8/1/13

Alanya outfit

Mulla on kaikkia super kivoja postauksia tulossa teille ! Paljon erilaisia matkakuvia ja Suomessa kuvattuja juttuja. Tai no ainakin omasta mielestäni kivoja, toivottavasti tekin tykkäätte :-) Tässä postaus ainoasta asusta jonka kunnolla kuvasin Turkissa. Todella simppeli, mutta kivan tästä tekee nuo mustat röyhelöshortsit !! Kiikutin ne postista kotiin juuri ennen reissua, jotta pääsisin kuvaamaan ne vähän erilaisissa maisemissa.
IMG_4402
toppi / Stadium, shortsit / Sheinside*, sandaalit / Maltan lentokenttä, laukku / Anttila
IMG_4392 kotka 2013 IMG_4384 IMG_4429 IMG_4399 IMG_4401 IMG_4428

10 comments:

 1. Ihanat shortsit:)

  ReplyDelete
 2. Anonymous8/01/2013

  Etkös sä vasta tehnyt postauksen jossa kerroit lopettaneesi yhteistyön Sheinsiden kanssa? Vai oletko aloittanut yhteistyön uudelleen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai joku muisti !! Ne tuli pyytämään mua takaisin kuukausi sitten :)!

   Delete
 3. Anonymous8/01/2013

  Onpas nätti asu! Ymmärsin että teilla oli All inclusive-hotelli? oliks siinä semmonen mahollisuus, ku ne taksit kulki paikasta paikkaan et jos vaan näytitte tota ranneketta nii pääsitte ilmatteeks taksilla minne vaan? Me oltii nimittäin Alanyassa kaks viikkoo sitten ja siinä all inclusive paketissa oli semmone mahollisuus, mut meijän rannekkeet ei kattanu sitä taksipalvelua...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :-)! Meillä ei ollut sellaista mahdollisuutta, tai en ollut ainakaan kuullut :) Päästiin mukavasti kaikkialle kävellen ja sai liikuntaa samalla !

   Delete
 4. oi nää lomakuva postaukset on niin kivoja !! ja toi asu näyttää tosi kivalta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihii lomakuvat on kyllä aina kivaa vaihtelua, kiitos paaljon :)!

   Delete
 5. oi mitkä shortsit! näyttää vähän hameelta :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään super paljon !! Istuu tosi mukavasti ja hieno leikkaus :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)