7/12/13

throwback

Kesäkuussa minä...

... Kävin ystäväni Iidan luona Jyväskylässä, nää reissut on aina ihan parhaita ! Tutustuttiin 1,5 vuotta sitten blogien kautta enkä kadu sitä päivää yhtään. Käytiin juhlimassa, kuvattiin videota, nautittiin kesäisistä ilmoista, syötiin jäätelöä ja pyörittiin ympäri Jyväskylää.

... Söin ihan laittoman paljon jäätelöä. Mikä siinä kesässä on, kun jäätelö maistuu vain niin hyvältä !! Mangomeloni on mun lemppari ja sitten tulee varmaan nougat jäätelöt. nam.

... Heitin talviturkin ! Viime kesänä se viivästyi heinäkuun viimoiselle viikolle, kun oli niin kylmä ja sateinen loma. En oo varsinaisesti mikään vesipeto. Mun uimiseksi riittää jalkojen vilvottelu ! Mun poikaystävä taasen rakastaa vedessä polskimista. Mä olen kunnon vilukissa.

... Kävin ensimmäistä kertaa tänä vuonna mökillä. Mökille kun pääsisi useimminkin. Nuorempana melkein vihasin mökille menemistä joka viikonloppu. Nyt sitä aikaa melkein kaipaa, kun on koko aika töissä. Mökillä parasta on vain rentoutua, olla ilman meikkiä, istuskella laiturilla, mennä soutamaan ja lähteä metsäretkelle keräämään kanttarelleja sekä marjoja. Ensi viikolla on tiedossa seuraava mökkireissu.

 ... Nukuin aamuisin todella pitkään. Mä rakastan nukkumista aamuisin siihen 11-12 asti. Poikaystävä nukkuu välillä klo 15 asti joten oon varmaan aamu-unisuuteni saanut häneltä. Tietysti niinä aamuina, kun jaksan herätä aikaisemmin niin saa paljon enemmän aikaiseksi. Välillä mulla on aamuvuoroja jolloin pitää herätä aikaisemmin, tottakai.

... Olin Lahdessa parhaalla ystävällä kyläilemässä kaksi päivää. Urheiltiin toi paljon, niin kuin aina yhdessä ! Nää Lauralla käynnit on aina niin terapeuttisia ja ihania. Mun pitäis saada viettää enemmän aikaa parhaan ystäväni kanssa, mutta pienoinen välimatka estää hieman. Onneksi viestitellään ja jutellaan joka päivä <3

... Varattiin ystävän kanssa Turkin matka ! Yay, ensi viikolla olisi lähtö !

... Nautin lämpimistä päivistä sekä illoista. Kesä, älä mene vielä pois mä tykkään susta.

... Tein paaaaljon töitä Mäkkärillä. Katselin välillä lasiovista ulos kuinka ihana ilma ulkona oli ja mun piti olla sisällä !! Mutta uurastus palkitaan tietysti.

... Vietin mun valmistujaisjuhlia. Ikimuistoinen päivä. Pääsi näkemään sukulaisia ja yksi iso askel oli saatu tehtyä elämässä. Kohti uusia haasteita !

... Olin Lappeenrannassa pääsykokeissa. Eihän sitä opiskelupaikkaa napsahtanut. Vietin kuitenkin ihanan päivän kaima Iran, hänen poikaystävän ja Danin kanssa. Lämmin ilma, myllysaaren rantsu, satama, järvi, hyvä seura ja kaunis kesäpäivä jäi kuitenkin mieleen.

Muistakaa elää hetkessä. Se on kuitenkin yksi maailman parhaista neuvoista joita tiedän. Mulla se unohtuu välillä liiankin usein. Jälkeen päin helposti harmittaa, jos ei ollut nauttinut hienoista hetkistä. Niistä pienistä ja suurista hetkistä kun muodostuu jälkeen päin niitä kultaisia muistoja ! Joten muistakaa nauttia loppu kesästä ennekuin se on liian myöhäistä :-)

2013-06-027 2013-06-025u 2013-06-023h 2013-06-o

18 comments:

 1. Upeita kuvia♥ oot hirmukaunis ja sulla on ihana hymy!!

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/12/2013

  ihania kuvia !:) näi pirteistä kuvista tulee itellekki nii hyvä fiilis !

  ReplyDelete
  Replies
  1. voih kiitos paljon ja kiva että välittyy hyvä fiilis !:)

   Delete
 3. Toi elä hetkessä on kyllä varmaan paras neuvo ikinä! Sitä niin ajattelee et joojoo kylhän mä elän, mut ei se oikeesti oo niin helppoa! Otinkin yläselkään tekstin 'live' kesän alussa muistuttamaan sitä et osaa nauttia elämästä :) ps. Musta tää sun blogi on just ihana kun kirjotat aina niin positiiviseen sävyyn ja sun kuvat on ihania! Aina tulee hyvälle mielelle kun lukee sun postauksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vitsit kuin kiva kommentti, kiitos Sara :-) <3 Se sun tatuointi on kyllä ihana, noin pienellä sanalla on kuitenkin suuri merkitys tässä elämässä !

   Delete
 4. Tykkään paljo just tälläsistä "tiivistelmä" postauksista ::)

  http://lihavapupu.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee kiva kuulla !:) pitää koittaa keksiä tälläisiä erilaisia välillä !

   Delete
 5. Sä oot ehtinyt tekemään vaikka mitä! Kesä on yli puolivälin ja mä en oo tehnyt mitään :-( nyt onneksi alkaa kesäloma ja mäkin saan uusia muistoja tälle kesälle! Suhun olis ihana tutustuu, vaikutat nii symppikseltä ja hyvältä kaverilta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ounoouu :-( Mut nyt on viel kesää jälellä nii kerkeet tehä jos sulla lomakin alkaa kohta ! heh ihana kuulla tollasta, kiitos Heidi <3 Miekii oon saanu sun blogin kautta tosi mukavan kuvan susta :)

   Delete
 6. oot tehny vaikka mitä, mä oon ollu vaan töissä ja kotona :D näin sut vähän aikaa sitte mäkkärin kassalla :P en tiiä muistatko :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo no on tullu onneksi jotain tehtyä noiden töiden kanssa :) Koitat nyt keksiä jotain kivaa vielä kun kerkiää olla kesä ! Ja joo kyl mie muistan kun olit asiakkaana :-)

   Delete
 7. Anonymous7/12/2013

  Monta pistettä sulta jäi ettet päässy kouluun? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En mie haluu kertoo, jonkun verran kuitenkin :( meni hieman mönkään pari juttua !

   Delete
 8. Mäkii asun kouvolas :D Ja sul on ihana tatuointi <3

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)