8/14/13

Turkin ostokset

Kuvasin teille mun ostokset Turkin matkalta. Näistä puuttuu tietysti kaikki tuliaiset paitsi tuo Obeyn huppari ja Vans- kengät on Danille :-) Musta kyllä tuntuu, että jotain jäi kuvaamatta ! Oon lisäksi ostellut hieman muitakin asioita jotka varmaan asujen kanssa teille esittelen. Oon kyllä tyytyväinen näihin ostoksiin jotka löysin Turkista !

Pysyttekö mukana mun postaustahdista ? Nyt syksyä kohden luulen, että mulla on aikaa enemmän bloggailulle, koska tosiaan en aloita missään koulussa. Todella outoa, koska on viimoiset 12 vuotta joka elokuu aloittanut koulun. Nyt mulla on työ vuosi edessä ja työajat vaihtelee todella paljon !

IMG_8265 IMG_7380 IMG_8292 henna 8.8-004 IMG_8232 IMG_8267 IMG_8156 IMG_7362 henna 8.8-003 IMG_7369 IMG_7374 IMG_8077

38 comments:

 1. ihania ostoksia :-) kateeks käy!

  ReplyDelete
 2. Anonymous8/14/2013

  onks noi vanssit aitoja ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei :) En mä suomesta oliskaan löytänyt 34 koon vanseja ;D

   Delete
 3. Anonymous8/14/2013

  kaikki feikkejä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä noista tiiä ikinä onko ne aitoja mut uskoisin et suurin osa feikkei ! ja so what ?

   Delete
 4. Anonymous8/15/2013

  mistä löysit ton obeyn topin? jostain katukaupasta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ostanu obeyn toppia :-) Mutta katukaupasta Bazaareilta nää ostokset on löydetty !

   Delete
 5. Anonymous8/15/2013

  miten kehtaat osta noin selvästi olevii feikkei :DDDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neiti on hyvä ja kertoo mitä feikkiä näkee vaikka noissa huppareissa, hollisterin vaatteissa tai mun laukussa kun kerta noin selkeesti näkyy ;)? Ja en mäkään kehtaisi ostaa mitään lv tai mk käsilaukkuja. Kuka tahansa joka lähtee alanyaan lomalle ja shoppailemaan niin tietää kyllä että näitä vatateita ei edes löydä aitoina, valoja tauluun ! :-D

   Delete
 6. Anonymous8/15/2013

  en tajuu et mitä helkkarin väliä sillä on onko ne feikkejä vai aitoja....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä ! Onhan sillä väliä hieman, en esim ostaisi vaikkapa Suomesta mitään feikkiä. Mutta jokainenhan sen pitäisi ymmärtää että Turkki on Turkki...

   Delete
 7. Anonymous8/15/2013

  Tosi hienoja vaatteita! Minusta ei edes huomaa et onko aitoja vai ei, jos et sanois että turkista ostit ni en ainakaan itse huomais. Kun ei oo samanlaisia ku viron aidot kopiot, adibas ja espirit yms;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos !:-) Miekään en huomaan mitään eroa näissä, todella hyvää laatua kaikki ! Yhdessä ostoksessa huomaan, nimittäin tuossa Versacen hajuvedessä on tuollainen hopea metalli osa lisättynä. Mistään muusta ostoksesta en huomaa yhtään :D

   Delete
 8. aivan ihania ostoksia ja ihanat noi leoparditennarit! :-)♥

  ReplyDelete
 9. Anonymous8/15/2013

  Oot kyllä ylikaunis ja ihania ostoksia <3

  http://fannynhepat.blogspot.fi/ // hevos blogi !

  ReplyDelete
 10. Anonymous8/15/2013

  Tietenki ne on feikkei, ja entäsitte ? Jos näyttää ihan aidolta, niin miksi maksaa monta kymppiä enemmän. Mitä hävettävää ? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä ! Päivän selvä asia mustakin jos on menossa Turkkiin niin sieltä ei kyllä paljoa aitoja löydy turistikohteista :-D !

   Delete
 11. Anonymous8/15/2013

  Taino eri asia tietenkin merkkilaukuissa just lv sun muut, ehkä en itsekään kehtaisi mennä feikis louis vuittonis, mut muuten ei mitään väliä. Eikä oo kyllä mun mielestä mitää hävettävää kulkee missää feikis hupparis jos joku kysyy sanoo vaa et joo on feikki, entä sitten ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous8/18/2013

   Miten joku lv tekee siitä feikistä sitten pahemman asian? :D
   Ja joo, ei ehkä vaatteen omistajalle oo mitään väliä. Halvalla saanu vaatteita joka suurimman osan silmään näyttää kalliilta.
   Mutta, miettikääpä mitä väliä sillä on sen vaatteen suunnittelijalle/brändille/valmistajalle. Ne on nähneet kovan vaivan ja monia työtunteja että kyseinen vaate on saatu markkinoille ja tunnetuksi ja sitten joku Apudaba Turkista tulee ja helpon rahan kiilto silmissä ryöstää tämän tuotteen ulkonäön ja kaupittelee sitä turisteille vetäen rahat omaan pussiinsa ja näin ollen alkuperäiset tuotteen takana raataneet eivät hyödy kaupasta yhtään mitään... Se väli siinä on.
   Ne ihan tyytyväisiä maksavat siitä oikeasta merkistä jotka sitä työtä ja niitä ihmisiä ja eritoten sitä OIKEAA laatua sen takana arvostavat. Tottakai halpa on aina halpaa ja lähinnä siinä punnitaakin sitä ihmisten omia arvoja ja sitä panostavatko oman kukkaronsa kustannuksella mielummin muotisuunnittelijoiden työhön vai tukevatko oman etunsa tähden Turkkilaisten huijareiden toimintaa.

   Delete
  2. Hyvän kannanotto !:) Mun mielestä lv tekee siinä pahemman että onko hienompaa kantaa 400 euron laukkua kädessä vai 10 euron laukkua "samalta merkiltä", se menee mun mielestä jo vähän yli... Puhut kyllä asiaa ja oon täysin samaa mieltä sun kanssa ! Nimittäin tuo sun vertaus ei kuvaa mua ollenkaan. Mie oon nimittin just se ihminen joka etsi siellä turkiss niitä aitoja niken kauppoja ja muitakin kalliimpia liikkeitä mieluummin kuin katukauppoja. Olisin ostanut jokaisen tämän tuotteen mielummin aitona ja maksanut valmistajalle hienosta työstä, varsinkin urheiluvaatteista pulitan aika suuriakin summia. Pointtina täsäs on se mitä sanoin monta kertaa tuolla ylempänä : mene turkkiin ja löydä sieltä aitoja vaatteita.. yhtäläisyys ei sovi yhteen, siellä kun et löytänyt melkein mitään aitoa. Tottakai olisin kiertänyt kaikki kaupustelukaupat ja mennyt niihin aitoihin jos olisi löytynyt :-)!! Turkkilaisten toimintaa nyt varmaan kukaan ei haluaisi tukea...

   Delete
  3. Ja ensimmäiseen anoon viitaten, ei mua hävetä yhtään kulkea esim feikki huppari päällä mutta yleellisemmät merkkilaukut ovat eriasia ! Mutta mielummin pukisin sen hupparin aitona :)

   Delete
 12. oi toi vika laukku on cool :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih kiitos :--)! Se on mulla kovassa käytössä !

   Delete
 13. Anonymous8/16/2013

  Oiii kivoja kuvia taas! Näin sut muuten tänään kouvolas kun olit töissä! 8)
  Olit ihanan pirtee, hymyilit koko ajan ja sul on asiakaspalvelu hallus! Joittenki pitäis ottaa susta mallia! Harmittaa vaan kun en vaan uskaltan sanoo sulle mitään. :( x)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paaaljon :-) Ai sie oot bongaillu mut siellä !! Ihan mahtava kuulla tollasta palautetta :) Mie kyl tykkään asiakaspalvelusta !

   Delete
 14. Anonymous8/16/2013

  ihania ostoksia:) itekki olin tänä kesänä turkissa oli kyl tosi kivaa:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :-)Mukava että sullakin oli kivaa !!

   Delete
 15. mulla on tismalleen samanlaiset niken kengät! nekin on ostettu turkista (:

  ReplyDelete
 16. Ihania ostoksia!! :) Näiden sun Turkki-postausten myötä on mulla kokoajan vaan kasvanut matkakuume :D pois tälläset blogista!! ;) :D

  neverontime1.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :-) Heheh... miekin haluaisin takaisin Turkin maalle ! ;D

   Delete
 17. Anonymous10/30/2013

  Mitä noi kaikki on oikeen maksanu ?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En nyt yhtään kyllä muista! Mutta ei mulla mennyt paljoa rahaa noihin :)!

   Delete
 18. ihania ostoksia :) <3

  ReplyDelete
 19. Anonymous8/27/2015

  http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/muoti/keikkuuko-kasivarrellasi-piraattilaukku

  Lueppa tää!

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)