11/6/13

Rahaa takaisin nettishoppailusta? Kyllä kiitos!

Vastaus on Ostohyvitys.fi. Tutustuin itse kyseiseen hyödylliseen nettisivustoon vasta heidän kysyttyään yhteistyötä kanssani. Harmittaa paljon, koska en ollut tiennyt ostohyvityksestä aiemmin. Shoppailen aika paljon netissä, enimmäkseen Nelly.com, Zalando ja useissa kekäkaupoissa. Välillä tulee tehtyä isojakin tilauksia, joista todellakin kelpuutan rahaa takaisinpäin!

IMG_6360

Miten ostohyvitys toimii?

Ostohyvitys.fi on yhteistyössä yli 400 nettikaupan kanssa. Kun rekisteröidyt ostohyvitykseen ja menet shoppailemaan sen kautta, saat ostohyvitys tilillesi rahaa tietyn prosentin verran. Kun rahaa on kerääntynyt takaisin vähintään 15 euroa, voit siirtää ne suoraan omalle tilillesi. Otetaan esimerkiksi Nelly.com, josta saa 11,5 % takaisin. 100 eurolla tilatessa saat 11,5 euroa takaisin rahaa! Mahtavaa eikös? Kunhan muistatte painaa linkistä: "Siirry kauppiaan sivulle". Sen jälkeen shoppailette aivan normaalisti, kuin ennenkin. Ostoksen tehtyä, hetken päästä ilmestyy sähköpostiinne ilmoitus summasta jonka saitte Ostohyvitys-tilille. Tässä youtube-video jossa MouMou kertoo yksinkertaisen ohjeen sivulle.
Koko näytön kaappaus 6.11.2013 12226.bmp  
Koko näytön kaappaus 6.11.2013 12306.bmp
Tuossa esimerkki^^ Ensin painan tuosta Nellyn mainoksesta jonka jälkeen seuraavalla sivulla olevasta vihreestä palkista. Sen jälkeen bonukset kertyvät tehdyistä ostoksista!

Ostohyvityksestä, ei ole siis mitään haittaa. Päinvastoin, mie ainakin aion käydä joka kerta katsomassa tuolta jos löytyisi etsimääni nettikauppaa, että saisin takaisinpäin rahaa tai alennusta:) Sivustolta löytyy mm. brandos, nelly, zalando, spartoo, sokos, ebookers, booking, scandic hotels, rapunzel, monta eri matkatoimistoa, fitnesstukku ja moni muu, jeejee!

Liittyminen on ilmaista ja vaatii 16-vuoden ikärajan. Liittymiseen menee alle minuutti, kun kirjoitat vain sähköpostin ja salasanan. 

Nyt, kun liitytte mun kampanjasivun kautta, saatte suklaalevyn ilmaiseksi saadessanne ensimmäisen bonuksen :-) Pikku joululahja multa, teille kaikille <3 

Kysykää toki, jos on jotain kysyttävää tuosta bonusten saannista yms! Kannattaa katsoa tuo videolinkki, jossa näytetään miten sivusto toimii. 

2013-11-02 2013-11-004 IMG_6393 2013-11-003 IMG_6385

Nää kuvat oli otettu ennen mäkkärin työntekijöiden juhlia Helsinkiin mentäessä :-)

10 comments:

 1. Vautsi ihana tukka näissä kuvissa<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe tommonen perus pörrö :D Kiitos Pauliina <3

   Delete
 2. Replies
  1. hih kiitti! Siinähän ne sotkussa ovat :'D

   Delete
 3. Anonymous12/07/2013

  mistä noi housut mahtaa olla? :) ihanat !!

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)