4/16/14

Incredible rainforest

Lähettiin siinä toivossa sademetsään katsomaan Seven Falls- vesiputousta (CLICK) jos oltaisiin nähty sieltä valuvan kaaressa vettä. Harmiksemme kuivan kauden takia sieltä valui vain pieni vana. Kaikessa komeudessaan se olisi ollut tosi mahtava. Vesi valuisi näitä kuvissa näkyviä kallioita pitkin, siksi ne olikin hioutuneet sileiksi. Kuvista ei ehkä näe, mutta kallio oli hyvin korkea ja näytti upealta. Taas kerran oli järkyttävän kuuma päivä ja noilla kallioilla kävely tuotti hieman tuskaa, sekä yritettiin olla varjossa, koska ei siinä auringossa pystynyt kertakaikkiaan olla. Oltiin keskellä sademetsää, jossa muutenkin oli kuuma ja kostea ilma. Mua jänskätti, että tuleeko tuolta metsästä joitain vaarallisia elukoita, mutta ei tullut heh! Musta oli kiva nähdä paljon erilaisia maisemia, kuin täällä Euroopassa. Langkawilla oli muitakin vesiputouksia, mutta niissä oli myös apinoita ja niihin ei uskallettu mennä. Taas mä puhun noista apinoista... Mua oikeasti mietyttää, että millaisethan kätköt niillä on metsissä. Lähellä tota vesiputousta kumminkin oli pieni kauppa, josta apinat varastelivat hedelmiä ja raahasivat niitä tien toiselle puolelle :D Nähtiin kuitenkin siellä eräs söpö musta apina, jolla oli hullunkuriset valkoiset rinkulat silmien ympärillä. Löysin googlesta hyvän kuvan siitä, jotta hahmotatte: CLICK!

Musta tuntuu, että mun matkapostaukset ovat hieman erilaisia kuin muiden, mutta se on musta kiva! Toivottavasti näitä tykätään lukea :)

IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285

14 comments:

 1. Anonymous4/16/2014

  Nää sun matkapostaukset on aivan ihania!! Niitä on just kivempi lukea kun ne on vähän erilaisia kuin blogeissa yleensä!:-)

  ReplyDelete
 2. Tykkään tosi paljon lukee näitä ja ootan innolla tuleviakin matkapostauksia! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva jos tykkäät, tärkeetä mulle etten turhaa tee :)<3

   Delete
 3. Anonymous4/19/2014

  Nää on ihan huippuja nää sun matkapostaukset! :) nää sun kuvat on niin hyvälaatuisia ja kaikinpuolin ihania!! :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii kiitos tooosi paljon kun tulit kommentoimaan :) <3

   Delete
 4. Replies
  1. Paratiisiksi tota voikin kutsua <3

   Delete
 5. Anonymous4/21/2014

  Sun. Hiukset. Oi <3

  ReplyDelete
 6. Anonymous4/21/2014

  Ei nyt liity tähän postauksee mut näin instas kuvan ku olit rullistelees ni miks ihmees sulla oli muut suojat mut ei kypärää?! eikö pää oo kuitenkii
  tärkein? :o enkä siis tarkota tätä mitenkää pahalla tai halua kuullostaa loukkaavalta! Ihmettelin vaan ku vielä noin pitkiä matkojakii meet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon kyllä ajatellut kypäränostoa, koska tällä hetkellä mulla ei sellaista ole. Mä en oikein tiedä millä kannalla olen kypärän kanssa omalla kohdalla, koska kuvittelisin sen hikoilevan ja ahdistavan aika paljon rullistellessa. Todellakin kypärä oli tosi tärkeä juttu ja hyvä jos jotkut käyttävät!!:) Tänäänkin, kun kaatusin niin tajusin sen kyllä ajoissa ja heittäydyin pepulle ja kyynerpäille joten aika pahasti saa kaaduta jos ensimmäiseksi pää lentää maahan, kuten pyöräillessä niin käykin useammissa tapauksissa. Rullaluistellessa sulla on kuitenkin pieni mahdollisuus ohjata miten kaatuat. Mutta ihan superhyvä pointti tuo kypärä juttu ja varsinkin jos olisi yksin liikenteessä.

   Delete
 7. Anonymous4/27/2014

  Tää kommentti tulee "vähän" myöhässä, mutta en kestä ton sun kaverin Annin ja sen poikaystävän söpöyttä noissa matkakuvissa! Siis aivan mahtavaa että on muuttanu ensinnäki ulkomaille ja löytäny elämän rakkautensa sieltä :-) Aivan mahtavaa, mun olotila on ihan sanoinkuvailematon kun ees mietin tota :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eihän se mitään vaikkei heti kommentoisikaan postauksiin, mä nään ne myöhemmätkin kommentit :)! Toivottavasti Anni lukee tuon kommentin, aivan ihana. Ja oon sun kanssa niin samaa mieltä, ovat kyllä niin hellyyttävä pari ja Annikin oli tosi rohkea kun lähti toiselle puolelle maapalloa. Mä toivon niin paljon kaikkea hyvää niille :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)