9/16/13

vinkki iphonen omistajalle

Törmäsin Andrean blogissa kivaan iphone ideaan. Lukemistaan blogeista on mahdollista tehdä oma appsi hyvin yksinkertaisesti. Eikö olekkin mahtavaa, kun appsia painamalla pääset suoraan lukemaan juuri tiettyä blogia, eikä sen etsimiseen mene aikaa:)

Tässä on vinkki jolla saat esimerkiksi mun blogista tehtyä oman appsin puhelimeesi! (Ompa muuten ärsyttävä sama apps...Miten sen voi muuten sanoa, pikavalinta ?)

collage

1. Menet Safariin ja kirjoitat osoiteriville irae-livethelifeyoulove.blogspot.fi

2. Mä tykkään itse selata kännykällä kokonaisuudessaan blogia internetversiona, se näyttää kivoimmalle ! Ellei sitten lue yksitellen postauksia. Paina ''Näytä internetversio''.

3. Painat alla olevasta nuolesta.

4. Keskellä näkyy ''Lisää Koti-valikkoon''

5. Kirjoitat itse nimen appsille minkä haluat näkyvän kuvakkeen alapuolella. Sen jälkeen ''Lisää''.

6. Tadaa ! Näin saat tehtyä lempiblogistasi itsellesi oman kivan kuvakkeen, josta pääset nopeasti selaamaa juuri haluamaasi blogia.

15 comments:

 1. Oho enpä ois tollasta tajunnut! :D kiitos vinkistä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh :-) miekään en ollut ennen tajunnut tätä !!

   Delete
 2. Anonymous9/16/2013

  sovellus on varmaan aika yleinen appin suomennos.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosiaan ! En löytänyt oikeeta sanaa tuolle :D

   Delete
 3. oijoi kui kätsä ! :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous9/16/2013

  Ei vittu. täytyy olla aika "hyvä" iphonen omistaja jos ei osaa seinälle luoda nettisivui. sama pätee kato kaikkiin osotteosiin ei vaa blogeihi..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miksi kirosana ? Joo ihanku kukaan ei ymmärtäisi tästä että saman voi tehdä kaikille nettisivuille ? :D esimerkkinä näytin tämän vinkin blogissani käyttäen blogeja esimerkkinä ja en minä ja varmasti moni muukaan tätä tiennyt aikaisemmin :) Mun täytyy nyt olla hyvin huono iphonen omistaja kun kirjotin tämän postauksen.

   Delete
  2. Anonymous9/17/2013

   No aika myöhässä olet asian suhteen.

   Delete
  3. Anonymous9/17/2013

   Öö... Sinä anonyymi sitten varmaan tiedät kaikesta kaiken.... :-D Ei oikeesti kaikkee voi tietää, eikä siitä nyt jumankauta tarvi alkaa itkeen heti.

   Delete
  4. en mä kyllä ainakaan tällaisesta mahdollisuudesta tiennyt ennen! oon varmaan sitten huono iphonen omistaja, mutta kiitos ira kivasta vinkistä :-)

   Delete
  5. Heh eipä mitään :-) !!

   Delete
 5. Anonymous9/17/2013

  Höh ku ei toimi anroidil:( mul on s4 ja tähän ei saa safarii,plaah tyhmää mut mahti vinkki silti pitääki sanoo kaverille:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo en tiiä toimiiko tää muilla kuin iphoneilla :( Mustakin tää on kiva vinkki ! Ja saa tietysti mistä sivusta tahansa tehtyä tuon sovelluksen :)

   Delete
  2. Anonymous9/18/2013

   kyllä ainakin omalla samsung galaxy s2 pystyy tämän asian tekemään ihan puhelimen netti selaimella ! (menet nettisivulle, painat sitä valikkonäppäintä kotinappulan vieressä ja sieltä "lisää pikanäppäin"), varmaan toimii myös s4

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)