8/25/13

stripe knit

Miten meni viikonloppu ? Mulla oli duunia pe ja la ! Nyt on pari päivää vapaata ja säät näyttää super hyvältä ! Tässä on pakko olla joku koira haudattuna, kun ulkona on paistanut ainakin 5 päivää aurinko täydeltä taivaalta ! Noh, en todellakaan valita. Oon käynyt treenaamassa paljon aamupäivisin jolloin on ollut ihana herätä auringonpaisteeseen :-)
 Myös työpäivä alkaa paremmin, kun pyöräilee hyvällä säällä. Oon ajatellut säästää nää mun treenikuulumiset melkein kaikki niihin erillisiin postauksiin, onko se parempi niin ?

Oon ajatellut tehdä jotain mun hiuksille. En vaan yhtään tiedä mitä... Olisiko joku tummempi väri, niin että kaikki hiukset yhdellä värillä ? Raitoja mulla on ollut pari vuotta. Monivärinen on ollut kyllä kiva, mutta nyt on alkanut jo kyllästyttämään. Vai sitten pitäisikö laittaa vaaleampi ruskea, koska nyt on hiukset päässyt taas aika vaaleaksi ? Näitä hankalia päätöksiä...

Nämä asukuvat otettin eilen illalla, aurinko paistoi ihanasti puiden välistä. Kuvissa näkyy uusi neule Oasapilta sekä housut jotka ostin BikBokista.

neule / Oasap*, kello / Guess, housut / BikBoK, laukku / Lindex, kengät / en muista, toppi / Terranova

IMG_9618 IMG_9643 IMG_9574 2013-08-23 IMG_9612 IMG_9635 IMG_9624 IMG_9601 2013-08-024 IMG_9584 IMG_9647 2013-08-025

18 comments:

 1. voi vitsit! oot ihan älyttömän kaunis ja aivan ihanat hiukset :)♥

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana neule! :) ja musta vaaleampi ruskea kuulostais jotenkin kivalta, mutta sulle sopii kyllä tummat hiukset tosi hyvin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon Katri :-) Kallistuisin johonkin lämpimään ruskeeseen, en kyllä osaa sanoa vaaleemmaksi vai tummemmaksi äääh !

   Delete
 3. Oi, vähän ihana toi neule! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mustakii se on tosi kiva, saa yhdistelyä helposti :)

   Delete
 4. Tosi kiva tuo neule :>

  ReplyDelete
 5. Anonymous8/25/2013

  Erittäin ihana asu! Waau, olet kaunis! <3 noi sun silmät on ihanan iloiset ja syvälliset. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voooi kiitos ihanasti sanottu !:') <3

   Delete
 6. oi miten kiva asu ira! toi neule pukee sua tosi hyvin :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos heidi, kiva kun muutkin tykkää !:)

   Delete
 7. Anonymous8/25/2013

  varmaan joku tummempi ruskea sopis sulle (: !

  ReplyDelete
 8. Anonymous8/25/2013

  voin kuvitella et sulle sopis vaaleen ruskeet hiukset tosi hyvin! ja muuten voi että sun peppu näyttää tossa yhessä kuvassa hyvälle, kyllä huomaa että ei oo menny treenaaminen hukkaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm oon nyt tosi kahden vaiheilla noitten hiusten kanssa, mutta yksi tai kaksi väriset kiinnostaisi enemmän kuin tämän hetkinen monen värin hiukset :-D heh kiitos :-)

   Delete
 9. Sun hiukset on kyllä aaaivan ihanat! :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :> Musta nää kaipais jo vähän uudistusta !

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)