9/5/13

syksyinen asu

Ensimmäinen kunnon syksyasu ! Nyt taas säiden kannalta on kunnon intiaanikesä. Katoin, että la-ti olisi luvattu +22 astetta ! Löysin mun kaapista 1,5 vuotta sitten ostetun harmaan neuleen. Tää on mun ehdoton syksyn lempineule. Mun hiukset vetelee viimeisiään nimittäin ensi viikolla olisi melkein pakko mennä kampaajalle. Jos ootte ihmetelleet missä mun liikuntapostaukset niin sellainen on tulossa sunnuntaina ! Oon kerännyt siihen 3 viikon liikuntoja ja mietteitä :)

En malttais millään olla kertomatta, mutta sanotaan nyt näin salaperäisesti. Kävin eilen aamulla erittäin mukavalla tapaamisella koskien mun ja mun ystävän blogia. Tää on jotain sellaista mistä oon super innoissani ja en millään jaksaisi oottaa tulevaa, että mitä kaikkea keksitään ! Te lukijatkin tulette tästä hyötymään varmasti :) Alkuviikosta se selviää teillekkin.

Mun torstai päivä alkoi nukkumalla pitkään. Eiliset treenit teki tehtävänsä ja mun koko kroppa on kunnon lihassäryillä :D Kävin salilla tekemässä käsiä sekä uudessa LM Body Jamissa. Ja ne jotka väittää etteikö tanssi olisi rankkaa niin menkääpä tuohon uuteen Jamiin. Voin sanoa, että mun reidet pääs kyykkyhyppyjen ja muiden liikkeiden kanssa niin koville. Rakastan tanssia tosi paljon ja musta on mahtava, että Jamissa sekä zumbassa saa samalla tehokkaan treenin. Kohta mulla alkaa työt ja illalla olisi tarkoitus mennä valokuvaamaan. Mahtavaa torstaita !

huivi / HM, neule / GT, housut / Nelly.com, kello / HM, kengät / HM

IMG_0707 IMG_0729 2013-09-02 IMG_0746 IMG_0719 IMG_0686 IMG_0723 2013-09-003 IMG_0730 IMG_0708

12 comments:

 1. Ihana asu! Multa löytyy just samis neule ja yhistin sen tässä yks päivä leopardihuiviin, toimii ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihii kiitos :) Leopardihuivi toimii aina ;)

   Delete
 2. Ihana neule, ite en olis varmaan osannut yhdistää vihreisiin housuihin mutta hyvältä näyttää, pitää varmaan itsekkin kokeilla kun pääsee syysneuleostoksille :) Mä niin jumaloin noita sun hiuksias ♥ voiko täydellisempää olla ??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voiih kiitti :-) Löysin noi mun vihreet housut kaapista ja en muistanukkaa että ne oli noin kivat ! Vihreä sopii hyvin just harmaan kanssa, etenkin maastonvihreä :) ääh itse mulla on viha-rakkaussuhde mun hiuksiini, kiitos kuitenkin <3

   Delete
 3. Noi kengät on kyl valtavan ihanat!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pauliina :-)! Ne on tosi hyvät jalassakin !

   Delete
 4. Anonymous9/06/2013

  haluisin kysyy että ottiko sheinside suhun yhteyttä vai sä heihin? jos sä otit heihin yhteyttä nii miten otit? jos laitoit esim s-postii ni mitä siihen kirjotit ym(: ? ja luuletko et heihin voi ottaa yhteyttä jotenki jos haluis alottaa yhteistyön (:?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mie taisin ottaa heihin yhteyttä. Menin etsimään sheinsiden sivuilta sen fashion bloggers kohdan, laitoin postia haluaisiko he aloittaa mun kanssa yhteistyön ja kerroin itsestäni :) Joo tottakai voit mennä ottamaan yhteyttä rohkeasti vain !

   Delete
 5. ihana neule, näyttää niin pehmeeltä ja mukavalta päällä :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous9/08/2013

  Sähän olet se bloggaaja joka on ollut maltalla!? Missä päin maltaa oot ollu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oon ollu kaksikin kertaa :-) Mä oon käyny kyllä melkein kaikkialla päin Maltaa. Ensimmäisellä kerralla mun yösija oli Gharghurissa, joku 6 km Vallettaan. Toisella kerralla olin Safissa, joka on aivan Maltan lentokentän vieressä. Oon käynyt kyllä reissailemassa todella monessa Maltan kaupungissa ja comino sekä gozo saarilla !

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)