12/11/13

my room

Viimeksi tein huonepostauksen melkein neljä vuotta sitten, joten ajattelin että julkaisen taas muutamat kuvat huoneestani. Asun siis vielä porukoiden luona. Muuttaisin monta asiaa sisustuksesta, mutta en viitsi ennen muuttoa ostaa uusia tavaroita huoneeseen. Kotia on sitten paljon kivempi sisustaa, jota ootan kyllä innolla. Tykkään kuitenkin paljon tuosta sängynpuoleisesta huoneen osasta! Uutena on tuo vaaterekki, jonka keksin laittaa sängynpäätyyn, koska muuallakaan ei ollut tilaa. Huono asia siinä on se, että peilinurkkaus on hieman pimeä. Muuttaisin mielelläni tietokonenurkkaustakin, mutta ei ehkä kannata enään :) Huoneeni on kodin pimeämmällä puolella, jossa aurinko ei paista missään välissä päivää. Siksi en ota melkein koskaan kotona kuvia, kuten olette varmaan huomanneet. Musta on ihana, kun blogeissa näkyy sisällä otettuja kuvia. Siispä yksi iso ehto kodille johon muutan on se, että se on hyvin valoisa!

Huomasitteko jo uuden bannerin? En oo vielä varma tykkäänkö vai en. Mitä mieltä te olette? :)

*Kuvissa näkyvä NY paita sekä kellot sammydress.com

IMG_0781 IMG_0754 2013-12-011 IMG_0784 IMG_0777 2013-12-10 IMG_07472013-12-014

18 comments:

 1. Anonymous12/12/2013

  söpö huone sulla! :) oon aina tykänny sun bannereista ja must sul on kyl ollu hienompiiki! mut tietty vaihtelu virkistää:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Joo oon aika samaa mieltä sun kanssa, että parempiakin on ollut! Nykyään on paha ongelma että en saa laitettua mitään kuvaa banneriksi, että olisi tarkka!

   Delete
 2. Anonymous12/12/2013

  en oikeen tykkää bannerista, edellinen oli tosi kiva :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon vähän samaa mieltä, nyt siinä on takaisin vanha:) Kiva kun tulit sanomaan!

   Delete
 3. Mun mielestä sun edelliset bannerit taustojen kanssa on ollut parempia, tää on vähän "epäammattimaisen" näköinen. Ihana värimaailma sun huoneessa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Noita kuvia oli tosi hankala rajata ja bloggerikin vielä rakeisti kuvaa enkä nyt oikein itsekään tykännyt :D Palasin tähän vanhaan! Pitää kehitellä jotain uutta :)

   Delete
 4. Anonymous12/12/2013

  sul on niin söpö hymy! :)

  ReplyDelete
 5. ihanan siisti huone! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-)! Näkisitpä kuinka "siistiltä" se näyttää nyt haha XD

   Delete
 6. Anonymous12/13/2013

  Onhan se kiva että bloggaajalla on hieno banneri mutta ei se nyt maailmaa kaada jos kuva ei oo otettu hyvällä taustalla ja mun mielestä sun bannerit on ollu upeita niinkuin sinäkin:) enemmän kiinnitän ite huomiota teksteihin ja kuvia on tietenki ihana kattoo:) oot upee ja älä epäröi laittaa sun mielestä hienoja kuvia koska se on tärkeintä että tykkäät postailla täällä ja kuvien ottaminen ja kirjottaminen on luontevaa niinku sulla onki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kommentti :-) Kiitos superisti. Ja hyvin totta puhut noista asioista! Tykkään ehkä itse kuitenkin tästä vanhasta bannerista niin oli hyvä vaihtaa takaisin!

   Delete
 7. Anonymous12/15/2013

  laita teijän tanssiesityksestä kuvia ja videoita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uusimmassa postauksessa on video :) Ja kuvia laitan kun niitä ilmestyy ja jos näyn niissä :D

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)