12/16/13

news

Täällä taas! Olikin jo kauhea ikävä kirjoittamaan. Mulla on ollut tässä kaikenlaista tapahtumaa lähipäivinä. Kuvaaminen näissä säissä ulkona ja tällä valolla on suorastaan mahdotonta. Mutta eiköhän kuukauden päästä postaustenkin taso nouse. Koitan nyt keksiä kaikkea kivaa erilaista postattavaa teille.

Tässä vähän höpöttelyjä sekä kuvia musta ja ihanasta aamupalasta, jonka tein tänään


Kipeilyä

Mulla oli tällä viikolla hyvin korkea kuume, reilusti yli 39 astetta. Mulla on yleensä hyvin alhaiset kuumeet ollu, eikä ole tarvinnut kärsiä niin paljon. Mä en voi sanoin kuvailla, kuinka järkyttävä olo mulla oli. Vaikka kipeenä pitäisi nukkua niin sain yöllä nukuttua 5 tuntia, päivällä taas en ollenkaan. Onneksi tuo kesti vain muutaman päivän ja johan elämä näytti taas kirkkaammalta. Tällä hetkellä syön kyllä antibiootteja, koska kurkussa oli kovat tulehdusarvot. Vietin 4 päivää ilman meikkiä ja otin rennommin, mikä tekisi kyllä useamminkin hyvää mulle.

Tanssia

Kulunut viikonloppu oli mun tanssikoulun Studio dance pit:in jouluesitysviikonloppu. Olin tällä kertaa vain yhdessä esityksessä. Oli kuitenkin aivan mahtava päästä taas tanssilavalle ja kokea se sama jännitys ennen yleisön eteen menemistä. Tykkäsin tänä vuonna tosi paljon meidän sekä monesta muusta esityksestä. Haluaisin kovin aloittaa toisessakin ryhmässä, esimerkiksi show tai nykytanssia olisi myös ihana tanssia. Jos olisi enemmän aikaa niin ehdottomasti olisin muutamassa muussakin ryhmässä. Tällä hetkellä Studio dance pitillä on kevätkauden ilmoittautumiset, tästä pääset sivuille(klick). Keväälle löytyy mtv/street, nykytanssia, balettia, showtanssia, kehitysryhmiä, breakdancea, musiikkiteatteria ja vaikka mitä, tule ihmeessä kokeilemaan:) Tanssikoulu on vasta 3 vuotias, mutta on tavoittanut hyvin paljon tanssijoita mukaan mikä on super hyvä juttu! Oon aivan innoissani vielä esityksistä, on se tanssiminen niin kivaa aina.

Tässä vielä puhelinlaatuinen video, jonka meidän tanssinopettaja kuvasi. Laittakaa laatu HD ja kannattaa klikata suuremmaksi! Tulossa on tietysti vielä tarkempaa videota dvd:lle. Tässä näette kuitenkin vähän millaista menoa oli tänään. Mie olen tuossa ensimmäisessä lavalle tulevassa ryhmässä eturivissä vasemmassa reunassa. Ensimmäiset 30sec video on sumea, älkää ihmetelkö ;D


Mitä ootte mieltä, jos kertoisin tanssijutuista enemmänkin täällä ?:)


2013-12-10 IMG_0875 IMG_0907 2013-12-012 IMG_0805 IMG_0873 2013-12-011 IMG_0874 IMG_0912 2013-12-15

14 comments:

 1. toi teidän friikkisirkus oli jotain niiin siistiä!:-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kiitos! Mä tykkäsin kans ihan sikanaa :) Toivottavasti pääsis vielä joskus esittämää ton. Näin vasta tolta videolta miltä se katsojan silmin näyttää, aika makeelta :D

   Delete
 2. näytti kivalt toi tanssi! oli vaa jotenki sekava et olis ollu ehk vähän kivempi jos teitä olis olu vähemmän :D mä oon miettiny et alottaisin tanssin.. oon vaa niin saamaton etten varmaan saa aikaseks :D oon tanssinu joskus jazzii ja ollu koulun jossai tanssiryhmäs ja sit tietty tsiipas oli tanssii mut joku hiphop yms olis kivaa=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Joo kyllähän toi vähän sekavalta tolla laadullakin ja hieman pimeältä näyttää, meijän ryhmä on tosi suuri :D Meet nyt rohkeesti vaan ilmoittautumaan ;D Hip hop on tosi kivaa :) Body Jamissa ja zumbassa on myös jonkun verran hip hoppia.

   Delete
 3. Anonymous12/16/2013

  Sun blogi on tosi kiva!! Itekki tanssin samas tanssikoulus ja voin kyl sanoo et toi teijän tanssi ihan räjäytti pankin!!:D Mistä muista tansseista sä tykkäsit? Mä pidin myös siitä yksinäisen keijun tarinasta ja tietenkii tosta teijän esityksestä:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitti :-))! Missä tanssissa sie olit? Mie tykkäsin myös yksinäisen keijun tarinasta, jos mä oon oikee tanssista, tottakai breakdancesta, showtanssin jatkosta ja niistä maisan värikkäistä nuorista tytöistä :-) Oli tottakai moni muukin hyvä, mutta noi jäi päälimmäisenä mieleen!

   Delete
 4. Anonymous12/17/2013

  Olis kyllä tosi kiva kuulla sun tanssiharrastuksesta enemmänkin !! :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous12/17/2013

  onks toi eve joka juoksee tossa lopussa? :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous12/18/2013

  Meiju on super <3

  ReplyDelete
 7. Anonymous12/21/2013

  Mikä toi biisi on tossa tanssivideossa??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Timbaland ft. Ne-yo - Hands in the air

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)