8/27/13

hyvästit kesälle sekä pohdiskelua

Mun mieli ja inspiraatiot on kaikki jo valmiita syksylle. Alku elokuusta alkoi olla jo viileämmät säät ja kerkesin asennoitua syksyn tuloon. Kävin ostamassa uuden syksy/talvitakin ja etsin kaulaliinat varastosta. Nyt kesä palasikin takaisin ja mun mielentila on selvästikkin jäänyt sinne elokuun alkuun. En ole enään aurinkoisina päivinä takapihalla ottamassa aurinkoa ja aloitan aamut mieluiten menemällä kuntosalille. Jokaiseen asukuvaan haluaisin jo pukea pitkät housut ja neuleen päälle ! Kuitenkin suurin osa musta tykkää siitä, ettei ulkona sada ja on kaunista, kun aurinko paistaa kirkkaan siniseltä taivaalta. On se ristiriitaista. En kyllä usko, että näitä kauniita ilmoja pitelee enään viikkoa kauempaa. Marraskuussa sitä taas kirotaan kamalaa säätä sekä pimeyttä.

Mun pitäisi oppia elämään hetkessä. Mä olen erittäin aikatauluttava ihminen. Saatan jo viikon alussa suunnitella jokaiselle päivälle mitä teen ja missä. Etenkin joka aamu mä tiedän tarkat ajat mun tekemisille. Jos mulla ei ole suunnitelmia niin musta tuntuu, että olen aikaansaamaton ja laiska, koska vain rentoudun kotona. Yleensä, jos mulla ei ole tekemistä niin suuntaan urheilemaan. Mä elän yleensä aina huomisessa mun menojeni kanssa. Haluaisin oppia rentoutumaan ja nauttimaan niistä pienistäkin hetkistä. Etenkin nyt, kun sielä ulkona on vielä lämmin sää. En väitä ettenkö nauttisi mistään hetkistä, mutta ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan !

Olen tajunnut, että nautin suuresta osasta asioista valokuvien kautta. Se on mun tapa ottaa kiinni hetkistä. Haluan ikuistaa paljon asioita joihin mä pystyn jälkeenpäin palaamaan. Mä pystyn selata mun muistoja sekä koko nuoruuselämän ottamistani kuvista. Jokaiselle kuvalle löytyy oma tarinansa. Siksi tykkään, että blogistani löytyy myös paljon lifestyle henkisiä postauksia ja erilaisia "photograph"- postauksia.

Tälläistä mulla oli tänään mielessä. Välillä on kiva päästä purkamaan päässä liikkuvia asioita. Tekin pääsette vähän sitä blogin pintaa syvemmälle.
IMG_86534 IMG_85815 IMG_865 joutsenet 9 IMG_85780 IMG_8659

23 comments:

 1. Anonymous8/27/2013

  Ihana blogi, eksyin ekaa kertaa lukemaan ja taisin selata blogia pari vuotta taaksepäin :)
  Voisit harkita uraa vaikka muotikuvaajana ;)
  Mie tarvisin itestäni omaan blogiin joskus treenikuvia salilta, paljon velottaisit tunnin salikuvaussessiosta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva kuulla että tykkäät :-)! Ja apua ne mun pari vuotta sitten tehdyt postaukset on niin erilaisia ja melkein häpeän niitä vanhimpia.. Ja olen kyllä miettinyt paljon valokuva-ammattia sillein lisätyönä. Hei laitappa mulle s postia osoitteeseen ira.94@windowslive.com niin voidaan jutella !

   Delete
 2. Aivan ällistyttävän upeita kuvia!

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana postaus ja upeita kuvia! (-:

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/27/2013

  oi onpas kivoja kuvia! :) kannattaa käyä tsekkaas tuolta vaatteita! http://www.stylepit.fi/girl?gclid=CIL9ttnPnbkCFYKS3godLzIAgg

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos:-)! Oon mie käyny tuolla sivustolla ennenkin !

   Delete
 5. Sairaan upeita kuvia.... taas :D !

  ReplyDelete
 6. ooh, upeita kuvia!! :)♥
  ja mulla on joskus samoja tuntemuksia, että elämä on koko ajan aikataulutettu ja se on erittäin typerää henkisen hyvinvoinnin kannalta! olisi joskus kiva, jos saisi pysähtyä ja hiljentää vähän :)

  ReplyDelete
 7. vau, mielettömän upeita kuvia! <3

  ReplyDelete
 8. Ihana banneri!! Mulla tiekkö iha sama fiilis että halusin pukee neuleet ja pitkät housut joka aamu päälle ku lähen kouluun käveleen. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos roosa :)! Heh joo uskon etten ole ainut kellä toi fiilis on...

   Delete
 9. Anonymous8/28/2013

  voi vitsi, sulla on aina nii upeita kuvia täällä!!! ja heei, oon lähössä poikaystävän kaa kohta Alanyaan ekaa kertaa, nii vaihoitko rahaa suomessa vai alanyassa, missä vaihoit ja onnistuko hyvin? ja paljon vaihoit?:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi vitsit, kiitos sikanaa !! Mie vaihdoin täällä Suomessa. Kannattaa mennä pankkiin vaihtamaan sillä kurssi on siellä parempi. Itse vaihdoin nopeasti lentokentällä ja onnistui helposti. Vaihdoin 200 euroa ja se riitti, koska Alanyassa pystyy käymään kauppaa euroillakin. Melkein joka paikassa ! Korttia en käyttänyt kertaakaan joten mulla oli vähän alle puolet käteisestä vaihdettu liiroiksi. Alanyassakin pystyi vaihtamaan lisää rahaa, mutta huomattiin että euroilla pärjäsi myös !

   Delete
 10. Anonymous8/28/2013

  enää, ei enään !!! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ouu ! Mie tungen tota n kirjainta kyllä kaikkialla :-D

   Delete
 11. Ihania, ihania kuvia!!! ♥ mulla on vähän sama juttu että kun ne muutamat kylmät päivät oli niin nyt vaan innolla odottaa sitä syksyä, eikä enää nauti näistä lämpimistä loppukesän päivistä :(

  ReplyDelete
 12. Anonymous8/28/2013

  Tää mun kysymys ei nyt liity tähän postaukseen, mutta paljonko juokset cooperissa? :)

  ReplyDelete
 13. Ihanaa tekstiä! Ja ihan samoissa fiiliksissä mennään... oon luvannu itekki monesrti jo itelleni että tästähetkestä eteenpäin elän oikeesti hetkessä,mutta se vaan on jotenkin niin pirun vaikeeta ! :(

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)