1/17/14

wintery

Mä en voi kylliksi ihastella tätä luontoa pakkaspäivinä! Kaikkialla on niin ihanannäköistä ja aurinko paistaa :) Lähipäivinä oon käynyt aikaisemmin nukkumaan, joten aamulla on sitten jaksanut herätä treenaamaan. Huomenna olisi pumppitrimmi heti aamusta. Vaikka usein tuntuu, että haluaisi jäädä sen lämpimän peiton alle niin kyllä siitä tulee vaan niin paljon parempi mieli, kun on raahautunut treenaamaan! Mulla on erilaisia postausideoita tässä kehitteillä, mm. erilaisia smoothie ohjeita sekä kuvia mun tekemistä smoothieista, treenipostaus, puhelin olisi täynnä kuvia ja kaikkea muuta!

On myös ollu super kiva huomata, että lukijat sekä kommentoijat ovat heränneet syyskaamoksesta! Teidän ihanat ja rakentavat kommentit on mulle tosi tärkeitä <3 Halit teille ja hyvää yötä!


neule / HM, housut / Gina Tricot, huivi / Vila, pipo & lapaset / en muista

IMG_0781 IMG_0781 IMG_0781 IMG_0781 IMG_0781 IMG_0781 IMG_0781 IMG_0781 IMG_0781 IMG_0781

8 comments:

 1. Aivan ihania kuvia!! Se on niin sääli kun mä en kerkeä oikeen vielä tohon aurinkoiseen aikaan ottamaan kuvia kun oon koulussa:/ Mutta kyllähän nään päivät onneksi jo pitenee!!<3

  ReplyDelete
 2. yyiii et sä jäätyny ??! Mul ollu parit viimepäivät vaan toppahousut ja toppatakki pääl :-D ei paljo tee mieli asukuvii otella xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jääädyin!:D otettii kunnon boostil nää.. Mäkii vedän mieluiten laskettelutakin niskaa! XD

   Delete
 3. Anonymous1/17/2014

  Ihania kuvia oot niin kaunis että ihan kadehdin! Muten en oo törmännyt sun blogiin aiemmin! :( aloin lukemaan!
  Luin kommenteista pituutesi mitan, haluaisitko kertoa mistä syystä olet noin lyhyt ja millaista se on? Ymmärrän jos on arka aihe..
  jatka kuitenkin samaan malliin! :) ihana!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos hirmusesti, ja pyhh ei tarvitse kadehtia!!!:) ja ei mun pituuteen liity mitään erikoista syytä, vanhemmatkaan ei ole kovin pitkiä ja mie satun olemaan lyhin. Oon kyllä tottunu tähän mutta, kyllä mieluusti olisin 20 cm pidempi että olisin välttänyt oudot katseet ja pilkat :) Ei mussa mitään vikaa ole ja asian kanssa on vaan elettävä ja oon jo täysin hyväksynyt tämän.

   Delete
 4. oot niin kaunis! rakastan sun hiuksia :)♥

  ReplyDelete
 5. Upeita kuvia ja ihana asu taas kerran! :-) <3

  ReplyDelete
 6. Voisitko tehdä postauksen siitä miten reenaat vatsoja? :)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)