4/22/13

happy monday

Mulla oli paras maanantai pitkään aikaan. Eilen sain tehtyä yhden multimedian näyttötyön valmiiksi ja tänään koulupäivä loppui 12. Ulkona paistoi lämmittävä aurinko ja hypättiin poikaystävän kanssa autoon. Käytiin kahveilla Danin siskon luona joka oli saanut suloisen tyttövauvan 1,5 kk sitten. Sain otettua monia kivoja kuvia tuosta Danin kummitytöstä. Äsken saavuin street tanssista ja nyt bloggaan. Ei ne maanantait niin pahoja olekkaan ;D Mulla on tällä viikolla koulua ma-ke sillä meillä on varattu Helsingissä hotelli. Torstaina hengaillaan stadissa, korkataan terde, valokuvataan, shoppaillaan ja fiilistellään tulevaa JB:n keikkaa joka on ensi päivänä. Can't be better.
IMG_8724 IMG_8793 IMG_8788 IMG_8787 IMG_8713 IMG_8779 IMG_8757 IMG_8746 IMG_8726 IMG_8776 IMG_8765 2013-04-22 IMG_8745 IMG_8497
löysin HM tosi hyvät ja ihanan kuosiset rintsikat

14 comments:

 1. JB ♥♥♥ CAN'T WAIIT! ehkä me törmätään sielä;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jiihaa !! Ehkä törmätään, kivaa keikkaa sulle ;)<3

   Delete
 2. Anonymous4/23/2013

  Täällä odotetaan keikkaa myös paljon ja toivottavasti törmättäis, niin olis kiva tulla moikkaa! :D Onks sulla/teillä missä päin muute paikat? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuu vain moikkaamaa jos näät mut :-)! Meillä on permanto mun kaverin kanssa !

   Delete
 3. voi etttä ihana pikkuvauva ja upeat te !
  <3:http://purposeofmylife-sara.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo vauveli on ihana :-)! kiitti !

   Delete
 4. Eikää mun on pakko saada tollaset kännykänkuoret niin kivat! :-) ja oi vitsi miten söpö tää uusi ulkoasu, varsinkin noi höyhenet sivupalkissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe senkun tilailemaan vaan :) Mukava kun nappaa tää uus ulkoasu !

   Delete
 5. Anonymous4/23/2013

  moikka:) onko teillä mitään aikataulua siihen jb:n keikkaan esim oletteko menossa jonottamaan siihen pihalle, että saatte hyvät paikat permannolta vai?:) mulla on ongelma kun kaverini haluaisi mennä sinne kaisanimeen päivällä, mutta itte haluaisin mennä jo aamusta jonottamaan, että varmasti saadaa hyvät paikat.. :/ jahei sun blogi on tajuttoman ihana ja saan sulta inspistä urheiluun!!:) ihanaa kevättä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi !:) Ihanaa kevättä myös sinne suuntaan ja mukava että saat mun blogista inspistä <3 Myö mennään jonottamaan myös silloin kun sinne saa mennä jonottamaan aamulla, koska aikaisemmin jos menee niin kuulemma häätö tulee :D Mutta ei olla menossa kaisaniemeen, koska kyytijärjestelyt menisi huonosti ja siellä ei ole artisteja joita haluaisin kuunnella. Mutta toki kannattaa käydä katsomassa jos tykkää artisteista ja sieltä valitaan ihmisiä tapaamaan jb, ja eiköhän sieltäkin kerkeä ihan ajoissa jonottamaan, tuskin meitä permantolaisia edes on niin paljoa kuin istujia !

   Delete
  2. Anonymous4/23/2013

   APUA!!!!! tiiätkö monen aikaan sinne saa mennä koska meillä olis kyyti jo aamulla kaheksalta oltas kai jo hartwallilla (?)

   Delete
  3. Joo Justin bieber hartwall areena 26.4 yhteisössä näkyy ainakin ne säännöt jossa lukee näin : Jonottaminen on sallittua Hartwall Areenan pihalla pe 26.4.2013 klo 9.00 alkaen. Tätä aikaisemmin Hartwall Areenan välittömään läheisyyteen saapuminen on kiellettyä.

   MEET & GREET ja DIAMOND VIP -lippujen ostaneille lähetetään sisäänpääsyohjeet konsertin lähestyessä.

   Delete
 6. Anonymous4/23/2013

  Supermahtava blogi, löysin vasta pari päivää sitte ja oli pakko mennä monta sivuu taaksepäi ku on nii mahtavaa tekstii! :)
  Ja mistä oot ostanu noin ihanat iphone-kuoret?! (;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vitsin kiva saada tuollaista kommenttia !! <3 :) Oon ostanu ne ebaystä, niinkuin melkein kaikki mun kuoret, suosittelen!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)