9/21/13

syksykuvia & iso kiitos

Syksykuvilla mennään taas :-) Eiliset näytökset meni super hyvin, pikku sähläyksiä lukuunottamatta :D Näkikö joku mut kaupungintalolla, vero modassa tai hansassa (Kouvolan) ? Mulla on vähän heilahtanutta kuvamateriaalia eiliseltä, jotka voisin julkaista tänne muutaman päivän sisällä jos saan tehtyä järkevän postauksen niistä.

Tän postauksen kuvissa mulla ei oo vielä niitä uusia hiuksia, jos mietitte onko ! Mua vähän pelottaa taas kun vaalennettiin näitä hiuksia hieman, että tippuuko taas latvoista hiuksia. Tuntui heti jo, että menin pilaamaan mun hiukset, koska ne oli niin hyvässä kunnossa ennenkuin menin värjäämään  ! Vaikka muutos ei ole radikaali niin vähän surettaa, koska esimerkiksi kuvissa olevat hiukset oli parhaassa kunnossa mitä oon koskaan saanut. Nyt latvat tuntuu taas haurailta ja kuivilta. :-( Nyt pitää taas muutama kuukausi olla todella hellävarainen ja käyttää erilaisia öljyjä, tehohoitoja sekä välttää rautoja !

Oon alkanut miettimään, että miten mun pikku live the life you love- blogista kasvoi näin suuri.  En olisi ikinä uskonut että mun elämä voisi kiinostaa näin montaa ihmistä. Tällä hetkellä mua seuraa instagramissa 1121, blogin facebook- sivulla 590, bloglovinin kautta 562, bloggerin kautta 1219 ja anonyyminä ties kuinka monta ! Näiden lisäksi löytyy vielä We heart it ja Twitter, jossa myös monta seuraajaa. Mun ja poikaystävän sukulaiset seuraa lukee mun blogia ja jopa äidin työkaverit. Sitä on ihan mahdoton käsittää. Muistan kun puolen vuoden bloggaamisen jälkeen mulla oli 80 lukijaa ja se oli jo sen hetkinen vou. En ollut ikinä kuullut yhteistyöjuttuista tai että voisin saada kavereita blogin kautta. Tää bloggaaminen on ylittänyt mun kaikki odotukset ja vielä enemmän. Iso kiitos kuuluu teille, te jotka ootte päätyneet painamaan sitä seuraa nappulaa missä tahansa ! <3 Ihana on myös saada tuntemattomilta ihmisiltä kehuja sekä iloisia katseita kaduilla. Melkein ihan herkistyn, mutta kiitos kun ootte jaksaneet seurailla mun menoja ja blogin kasvua näin pitkään. Tää on ihan mahtavaa ! :) Teen teille taas tänäkin syksynä kyselyn, josta voi voittaa palkinnon. Sain viime syksynä paljon kivoja kommentteja ja tietoa mun lukijoista. On mukava kuulla, keitä siellä ruudun toisella puolella on.

IMG_1966 IMG_1944 IMG_1984 2013-09-017 IMG_2016 IMG_1970 IMG_1890 IMG_1972 2013-09-15

kengät / Duffy, huivi / Nelly.com, pipo / Vero Moda, housut / Cubus, neule / Gina Tricot


IMG_1963 IMG_2033 IMG_1996 IMG_1926 2013-09-016 IMG_1928

30 comments:

 1. Blogisi kuuluu mun lemppareihin ja kyllä oot mun mielestä ansainnut kaikki sun seuraajat! :) Vaikutat tosi iloselta ja pirteeltä ihmiseltä ja sulla on aina niin laadukkaita kuvia täällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kommentti :')! Kiitos SUPER PALJON !!

   Delete
 2. Äää, oot nii ihana ja rakastan blogias! Kuvat on älyttömän laaduttakai ja mahtavia, oot ehdottomasti mun suosikkibloggaaja!

  Jos tän ysiluokan jälkee lähen opiskelee Kouvolaan vastaanottovirkailijaks nii kalanstan siut miun kuvauskaveriks sielt jostai päi Kouvolaa...! Elä pelkää, en miä siua kuiteskaa löyä! :D

  ♥ justadream-henna.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mie rakastan mun lukijoita <3 :-) jiihaa kiitti tosi paljon !! Haha ja saa kalastaa ;D

   Delete
 3. Anonymous9/21/2013

  mä näin sut kaupungintalol esiintymäs :) olit tosi lyhyt, viel lyhyempi mitä kuvittelin vaik tiesin et oot lyhyt ! :'DD mut ei siin mitää.. hyvin meni se teijän esityskii :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo voi se ensin yllättää kuinka lyhyt oon :-) Kiitti paljon !!

   Delete
 4. Tää on kyllä yks mun lemppariblogeista! <3

  ReplyDelete
 5. Ole hyvä vain, oot huippu tytsy! :) En tosiaan ees muista kauanko sun blogia oon lukenu mutta tooodella kauan! Koskaan ei ees oo mielessä käyny että lopettaisin tän lukemisen! Keep going girl ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oooi Lotta :-) Musta on niin mahtavaa, että oot pysyny lukijana niistä alkuajoista lähtien ! suur kiitos <3

   Delete
 6. niin upeita kuvia! oot vaan niin kaunis! :)
  ja muistan, kun aloin lukemaan sun blogia joskus kauan sitten ja olit vielä silloin blondi! oot muuttunut hurjasti näinki lyhyessä ajassa, mutta sun blogi on silti aina ollu ykkönen♥ jatka samaan malliin! :)

  ReplyDelete
 7. Aivan ihania kuvia! :)

  ReplyDelete
 8. ooi kuinka superihania kuvia taas! ♥ sun vaatteet on vaan niin ihania ja aah sun hiukset! :3
  Tää on kyllä noussut mun lemppariblogeihin!(-:

  rosamarien.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan liikaa kehuja !! :') Kiitos Rosa <3 oioi

   Delete
 9. Anonymous9/21/2013

  En ole koskaan seurannut sun blogia minkään bloggerin yms. kautta mutta se on mun koneen suosikki palkissa, ja syystä onkin koska tarkkaan mietittynä tää on mun lemppari blogi! :) Pitkään olen sun postauksia lueskellut ja tulen varmasti lueskelemaan jatkossa! Rakastan sun blogin hyvää fiilistä ja en tiiä jotenki tää on vaan kolahtanut muhun, joten iso kiitos itsellesi! :) senni

  ReplyDelete
 10. Reilu viikko sitte näin sut ekaa kertaa livenä, olin Kouvolan Veturissa sun työpaikalla syömässä ja heti ku näin sut siellä, huusin mun kavereille että "tuolla on mun yks lempibloggaaja!":'D Tarjoilit mulle hampurilaisen:D Näin sut eilen myös Hansassa esiintymässä, tanssit hyvin!

  ReplyDelete
 11. Oon myös kertonu tästä ihanasta blogista muillekkin, ja linkin laittanu joskus omaan blogiinikin:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos molemmista kommenteista :-) Voi että, kiva kuulla tollasta että oon sun lempibloggaaja :-) Hymy korvissa täällä lueskelen teidän kommentteja ! Ja kiva jos tanssit meni sun mielestä hyvin :>

   Delete
 12. sä oot niin sympaattisen ja ihanan olonen tyttö, että ei voi ku hymyillä tätä blogia katellessa :-) jatka samaan malliin ira, oot huikee persoona! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos toosi paljon heidi :-) Samaa voisin sanoa sulle ja sun blogilles, ihania olette ! <3

   Delete
 13. Wow! Mitkä kuvat!! :)

  ReplyDelete
 14. Anonymous9/22/2013

  voi että oot kyllä ansainnu sun kaikki lukijat! tää on ehkä paras blogi mitä oon koskaan lukenu ja voin sanoo et oot suuri esikuva ainaki mulle! nää kuvat on nii laadukkaita ja sun asut on aina niin ihania ja saan tosi paljon inspiraatiota susta! :):) keep going

  ReplyDelete
  Replies
  1. oioi !! Apua mikä kommentti :-) Hei ihan super hyper mahtava että oot tota mieltä, oon niin ilonen teidän kommenteista ja mielipiteistä <3 KIITOS !

   Delete
 15. Kaikki lukijas oot kyllä ansainnu :-) Tää on kyllä yks kivoimmista blogeista, tästä huokuu se ilosuus ja hyvä fiilis! Ja se, että tää on niin monipuolinen ja selkeesti panostat tähän paljon :) Oon lukenu tätä muistaakseni joltain niiltä ajoilta asti kun olit Maltan reissulla, onpa siitä jo aikaa! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kuinka kivasti sanottu :) oioii. Mie kyllä yritän panostaa tähän blogiin tosi paljon ! Siitä ekasta maltan reissusta on jo yli kaksi vuotta, kiva kun oot jaksanut pysyä vieläkin mun menoissa mukana <3

   Delete
 16. Anonymous9/23/2013

  Upeat vaatteet & upeat hiukset!! <3 NAMS. ja heii, saanko kysyy et mikä kamera & objekti sulla on? ;o nää kuvat on niiiin ammattitasosia et VAU!
  Hyvää syksyä! :)
  http://llifeoflove.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 17. Anonymous9/23/2013

  ÄÄ, mää huomasin vasta nyt tossa alhanahan noi kameran tiedot onkii heh -olen sokea- !! :D Upeat kuvat kumminkin!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti heidii :-)!! hihi. Joo tuolla alhaalla ne tiedot lukeekin, että mitä kaikkea multa löytyy. Eniten käytän 50mm 1.8 putkea !

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)