9/9/13

yhteistyö Vero Modan kanssa & alennusta lukijoille

Tästä jutusta mä oon ollut jo vähän aikaa innoissani ja oottanut innolla mitä tuleman pitää. En ole kuitenkaan ennen tätä päivää viitsinyt puhua sen tarkemmin tästä jutusta. Aloitettiin tänään Hennan ja Lauran kanssa Kouvolan keskustan Vero Modan kanssa yhteistyö. Näiden ihanien parhaiden ystävien kanssa on mahtava päästä tekemään tätä. Vero Modalla on ystävällinen ja hyvä ilmapiiri heidän liikkeellä johon kiinnitin ensimmäiseksi huomiota. Meidän yhteistyö alkoi kunnolla tänään. Mentiin tyttöjen kanssa aamulla liikkeelle tutustumaan Vero Modan housutarjontaan. En ole ennen käynyt tarkemmin läpi heidän housujaan ja taidettiin kaikki yllättyä suuresti. Sieltä löytyi vaikka mitä ! Kotiutettiin kaikille omat istuvat housut. Mulle on vielä tulossa kokoa lyhyemmät ja pienemmät, sieltä löydettiin mun jaloille jopa kokoa 24/32 :) Kuvissa mulla näkyy wonder nw jegginsit kokoa 25/32. Lauralla ja Hennalla on päällä uudet täydellisesti istuvat ja joustavat Noisy may farkut. Noisy May on aivan uusi farkkumerkki johon kannatan tutustumista.

Olen varma, että tulette myöhemminkin saamaan tästä yhteistyöstä hyötyä. Musta on ihana saada blogille uusia tuulia tämän myötä sekä omaan elämään lisää jännitystä. Uskon, että tulen useasti mainitsemaan blogissani Kouvolan vero Modasta sekä tulevista kivoista jutuista. Toivottavasti teitä kiinnostaa yhtä paljon kuin muakin :-)

Nyt tulee se paras osio ! Teille lukijoille on tiedossa alennusta.
Saatte tän viikon loppuun asti (15.9) Kouvolan keskustan Vero Modasta Noisy May farkut sekä kaikki farkkuleggarit -20%. Mainitsette vain lukevanne mun blogia live the life you love (tai vaikka The Moment tai Henna's diary) ! Menkäähän kipin kapin hakemaan omat housut, me kotiutettiin jo itsellemme täydellisesti istuvat yksilöt. Tämä alennus on siis tämän viikon vain voimassa.

Pyytäkää myös rohkeasti osaavia myyjiä apuun housujen valintaan, he osaavat kertoa mallistoista sekä etsiä teille oikeat yksilöt :-)
  IMG_0968 IMG_0941 2013-09-009
kengät / HM, farkkupaita / äidin vanha, housut / VERO MODA, pipo / VERO MODA, neule / HM


Mulle tilattiin yhdet housut kokoa pienemmät, jos mietitte miksi näyttää hieman rypyttyneiltä. Tietysti joudun niissäkin kääriä lahkeet sisään, mutta tulossa on ainakin hieman kireämmät ja lyhyemmät housut :)
IMG_0981 IMG_1013 IMG_0965 2013-09-010 IMG_0942 IMG_3859 IMG_3745 2013-09-008 IMG_3835 IMG_3831
Eli siis mainitsette lukevanne mun blogia niin saatte -20% alennuksen Kouvolan keskustan Vero Modan Noisy may farkuista sekä kaikista farkkuleggareista :-) Muistakaa pyytää ihmeessä apua myyjiltä :-) Mukavia shoppailuja teille !
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

16 comments:

 1. Anonymous9/09/2013

  kuinka pitkäolet .? 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jotain 145 :)

   Delete
  2. Anonymous9/09/2013

   ihanaa kun sullekin löyty sopivat! tai että tilattiin. olen saman pituinen kuin sinä niin välillä tuntuu toivottomalta löytää sopivia housuja! :)

   Delete
  3. Joo mustakin oli ihana kun löytyi, on nimittäin todella hankala mulla toi housupuoli :) Ouu ja ihana että löytyy muitakin pienikokoisia kuin minä !

   Delete
 2. Anonymous9/09/2013

  paljon noilla teidän housuilla oli alkuperäis hintaa..:) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun housut maksoi 34,95 ja noisy mayt 49,95, alkuperäishintoja siis :-) Näitä housujahan löytyy siis monta erilaista ja mallista !

   Delete
 3. paljon pipo makso :)? Ihana asukokonaisuus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :-) 9,95 on pipon hinta !

   Delete
 4. Anonymous9/09/2013

  joku sano mulle, että otit itse yhteyttä kouvolan sanomiin, jotta saisit lehtijutun. onko totta?(-: ja ottiko veromoda teihin yhteyttä vai te heihin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mistä mie olisin osannu ottaa yhteyttä kouvolan sanomiin ?? En ottanut todellakaan :D mulle laitettiin siitä postia sekä soitettiin !! Kukahan tollasta on saanut päähän xD

   Delete
  2. ja veromoda otti yhteyttä meihin :--)

   Delete
  3. Oho ja joo ninkuin laura sanoi niin vero moda otti meihin yhteyttä :-) !

   Delete
 5. upeat farkut! :)
  miten jaksat kävellä tuollaisilla kengillä koko päivä? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, eikö olekkin !:-) Lyhyempänä on tottunut käyttämään enemmän korkokenkiä ja noilla on kyllä yllättävän hyvä kävellä :-)!

   Delete
 6. Vaikkei nyt uusille housuille olekaan tarvetta, niin mukavaa että tällaisia blogiyhteistyö asioita tapahtuu nykyään myös Kouvolassakin, eikä aina vain Helsingissä tai Tampereella. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kommentista :-) Mustakin on kiva saada Kouvolaankin tälläisiä juttuja !

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)