1/10/14

I'm gonna travel the world

Aika menee todella nopeasti, 38 päivää ja olen jo melkein lentokoneessa matkalla Malesiaan. Lyhyesti selitettynä mun reissu: Vietän Malesiassa, Langkawilla kaksi viikkoa hyvän ystäväni luona. Sieltä lennän Australiaan, Perthiin, jossa olen muutaman päivän Ninalla. Päätettiin Ninan kanssa lähteä reppureissaamaan Sydneyyn sekä muihin Itä-Aussien surffiparatiiseille kahdeksi viikoksi ja palata sitten takaisin Perthiin. Tulen siis näkemään paljon Australiaa, oi että! Sieltä lennän takaisin Suomeen ja reissua tulisi yhteensä 5 viikkoa. 

Keräsin we heartista mua inspiroivia kuvia, toivottavasti nää antaa teillekkin lomafiiliksen arjen keskelle.

IMG_0781

Matkasuunnitelmat ovat aika auki ja luulen, että vedetään loma fiilispohjalla :) Mua jännittää aika paljon, koska en ole Eurooppaa pidemmälle mennyt ennen, varsinkaan matkustanut yksin. Luulen kuitenkin, että tää on ainutlaatuinen mahdollisuus joka ei tule toistumaan montaa kertaa. Elämästä pitää nauttia, ottaa riskejä ja sitä myöten itsenäistyä.

Jännittävämpää reissusta tekee, kun menen kahteen aivan erilaiseen maahan. Pääsen näkemään erilaisia kulttuureja ja täysin erilaisia maisemia. Vesiputouksia, pitkiä hiekkarantoja, turkoosia vettä, korkeita näköaloja, eläimiä, uusia ihmisiä, Sydneyn oopperatalon, surffirantoja, shoppailuparatiiseja ja kaikkea muuta mitä en vielä voi tietää :-) Lentojen välilaskuissa käyn monella eri lentokentällä, mm. Saksassa, Lontoossa, Saudi-Arabiassa, Singaporessa ja Amsterdamissa. 

IMG_0781

Olen aikamoinen ikävöitsijä, niinkuin poikaystävänikin. Pitää kuitenkin ajatella, että on loppuelämä aikaa olla toisen vierellä ja reissunkin aikana voi pitää yhteyttä. Tälläiset välimatkat vain parantavat suhdetta :-) <3 
 
Jos teiltä löytyy kokemuksia Malesiasta tai Australiasta niin kaikki neuvot ovat enemmän kuin tervetulleita. Etenkin Nähtävyys ja turvallisuus asiat kiinostaa.


Lisäksi jos teillä on vinkkejä reppureissaamiseen liittyen vinkkejä niin niistäkin voitte kertoa.

IMG_0781
kuvat: weit

Postata aion muutamat kerrat, mutta luulen, että blogin Facebook-sivuilta sekä Instagramista (iraloikala) mun menoja pääsee seuraamaan useammin.

18 comments:

 1. Anonymous1/10/2014

  vauu, kuulostaa niiiin ihanalta..:-) pidä hauskaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihiii kiitos mie pidän :)!<3

   Delete
 2. Kotiuduin juuri 3kk Reppureissaamisreissulta Australiasta :) toisinsanoen pystyisin kyllä antaa neuvoja ihan kaikkeen liittyen mitä mieleen juolahtaa!! Ah mä jo niin kaipaan takaisin 5 päivän Suomessa olon jälkeen, tuut kyllä rakastumaan :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous1/10/2014

  Ei hitsi kuinka siistiä! Hauskaa matkaa jo tällee etukätee. :)

  ReplyDelete
 4. Oon niin kateellinen, kuulostaa ihan mahtavalta reissulta :) mukavaa matkaa sulle jo etukäteen!

  ReplyDelete
 5. Käy kyllä kateeks huhhuh, etenkin kun täällä Suomessa on sää mikä on :-D Nauti ja innolla oottelen sitten postauksia reissusta!!:)
  Ja kyllähän te poikaystäväsi kanssa varmasti hyvin selviätte viiden viikon erossaolosta koska olihan teillä silloin aikanaan se 3 viikkoa(?!) kun olit siellä Maltalla :) Mutta tsemppiä!! (Katon niitä postauksia sun reissusta edelleenkin välillä eikä varmaan kannattais kun iskee heti hinku lähteää ;-)

  ReplyDelete
 6. Anonymous1/10/2014

  Itsellä ei ole kokemista australiasta mutta kaveri on siellä viettänyt aikaa kesällä ja kuvien perusteella välittyi kuinka ihanaa siellä oli ja hänellä oli pelkästään hyviä kokemuksia sieltä:) ihanaa reissua sulle<3

  ReplyDelete
 7. Anonymous1/10/2014

  Musta on ihan mahtavaa, että oot noin rohkea etkä anna esimerkiksi parisuhteen olla esteenä tälle reissulle! :) monella varmasti niin olisi, mutta niinkuin sanoit tollanen kokemus vain kasvattaa ja ennenkaikkea vahvistaa suhdetta :) kypsä ja hieno ajatusmaailma sulla!!

  ReplyDelete
 8. Ooon niin kade! Malesia on kyllä sellanen paikka missä on pakko vielä joku pv päästä käymään, ku poikaystävä niin kehunut :--)
  Ja Australiassa olin vaihdossa vuoden jtn siihen liittyen mulla on kyllä jos jonkin moisia vinkkejä että minne kantsii mennä.. Tällaset isot ja semi kuuluisat paikat niin on ehdottamasti; Cairns, Melbourne (paras shoippailemiseen), The great ocean road, Central Australia ja Darwin :)
  Kun Sydneyssä kerran pyörit niin siellä lähistölla on sellanen paikka ku Blue Mountains joka on aivan upee (saatat jopa bongata koalan) Siellä käy kattomassa the 3 sisters & Jenolan Caves :-)
  Sit jos rannalle haluut niin Manly beach on 100 kertaa parempi paikka kuin mitä bondi!! Trust me :D (siistimpi, hienompi, isompi ja kivemmalla alueella).
  Sit myös Universal studiossa kantsii käydä siellä on kaikkia meri maailmoja ja huvipuistoja (sijaitsee gold coastilla) Ja jos hyvän bile paikan haluut gold coastilta niin ehdottamasti Surfers paradise!!!
  Niin ja muista maistaaa Timtameja!! <3
  ...oho tulipas tästä pitkä kommentti, noh toivottavasti autto ees vähän ja eikun hvyää matkaa! ^^

  ReplyDelete
 9. Anonymous1/10/2014

  Vau, kuulostaa tosi hienolta ja toivottavasti sulla tulee oleen kivaa! :) Sulla on tosi ihana blogi ja oot tosi kaunis! :) <3 Tsemppii sulle!

  ReplyDelete
 10. Anonymous1/11/2014

  Mahti reissu varmasti tulossa! Pisti vain sillmään, että vaikka se ajatusmaailma itseään kui kauheasti lohduttaisi niin ei välimatka kyllä hyvää suhdetta paremmaksi tee. Tosin hyvää suhdetta se ei myös huononnakaan :) Miksette muuten lähde koskaan poikaystävän kanssa yhdessä reissuun? Se se vasta jotain onkin! (Vai olikohan hän intissä parhaillaan.. reissailu on kyllä hyvä lääke inttileskeyteen!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Kyllä meillä monen viikon reissut on loppupeleissä parantaneet suhdetta :)! Ei olla käyty yhdessä matkustamassa poikaystävän rahatilanteen sekä pahojen allergioiden takia :/

   Delete
 11. Vähänkö siistiä!! :-) Toivottavasti reissu menee hyvin!

  ReplyDelete
 12. Anonymous1/12/2014

  Minkä pitunen oot?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihmetyttää kun tätä kysytään joka kolmannessa postauksessa ja vastauksen löytäisi varmasti...varmaan 145, en tiiä koska en oo mitannu 3 vuoteen pituutta.

   Delete
 13. Anonymous1/18/2014

  asuuko sun kaverit ulkomailla vai onko ne vaihdossa ulkomailla? (: tosi kivan kuuloiset suunitelmat teillä tiedossa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne asuu ulkomailla :) Tai siis Malesianystävä asuu ja Australiassa ystävä on au pairina!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)