12/6/13

gingerbread

Innostuttiin eräs päivä leipomaan joulupipareita Hennan kanssa. Ei olla kummatkaan mitään mestari leipureita, mutta joulupiparit oli helpompia valmistaa mitä luultiin. Ensimmäiseksi tajuttiin, ettei meillä ole kaulinta, joten sodastreamin pullo toimi kaulimena oikein hyvin! Itse koristelemiseen meillä meni varmaan 3 tuntia aikaa, mutta mitä enemmän kuorrutetta ja koristeita, sitä parempi ;D Noista tuli niin söpöjä, ettei raaskisi syödä. Piti kotiin viedessä laittaa lappu, että saa syödä vain Iran luvalla. Saa nähdä, ehkä me joku toinenkin päivä innostutaan leipomaan. Mun ehdoton joulunavaus oli joulupiparien tekeminen, tästä alkoi mun joulumieli!

Tänään on Itsenäisyyspäivä. Mie kunnioitan todella paljon tätä päivää, sillä vasta jokunen vuosi sitten meillä oli suvussa miehiä, jotka olivat olleet sodassa. Nuorempana sai kuulla monia tarinoita isovaarilta liittyen noihin aikoihin :) Joka vuonna on myös pakko katsoa linnanjuhlat, niitä ei voi skipata. Illalla mulla on suunitelmissa pitää tyttöjen kanssa pikkujoulut. 

Hyvää joulunodotusta! ❄

IMG_0618 IMG_0434 IMG_0422 IMG_0613 IMG_0429 IMG_0456 IMG_0617

8 comments:

 1. tosi söpöjä! pitäs itekki leipoa joulupipareita :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihih eikös ookkin! Kannattaa leipoa :)

   Delete
 2. Anonymous12/06/2013

  Ihania pipareita! :) Ihana joulufiilis tulee<3 Miten oot muuten saanut otsikon alle viivan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :-) Nää kyllä sai mullakin aikaan joulufiiliksen. Anteeksi mutta en yhtään muista, etsin sitä muutaman kuukauden ja sitten jostain löysin ohjeet. Html-koodia kuitenkin muuttelin :)

   Delete
 3. Anonymous12/07/2013

  Voi miten söpöjä, haha! Pitäisi itekin tehdä ekat piparit pian :D

  ReplyDelete
 4. Anonymous12/08/2013

  oon harkinnu uuen kameran ostamista nii ootko ollu tyytyväinen sun kameraa?:) ja voisitko tehä postausta sun objektiiveista vai ootko jo tehny?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon mie joskus harkinnut. Mutta oon ollut tosi tyytyvöinen tähän kameraan. Kääntyvä näyttö on myös plussaa :) En oo tehny postausta objektiiveista, voisin joskus ajan kanssa tehdä :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)