9/9/13

if it burns, it's working

Kirjasin ylös kolmelta viikolta treenipäiväkirjaa ! Teen jatkossa aina viikonjälkeisen yhteenvedon, josta voi lukea fiiliksiä viikolta. Lisäksi mainitsen viikkokatsauksessa uusista lajeista. Olen huomannut, että mun urheiluskaala on hyvin laaja ! En tykkää jumahtaa yhteen lajiin vaan haluan kokeilla kaikkea uutta. Sitä kautta löytää ne ikisuosikit :)

IMG_3105

vk 34
ma: -
ti: -
ke: sali: ojentaja, hauis, olkapää
to: Hot body jooga
pe: sali: rinta, selkä
la: -
su: GRIT strenght

Tein viikolla 34 paljon treeniä mun lihaksille. Sunnuntain Gritissä olin aivan puhki ja tuntui, kun olisin ensimmäistä kertaa sielä. Silmissä sumeni ja voimat oli aivan loppu. Gritti alkoi jo klo 13 ja olin herännyt vähän aikaa sitten sängystä, millä  oli varmasti merkitystä. Tällä viikolla oli yksi uusi tuttavuus, nimittäin Hot Body Jooga ! Mulla oli jonkinlaisia ennakkoluuloja tätä lajia kohden. Uskaltauduin kaverin seuraksi tunnille ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Teki mun kropalle todella hyvää. Joogassa saa lisää tasapainokykyä sekä kropalle venyvyyttä. Mä olen notkea kuin näkkileipä, joten uskon että pistäydyn useamminkin huoltamaan mun kehoa hot joogan avulla.

vk 35

ma: Zumba Fitness + vatsat
ti: sali: vatsat + LM Body Combat
ke: -
to: -
pe: -
la: -
su: - 

LM Body Combat oli niin mahtava pitkästä aikaa !! Combat oli mun ja Lauran lempilaji viime syksynä. Combat on se laji, missä sä pystyt antamaan itsestäsi ihan kaiken ja saat itsesi täysin hapoille. Mulla oli viikolla 35 vain yksi päivä vapaata ja se oli lauantai, joten olin erittäin puhki mun töistä. Loppuviikosta aikaa ei vain riittänyt aikaa lähteä urheilemaan. Mun lihakset oli hyvin kipeinä tuosta 7 päivän treenaamisesta, jossa yksi oli lepopäivä välissä. Teki siis hyvää olla loppuviikko tekemättä suurempaa treeniä sekä ladata akkuja ! Poljin kuitenkin joka päivä vähintään 45 minuuttia kovaa vauhtia pyörällä joten sain sykkeet koholle joka päivä. Mä olen sellainen ihminen, että omatuntoa kolkuttaa pahasti, jos en ole vaikka 3 päivään urheillut ihmeellisemmin. 5 päivän täyslepo lihaksille todisti kuitenkin, että ne lihaksetkin tarvitsee välillä pidemmän aikaa lepoa.

vk 36

ma: Mtv/ street tanssi
ti: Pilates
ke: sali: ojentaja, hauis, olkapää +  LM Body Jam
to: Zumba Fitness + 15 km pyöräily + 30 min reipas kävely
pe: -
la: -
su: -

Treenintäyteinen viikko ! Studio Dance Pitin mtv/street tunti alkoi, vihdoin !! Pääsen taas tanssimaan tanssiryhmässä kerran viikkoon. Tiistaina luulin meneväni Zumbaan, mutta siellä alkoikin Pilates. En ollut käynyt Pilateksessa vuoteen. Pilates on hyvää treeniä keskivartalolle, johon tunnilla keskitytäänkin suurimmaksi osaksi. Vatsalihakset sai kyytiä ! Suosittelen kaikkia tutustumaan joogan ja pilateksen maailmaan, pääsee testaamaan mihin se kroppa oikeasti pystyy. LM Body Jam oli myös aivan mahtava ! Todella rankka tanssitunti ja kävi hyvin reisiin. Viikonlopun lepäilin kotosalla ja kävin töissä.
IMG_3140

Poljin näiden 3 viikon aikana yli 150 km pyörällä !! Joka tarkoittaa sitä että treenasin pyöräillessä reippaasti yli 10 tuntia :D Eli noiden treenien päälle menin pyörällä töihin 5 kertaa viikossa sekä treeneihin (kahta sadepäivää lukuunottamatta). Tässä voi ajatella, kuinka paljon sitä bensaa kuluisi auton kanssa jo pelkästään näihin pakollisiin matkoihin. En jaksanut jokaisen päivän kohdalle aina kirjata pyöräilymatkoja.
 2013-09-007 IMG_3169 2013-09-06
Mun liikuntakeskuksena on toiminut jo yläasteesta asti Kouvolan FunFit ! Se on mulle kuin toinen koti. FunFitin lajitarjonta on musta aivan mahtavaa ja erilaista kuin muualla. Kerron teille yhden mahtavan jutun. FunFit on uudistumassa ja tulossa on uudet mahtavat tilat (mm. uusi OMA spinning sali, uudet sosiaalitilat yms..) !! Paljon värejä ja uutena lajina TRX ;) Me ollaan kaikki jo superinnoissamme, ei jaksaisi odottaa millainen uudesta FunFitista tulee ! Uusien tilojen pitäisi tulla vielä tänä vuonna joten olkaa valppaina niin pääsette ensimmäisten joukossa testaamaan uusia tiloja.

Jos olet miettimässä, että haluaisit aloittaa salin, mutta et tiedä mistä aloittaisit, tule käymään FunFitilla. Saat ensimmäisen salikortin yhteydessä kuntosaliohjauksen ja saliohjelman veloituksetta ! Lisäksi nyt kannattaa käväistä infossa ja hakea muutama ilmaislippu nyt tulevan viikon Les Mills tunneille ! Saatte kaksi lippua, jotka voitte käyttää mille tahansa LM- tunnille viikolla 37.

14 comments:

 1. oi niin kiva postaus!! teeppä sun postaus sun urheiluvaatepostaus vai ootko jo tehny semmosen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-)! Niihän mie joskus lupailin että kuvaisin ne vaatteet... Koitan nyt löytää pian sopivasti aikaa sille ja kehitellä jotain kivaa taustaa missä ne kuvaisin!

   Delete
 2. Anonymous9/09/2013

  hei mikä toi saliohjaus ja ohjelmajuttu on:o ei taida kuuluu 10korttii? :o paljo salikortti maksaa ja onks se nimensä mukaa pelkälle salille?:o

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo varma 10-kortista ! Voin selvittää ton jutun :) Ja niit löytyy pelkkiä salikortteja ja sit myös sali+fitness kortteja ! Täältä voit käydä kattelemassa : http://www.funfit.org/hinnasto.html

   Delete
 3. Tosi kivoja kuvia ! ::) Ja ihanat treenivaatteet♥

  http://lihavapupu.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihii kiitos :-) Mä rakastan erilaisia treenivaatteita <3

   Delete
 4. Oi, tosi kivoja kuvia! Oot niin kaunis, jopa salillakin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :-) oi kiitos !! Musta tuntuu aina että näyttäisin parhaimmalta treenivaatteissa... Treenivaatteet on kaikkein mukavimmat ! Jos saisin valita niin kulkisin aina treenivaatteet päällä :-D

   Delete
 5. Anonymous9/09/2013

  oi tanssiminen on kivaa, onks teitä kuin monta ryhmässä? ja onks teil jo koree tehty? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm olisikohan meitä joku yli 30 siinä meijän ryhmässä :) Ja ollaan tehty kyllä muutamia eri lämppä koreja sekä sitä varsinaista aloiteltu :)

   Delete
 6. mä niin rakastan näitä postauksia!! sulla on niin ihana kroppa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vitsit, mahtava kuulla kiitos :-)!! ja nooh ihana ja ihana...

   Delete
 7. NIIN SIIS TOI POTKUKUVA!!! muutenkin kiva postaus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli kyllä hyvällä hetkellä otettu ! Muutenkin tollasta on hankala ottaa sillei ettei tärähdä hämärässä salissa ! :-) Kiitos Essi !

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)