12/26/13

Merry Xmas ♥

Hyvää joulunaikaa jokaiselle minunkin puolesta :) Mulla oli ihanat jouluvapaat. Jouluaatto vietettiin perinteisesti kotona perhen ja isovanhempien kanssa. Aamusta syötiin riisipuuroa, sain koristella kuusen, katsoin lastenohjelmia ja etenkin Lumiukko on katsottava joka vuosi. En yleensä ole jouluruoan ystävä, mutta tänä vuonna jouluruokakin maistui mulle! Nyt sitä ollaankin mahat pullollaan ruokaa ja etenkin sitä suklaata. Kuunneltiin kotona joulumusiikkia, käytiin haudoilla muistamassa isoisovanhempia ja availtiin lahjat. Meillä on joka vuosi aina sama kaava Jouluaattona, niin se taitaa olla kaikissa muissakin perheissä?  Niinkuin äiti sanoi, perinteitä kunnioitetaan joka vuosi :)

Tänä vuonna sain eniten sisustukseen liittyviä lahjoja. Muumilakanat, muumimukin, tyynyjä, uuden kynnysmaton peilin eteen(jossa on sama kuvio, kuin tähtityynyssä), suklaata, lahjakortin, rahaa sekä rasvoja. Myöhemmin saan uuden päiväpeiton sänkyyn. Oma lahja itselleni oli tämä uusi iPhone kultaisilla kuorilla joka on ollut hintansa veroinen!

Kiitos myös CaseApp-sivustolle joka lähetti mulle ihanat suojakuoret. Otin yhteyttä myös arvonnan voittajaan 5 päivää sitten, enkä ole saanut vastausta. Joten nimimerkki annikaa92, katsoppas sähköpostiasi tai joudun arpomaan uuden voittajan.


Rauhallista lomanjaatkoa, jokaiselle jolla sitä vielä on
IMG_0754 IMG_0754 IMG_0754 IMG_0754 IMG_0754 IMG_0754 IMG_0754 IMG_0754 IMG_0754 IMG_0754

8 comments:

 1. oi ihania kuvia! niin erilaisia mitä yleensä sun blogissa näkyy :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos iida <3 On joo hieman erilaisia, vaihtelu virkistää ;-)

   Delete
 2. Anonymous12/26/2013

  apua ihania kuvia, lisää tälläsiä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että siellä tykätään :-) Pitää tehdä enemmän erilaisia postauksia!

   Delete
 3. Anonymous12/26/2013

  tiiätkö mistä nuo tyynyt on?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tähtityynyt on Anttilasta ja valkoinen tilattu stockkalta!

   Delete
 4. Anonymous12/29/2013

  terkkuja sun veljelles et se on tosi hyvännäköne :)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)