7/8/13

treenikuulumiset


Hyvää alkavaa treeniviikkoa kaikille ! Mun treenit on kulkenu ihan hyvin. Työt on hidastaneet treenejä ja toivoisin, että mulla olisi vielä enemmän aikaa treenata. Pitää kuitenkin muistaa, että on ystävät ja poikaystäväkin jolle pitäisi riittää aikaa sekä lepäämiseen. Mulla on tänäänkin tiedossa rankka työpäivä ilta 22 asti joten riittävä lepo ja ruoka auttaa mua jaksamaan ! Muistakaa siis syyä hyvin ja nukkua tarpeeksi. Nyt kesäloman aikana oon nukkunu itseasiassa enemmän, kuin koulua käydessä. Oon huomannu sen myös vaikuttavan positiivisesti mun jaksamiseen (haha ylläri...).

Kiinnostaisiko teitä, jos kuvaisin mun treenivaatteet seuraavaan treenipostaukseen ? Niitä kun jonkun verran löytyy tuolta kaapista ! Eilenkin laitoin muutamat Niken vaatteet kotia kohti, ooh en jaksa odottaa ! :-) 


viikko 27:

ma: -
ti:-
ke: 27 km rullaluistelu + punnerrukset (50+50)
to: GRIT strenght + 5 km pyöräily
pe: rullaluistelu 25 km
la: - 
su: vatsat + LM Body pump 

Ihan kelpo treeniviikko näin töiden lomissa ! Mun punnerruskunto on laskenut ihan kamalasti, että hirvittää. Muistan, kun sain kevyesti 80+70 punnerrusta ja nyt melkein puolet vähemmän. Pitää taas yrittää päivittäin punnertaa, jos se kunto sieltä nousis niiden osalla. Innostuin myös tällä viikolla tekemään pari pidempää rullistelu lenkkiä auringonpaahteessa ! Kyllä tuli lämmin ja reidet oli tulessa. Mulla on nyt menossa iltavuoroputki, joten ryhmäliikuntatunnit jää tällä viikolla tosi vähäiselle. 

Oon nyt muutaman kerran juonut veljen palautusjuomaa lihastreenin jälkeen, mutta musta tuntuu, että mun pitäisi etsiä joku omanlainen palautusjuoma. Onko teillä mitään ehotuksia hyvistä palautusjuomista ? Toi veljen oma on enemmänkin salilla käyville miehille :D
IMG_5269
IMG_1312
2013-06-20 2013-06-021

32 comments:

 1. Mä oon yrittänyt kovasti tsempata itseäni, että jaksaisin alkaa treenaa :) Näistä kuvista ainakin sain siihen inspiraatiota taas! Kiitos ^_^ Ja laita vain treenivaatteista kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kellen :-)! Toivottavasti sulla tulee kivoja treenihetkiä !

   Delete
 2. Anonymous7/08/2013

  Mistä noi kuoret on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toiset zalandolta, toiset ebay :-)

   Delete
 3. Anonymous7/08/2013

  Miesten vai naisten punnerruksia?

  ReplyDelete
 4. Anonymous7/08/2013

  Oot ihan mahtava tyyppi! Ite en jaksais käydä salilla kun kerran viikossa : D Sulla on tosi hyvä kunto ja mä nostan hattua sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitti hirmusesti :') Ja miten sen nyt ottaa, että mikä on tosi hyvä kunto, mutta oon kyllä ihan tyytyväinen mun kestävyyskuntoon itsekkin ! :)

   Delete
 5. Sain sun treenipostauksista intoo lähtee ite kokeilemaan fressille (saman tyyppinen, ku tää missä sä käyt) ja tarkotuksena ois sinne mennä tässä lähipäivinä! :) ois tosi kiva, jos tekisit sun treenivaatteista postausta ja kertoisit, että mistä oot ne ostanu ja näi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo teen postausta mun vaatteista, en kyllä muista kaikissa jutuissa, että mistä oon ostanut... :D Mie oon itekkin käynyt fressillä body pumpissa kerran mun parhaan ystävän kanssa ja vaikutti super kivalta paikalta ! Kivoja treenejä sulle sille :)

   Delete
 6. hei kuvaappa ne sun urheiluvaatteet! :) näistä sun postauksista saa aina kivasti motivaatiota :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos hurjasti, ihana kuulla että tykätään :-) Ja kuvaan toki !

   Delete
 7. joo urheiluvaate postausta!=)

  ReplyDelete
 8. Anonymous7/08/2013

  Toi Ab Wheel on ehkä paras keksintö mitä tiedän! Teetko missä sarjoissa tota ja annatko pyörän liukua eteen/taaksepäin kuinka paljon?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on kyllä todella tehokas ! :) Oon nyt vasta parina vatsatreeni kertana keksiny ton laitteen olemassa olon, jolloin oon tehny 2-3 sarjoissa sen verran mitä olen jaksanut ! Pitäisi tehdä vielä tarkempi ohjelma :) Ja oon antanut liukua suunnilleen tohon asti mitä tossa kuvassa näkyy ja hiukan pidemmälle niin että kroppa on pysynyt kuitnekin kasassa.

   Delete
 9. Anonymous7/08/2013

  fitnesstukulta mä oon aina tilannu semmosen 4kg säkin ja makuna mulla on ollu vadelma mikä on kyllä ollut tosi hyvä (ja tyttömäisen vaaleanpunaista)! neljä kiloo maksaa noin 39 euroa. Suosittelen lämpimästi! sieltä löytyy myös pienempiä pusseja mutta hinta /painosuhde kasvaa sitten että 1kg oisko ollu jotain yli 15 euroo?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei hei kiitos vinkistä, mä kun en niin paljoa noista tiedä :-)

   Delete
 10. ihana postaus ja kyllä täällä ainakin motivaatio nous kymppiin! :)
  miten sä jaksat rullaluistella noin paljon? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiva kun sait motivaatiota :) Oon tottunu tekemään aina pidempiä cardio treenejä kuten pitkän matkan juoksua niin rulliksillakin jaksaa aika pitkän matkan !:)

   Delete
 11. Hyi mä niin vihaan tota ab wheelii ! Mutta pakko sillä on silti aina tehdä;D

  http://lihavapupu.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta se on just tosi kiva laite :-D! oonko outo...

   Delete
 12. Anonymous7/08/2013

  whey100 + creatiini = perfecto

  ReplyDelete
 13. Anonymous7/09/2013

  Missä käyt luistelees tai juoksees jos juokset 20km?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se vaihtelee ! Usein kierrän kiehuvan lenkin ja heitän jonkun rundin Kouvolassa siihen päälle. Utin abc ja Korian abc lenkkejä käyn myös. Se vaihtelee niin paljon :)

   Delete
 14. Anonymous7/10/2013

  missä kouvolan salilla käyt? ja onks siel muita kuinka paljon

  ReplyDelete
  Replies
  1. FunFitilla oon käynyt aina!! On siellä paljon tuttuja ja hyvä meininki :) Suosittelen kokeilemaan.

   Delete
 15. Moikka! Sun blogi on tosi kiva, liityin lukijaks :3 Käy toki tsekkaamassa mun blogi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikkamoi :-) Jee mahtavaa!! mie käyn tsekkaamassa !

   Delete
 16. Anonymous7/10/2013

  Pääsitsä muute lappeenrantaa? Vai mitä teet ens syksyn?:o

  ReplyDelete
  Replies
  1. En päässy, teen vain töitä Mäkkärillä ! :s

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)