8/7/13

autumn inspiration

Multa ei usein tule tälläisiä kollaasi postauksia, joten repäistäämpä nytten ! Olen myös yksi niistä monista ihmisistä jotka rakastavat syksymuotia ja neuleita. Tutustuin Sheinsiden valikoimiin tarkemmin ja löysin vaikka mitä ihanaa !! Osa on vielä kesän vaatteita, mutta joukossa paljon syksyisempiä tuotteita. Sheinside on siitä hyvä, että löytyy hoikemmille ja lyhyemmillekkin helposti vaatteita sekä hinnat ovat hyvin alhaiset :) Kasasin sivuilta mielenkiintoisia asuja ja asusteita, mitä ootte mieltä syksyn pukeutumisesta ?

Tästä pääsette Sheinsiden sivuille KLIK KLIK KLIK !

Kaikki kuvat otettu Sheinsiden sekä Polyvoren sivuilta !
kotka 2013-006 Pictures-002 Pictures-004 Pictures-001 kotka 2013-005

19 comments:

 1. Tulikin nyt mieleen, että mistä ostat sun farkut kun oot sen verran lyhkäsempi? Ite oon 150 cm, ja kaikkien kauppojen farkut on liian pitkiä lahkeista !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikki housut on mulle liian pitkiä ! Joten suosin kapeaa mallia kuten dr.denim ja sitten ihan mistä satun löytämään sopivat farkut. Välillä ongelmaksi tulee myös lantio ja perberi että en saa housuja jalkaan vaikka ne olisi muuten sopivan levyiset ! En oo dr. denimien ohella löytänyt viellä täydellisesti istuvia housuja, mutta kyllä niitä hyviä yksilöitä välillä löytää !

   Delete
 2. Anonymous8/07/2013

  eikö sheinsideole amerikkalainen kauppa? tai miten tilaaminen onnistuu suomeen? koska mulla on vähän huonoja kokemuksia tälläisistä kaupoista :d

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sheinside on kiinalainen nettikauppa :) Moni bloggaaja tekee yhteistyötä heidän kanssa joka kertoo myös sen että he ovat erittäin luotettavia ! Tilaaminen onnistuu ihan samanlailla kuin muuallakin. Käyt vaihtamassa ensin valuutan euroiksi kun olet kirjautunut sisään. Tilaamisen pitäisi toimia ihan samanlailla kuin muuallakin: ostoskoriin ja sieltä vaikka laskulla tai kortilla maksamaan ! Toimituksessa on mennyt välillä jopa kuukausi, mutta on sen arvoista kyllä !

   Delete
 3. Anonymous8/07/2013

  Heippa! Saatko sä hyvitystä ja rahaa kun mainostat näin suuresti tätä Sheinside nettikauppaa? Itse löysin kyllä paljon neuleita tuolta syksyksi mutta pitää vielä miettiä kun rahat hieman tiukilla.. :D ja saatko muuten myös ton linkin kautta jotakin hyvitystä tai rahaa? Kun esim. Joku tai minä klikkaan blogisi kautta tosta linkistä kyseiseen nettikauppaan niin saatko sä hyvitystä siitä vai sitten vasta kun tilaan Sheinsideltä jotakin ja olen päässyt sivustolle blogisi linkityksen avulla? :)
  T. Mietiskelijä lukija.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei ! En saa minkäänlaista rahaa tästä postauksesta. He pyysivät että tekisin tämänlaisen postauksen :) Ja en saa linkin kautta yhtään rahaa enkä hyvitystä ! Ajattelin vain laittaa sen että siitä pääsee sivuille :) Ja en saa lukijoiden tilattua itselleni mitään vaan he katsovat enemmän mun blogista tullutta liikennettä. Saan joka kuukausi muutaman vaatteen sieltä ja tämä on yleisin tapa monessa yhteistyössä.

   Delete
  2. Eikös ne lopettanu yhteistyön ? ;-o Vai muistanko nyt ihan väärin :-D

   Delete
  3. Anonymous8/07/2013

   Jee kiitos paljon vastauksestasi Ira! :-) mua vaan aina mietyttää nää tämmösset mainokset kun välil ei ees tiiä et bloggaajalla joku kyseinen postaus on mainostamista, tai ainakin ennen ku mietti että mistä ne vaatteet oikee repäs niin nyt on kiva kun nykyään kerrotaan siitä yhteistyöstä suoraan, kuluttajana minua on ennen johdettu harhaan moonessa monessa blogissa sen takia, että ei ole kerrottu että kyseisessä postauksessa on mainostusta/yhteistyötä. :) blogisi on ihana ja kiva kun vastaat aina kommentteihin, piristää päivää! :-) mie luulin vaa eka et halusit omasta tahdosta siis tehdä just Sheinsidestä tän kollaasin mut kiva kun asia selvisi! :-)

   Delete
  4. Joo lopetti iida, mutta ne pyys mua pari kuukautta sitten takaisin ! Saa nyt nähdä kauan tämä kestää, toivottavasti kestääkin :) Ja eipä mitään, tottakai tuollaiset asiat mietityttää koska tämä mainostaminen on niin yleistä nykyään enkä näe siinä mitään väärää että saa vaivan palkkaa blogin pitämisestä :)! Ja kyllä mie olin ajatellut tehdä jonkunlaisen syyskollaasin niin oli kiva kun sheinside pyysi tekemään niin tuli juuri sopivaan saumaan ! En kuitenkaan tykkää tehdä näitä kovin usein, mutta vaihtelu virkistää. Kiitos vielä :-)

   Delete
 4. Anonymous8/07/2013

  Muuten kiva postaus mut noi kollaasit on ihan tositosi sekaivia :/ panosta niihin enemmä ens kerralla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ömm et ehkä sanois noin jos tietäisit että mulla meni 4 tuntia noiden kanssa ja itse tykkään tosi paljon noista ! Mutta kiitos mielipiteestä :)

   Delete
 5. tää oli kiva postaus ! :) sai itekki vähän inspistä syksylle

  ReplyDelete
 6. oi miten kivoja inspiskuvia!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-)! Muakin inspasivat paljon !

   Delete
 7. jannikaisa8/07/2013

  nyt tuli tämmöne kyssäri mielee! että onks tuolta paikasta helppo palauttaa vaatteita jos on esim vääränkokoinen, kun se mua vähän epäilyttää ku tommonen ulkomaalainen paikka, et onks kalliit postikulut yms?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun ei ole ikinä tarvinnut palauttaa vaatteita, mutta kävin lukaisemassa tältä sivulta miten palautus toimii: http://www.sheinside.com/Return-Policy-a-281.html

   Toimituskulut ovat ilmaiset Suomeen ja palautuskin on ilmaista. ^^Sivustolla lukee, että pitää laittaa sähköpostia heille, jos palauttaa tuotteen niin he lähettävät osoitteen johon sen laitat. Tuotteen voi paketoida siihen pussiin/laatikkoon missä se tulikin ja kuhan pakkaa sen hyvin (voi myös mennä postiin pakkaamaan) ja laittaa pakettiin annetun postiosoitteen yms...ja vie postiin :-) Rahat palautetaan kun tuote on saapunut perille ! Minä ainakin luotan Sheinsideen ja en ole kuullut mitään huonoa esimerkisi huijaamisista ! Kannattaa tutustua Sheinsiden nettisivuihin, sieltä löytyy paljon infoa :) Ymmärrän kyllä, jos hieman uudempi nettikauppa joka sijaitsee kauempana, epäilyttää ja niin tietysti kuuluukin !

   Delete
  2. jannikaisa8/08/2013

   Okei kiitoksia paljon sinulle ira!:)) ja monissa vaatteissa kun on onesize, niin oletko itse tilannut 'onesize kokoisia vaatteita kyseisestä paikasta, että ovatko isoja vai?

   Delete
  3. Olen tilannut one size !:) Shotrseissa ja hameissa one size on hieman pientä mutta neuleissa yms se vastaa mun mielestän. kokoa m ! Se vaihtelee välillä joten kannattaa aina katsoa vaateen koko tiedot :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)