10/28/13

rennompi look

Nyt pimeämpinä syksynaikoina on mukavinta pukea jotain rentoa päälle. Mä en yleensä käytä paljoa mustaa, mutta nyt olen alkanut tykkäämään mustasta. Tänään vedin löysän pipon päähän, hiukset annoin vain olla suihkun jälkeen, uusi lempi teeppari, nahkatakki sekä mukavat kengät ja housut jalkaan! Nyt alkaa vaikeat ajat, sillä valokuvia ei saa otettua enään edes 4 jälkeen, voiei. Mutta tykätäänkö täällä rennosta asusta?

Mä tykkäsin siitä, että mun aikaisemman postauksen asu sai paljon kritiikkiä ja kommenttia. Opin ettei kaikkia voi aina miellyttää, sillä en ole ikinä saanut noin paljon negatiivista kommenttia yhteen postaukseen. :)

Ootteko jo kuulleet vero modan Just Jute- Juuttihousuista ? Näissä kuvissa mulla on jalassa juurikin nämä uutukaiset. Saatiin Juutit Hennan(Hennas Diary) ja Lauran(The Moment) kanssa Vero Modalta yhteistyön merkeissä. Oon yleensä ollut vannoutunut Dr.Denim mustien housujen käyttäjä. En ollut edes tiennyt, että löytyisi mustat joustavat housut, jotka veisi voiton. Nää on kestävää, mutta samalla hyvin pehmeää materiaalia jotka ei varmasti repeä haaroista käytössä pitkään aikaan(niinkuin mulla on käynyt jokaisille housuille)! Juutit ovat hyvin joustavat ja kevyet jalassa. Pesussa Juutit ei menetä muotoaan sekä sisältää pitkäkestoisen värin! Mun äiti on ollut vannoutunut leveempien lahkeiden käyttäjä eikä omista yhtiäkään todella ihoa myötäileviä farkkuja/leggingsejä. Äiti kokeili näitä Juutti-housuja ja päätti heti ostaa ne vaatekaappiin :) Myös todella moni ystäväni on käynyt hakemassa nää housut kaappiinsa ja kertoneet tykkäävänsä. Voin siis sanoa, että kukaan ei varmasti tule pettymään. Kokoja löytyy housuille aivan xxxs/xxs koosta ja mulla on xxs/xs. Vähän on lahkeet pitkät, jonka takia nilkoista ja polvista rypyttyvät. Käy ihmeessä tsekkaamassa lähimmästä Vero Modasta uusia Just Jute housuja !

pipo / Carlings, kengät / HM, t-paita / Gina Tricot, takki / Oasap*, housut / Vero Moda*

*Saatu yhteistyössä 
 
2013-10-026 IMG_7280 2013-10-24 2013-10-025 IMG_7320 2013-10-027 IMG_7277 2013-10-028 IMG_7177

22 comments:

 1. Ihana asu! Oot tosi söpö :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos paljon! <3 :) söpöys olet sinä!

   Delete
 2. Ihana asu, tykkääntykkääntykkään !

  ReplyDelete
 3. Mä en osaa käyttää oikeen pipoja, vaikka ne olisi kyllä todella käytännöllisiä Suomen lämpötiloilla! Sulle sopii tosi hyvin! Ehkä mäkin vielä opin joku päivä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen aina ollut pipojen ystävä, yläasteella hamstrasin niitä vaikka missä väreissä! Kiitos paljon :) Pipo myös pelastaa huonon hiuspäivän ;)

   Delete
 4. tosi hyvännäkönen asu, simppeli mut todella tyylikäs :> tällästä enemmän!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos:) Pitää pistää merkille, että näitä simppeleitä asuja enemmän!

   Delete
 5. Paljonko noi housut maksaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainiin unohdin kertoa! Mutta 39,95 :)

   Delete
 6. Anonymous10/28/2013

  Paljonko noi housut maksaa tavallisesti kaupoissa?:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 39,95 :) Eli ei paha hinta! Halvemmat kuin dr.denimit :)

   Delete
 7. Enkö ole siis ainut jolta ovat denimit revenneet haaroista? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Et todellakaan !:D Mulla repesi puolen vuoden jälkeen...

   Delete
 8. Anonymous10/29/2013

  Kuinka korkealle housujen vyötärö nousee? :) onko lantiofarkut vai vähän korkeammat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noi on korkeemmat kuin lantiofarkut !:) mulla ne nousee vähän navan alle :)

   Delete
 9. Anonymous11/02/2013

  Kunsä oot niin lyhyt niin ostatko housus lasten osastolt, tai mistä kaupast sulle löytyy sopivii, meiksiki on nimittäi tosi lyhyt myös :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aikuistenosastolta. Ei mulle mahu lastenosaston housut tosta lantion ja reisien kohdalta :D

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)