tulit suoraan kertomaan, sai mut vähän heräämään tästä koomasta.

   Delete
 10. Anonymous4/28/2013

  voitko tehä postauksen siitä bieberin keikasta:)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toiveesi toteutuu tänään illalla :-)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)