4/29/14

Itse bloggaaja

Bloggailtu on vuodesta 2010 ja sen myötä tullut runsaasti uusia lukijoita. Muistan, kun puolen vuoden bloggailun jälkeen mulla oli 80 lukijaa ja olin niistäkin hyvin innoissani. Silloin, en ollut kuullutkaan yhteistöistä taikka olisi uskonut, että saan blogin kautta ystäviä. Vuonna 2010-2012 mulla ei ollut muodista tietoakaan, vaikka vaatekaapit olivat pullollaan jo silloin. Nyt vihdoin vuoden sisällä olen löytänyt sen mun jutun vaatteissa ja bloggailussa. Ihmisenä olen muuttunut todella hurjasti, niin ulkonäöllisesti ja sisäisesti.

Kuka mä sitten olen?

Moni uusi lukija katsoo vain kuvien ja ulkoasun perusteella, että taidampa lukea tätä blogia, mutta ei tunne ollenkaan itse bloggaajaa. Tiedän, että mulla on lukijoita, jotka ovat pysyneet alkuajoista asti jotka tietävät minkälainen ihminen olen :) Ajattelin valaista teitä uudempia lukijoita, jotta pääsette vielä enemmän jyvälle mun elämään.

Aloitetaan vaikka helposti, että mun nimi on Ira Loikala, olen 19- vuotta ja täytän elokuussa 20 :) Olen asunut Kouvolassa koko ikäni ja tällä hetkellä asun vielä vanhemmilla. Valmistuin vuosi sitten kauppaopistosta datanomiksi jonka jälkeen en kuitenkaan datanomin töitä löytänyt tai oikeastaan ei niin paljoa kiinostanut. Mua kiinostaa media sekä kaupan-ala, joten hain nyt eri liiketalouksiin ja valokuvaus-linjalle ensi syksyä varten, saa nähdä nappaako mikään. Tällä hetkellä vietän välivuotta työskennellen kauppakeskus Veturin Mäkkärissä, jossa oon työskennellyt jo 1,5 vuotta.

Aloitin tämän hetkisen parisuhteeni ylä-asteella ja ollaan seurusteltu yli 4 vuotta. Ei asuta vielä yhdessä, sillä porukoiden kodit on hyvin lähekkäin, jolloin toisen luokse pääsee melkein koska vaan. Miekkonen lähtee tossa heinäkuussa inttiin ainakin 9kk ajaksi :( <3

Tää vuosi on tapahtumien vuosi, nimittäin kaikki riippuu pääsenkö kouluun ja jos, niin mihin kouluun. Poikaystävä menee inttiin, jonka jälkeen on taas kaikki suunitelmat avoinna. Todennäköisesti työt mäkkärillä loppuu ja kaikkea muuta jännittävää, ehkä omaan kotiin muutto? Who knows.

Se lyhyin

Tää pituusasia aina kummasti monia ihmetyttää ja saan useita kommentteja blogiin, että kuinka pitkä olen. Multa myös kysytään kuinka pitkä olen ja niin.. mitähän ne sillä tiedolla edes tekevät. Mutta kyllä, olen 142,5 cm pitkä enkä ole kasvanut ylä-asteen jälkeen kuin 2cm.  Mulla ei ole erikoisempaa syytä, kuin lyhytkasvuisuus sekä hieman normaalia lyhyemmät vanhemmat. Mä olen kuitenkin jäänyt suvussa siksi lyhyimmäksi. Olen kuullut ala-asteesta lähtien ilkeitä ja kivoja kommentteja mun pituudesta. Mua on aina luultu monta vuotta nuoremmaksi mitä olen ja välillä tuntuu, että mua ei oteta niin tosissaan ja aikuismaisesti kuin pitäisi. Mä olen nykyään mielestäni kypsempi naisenalku ja mua ärsyttää, jos mua ei kohdella, kuin muita ikäisiäni. Nuorempana mua harmitti enemmän, sillä esim. mua ei ikinä haettu diskoissa tanssimaan hitaita ja joskus eron syy saattoi olla mun pituus. Olen myös monen monet naurut saanut päin naamaa, mutta hetken päästä naurajat on nähneet, että mä olen ihan tavallinen ihminen enkä sen huonompi, kuin muutkaan. Yks päivä kuulin töissä ollessa eräiden nuorempien asiakkaiden puheita, kun tokaisivat: "Ei vois enää ton lyhyemmäks mennä", kyllähän se pahalta tuntui, mutta jatkoin vain matkaa mukamas kuulematta. Mua on myös monet kerrat luultu kääpiöksi. Baareihin mentäessä mua katsotaan ja arvioidaan kolmesti päästetäänkö sisään, sanon sitten yleensä, että olen vain lyhyempi, että senkö mukaan ikää arvioidaan, että katsoisitko vaikka kasvoihin! 

En ole kuitenkaan kaveripiirissä huomannut mitään kiusaamista mua kohtaan ja uskoisin, että mun kaveritkaan ei pystyisi kuvittelemaan mua pidempänä, vaan että mä oon just hyvä näin. Olen jollain tapaa vahva persoona ja kaikki tämä vain kasvattaa mua paremmaksi ihmiseksi. Nykyään mä itseasiassa nautin olla hieman erikoisempi. Kaduilla mut huomataan(ellen kävele keskellä ruuhkaa), jään mieleen helposti ja mua sanotaan usein söpöksi. Jalankoon takia mä en voi mennä hulluksi kenkäkaupoilla ja säästän siinä rahaa. Pystyn ostamaan vaatteita myös nuortenpuolelta ja tilaamaan kenkiä lastenpuolelta, halvempaa ainakin. Ei ole ongelmaa, että olisin poikaa korkkareissakaan pidempi, sillä mun poikaystävä on mua 40cm pidempi. Mä olen erittäin onnellinen ja tiedän, että kelpaan juuri tälläisenä, kuin olenkin, myös itselleni sekä muille.

Tarkoitus ei ollut hakea sääliä, halusin avautua ja kertoa hieman miltä musta tuntuu. 

Tärkeimmät

Valokuvaus - Ylä-asteelta lähtien oon kulkenut kaikkialla kamera kädessä. Valokuvauksesta on tullut mulle tärkeä asia ja rakastan olla luova sekä osaava kameran kanssa. Lisäksi tykkään muokata valokuvia. En sanoisi omasta kuvauksellisuudesta mitään, mutta viihdyn myös erittäin paljon kameran molemmilla puolin.

Urheilu - Yksi rakkaimmista asioista elämässä. Nuorena harrastin 8 vuotta telinevoimistelua sekä lumilautailtu on myös ala-asteesta asti. Nyt oon harrastanut tanssia sekä käynyt salilla n. 5 vuotta molempia. Urheilu on vaan niin kivaa ja siitä tulee hyvä mieli :)

Ystävät - Mulla on toooosi monta ystävää, oikeasti. Mutta yhtäkään mä en poistaisi mun elämästä. Mä rakastan tunnetta tulla hyväksytyksi ja musta on ihana että on iso ystäväpiiri. Olen itse todella hyväksyvä ihminen ja mun ystäväpiiri koostuukin hyvin erilaisista persoonista, musta se on rikkautta.

Ja tottakai poikaystävä, mutta tarvitseeko sitä edes erikseen kirjoittaa, kyllä kaikki tietävät :) <3

Faktoja

- En ole ikinä suoristanut hiuksia, enkä edes omista suoristusrautaa
- En ole myöskään taivuttanut ripsiä, eikä mulla ole ripsentaivuttimia
- Opin vasta 19- vuotiaana juomaan kahvia, voih mistä olenkaan jäänyt paitsi
- Olen työskennellyt monessa eri paikkaa: Perheen firmalla toimistossa, Tykkimäen huvipuistossa, Anttilassa, Pöyryllä ja Mc Donald'sissa. 
- Olen ehkä huonoin kokki ikinä. En ole esimerkiksi keittänyt perunoita tai riisejä.  Pitäisi varmaan alkaa opettelemaan ennenkuin muutan omaan kotiin :D
- Olen ylinirso.. Se ärsyttää mua itseäni ja varmasti kavereitakin! Inhokkeihin kuuluu mm. suolakurkku, sinappi, feta sun muut erikoisjuustot, vesimelooni, paprika, pinaattikeitto yms lista jatkuu pitkälle!
- En tykkää käyttää meikkivoidetta koko naamalla. En olekkaan käyttänyt sitä koko naamassa kuin sillon kun mulla oli paha akne. Sen jälkeen sain aikamoiset traumat enkä enää ole laittanut meikkivoidetta kuin muutamaan pieneen kohtaan. Yleensä käytän kyllä peitevoidetta jos on tarkoitus peittää jokin huono alue. 
- Ja kyllä, mulla on ollut paha akne. Tällä hetkellä kuitenkin mulla ei ole ollut pitkään aikaan mitään epäpuhtauksia koko naamassa. Selvisin parissa vuodessa aknesta ja mulle ei jäänyt mitään arpia naamaan näkyviin, ainoastaan kun urheilen yms niin arvet saattavat näkyä punaisina läiskinä. 
- Mulla ei ole haaveammattia. Mä tykkäisin tehdä 5 eri alalla töitä: Taide ja muotoilu, urheilu, markkinointi, muoti ja tykkään myös auttaa ihmisiä esim. terapeutti voisi olla kiva! Eniten kumminkin kiinostaa markkinointi ja muotoilun työt. Olisi mahtavaa päästä johonkin mainostoimistoon tai lehteen työskentelemään.


IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285

42 comments:

 1. Tosi kiva postaus ja aivan ihanat hiukset! Mä vieläkin ihmettelen tota ettet koskaan oo suoristanut sun hiuksia :D ja oot ihan mahtava bloggaaja ja tää on mun lempiblogi edelleen♡:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos sulle tosi paljon <3 Ja muistankii et oot ollu alusta asti täällä lukemassa mun juttuja, iiiiso kiitos vielä!!! Ja heh mun hiukset on oiekasti piikkisuorat, ei paljoo tarvii suoristella :D

   Delete
 2. Anonymous4/29/2014

  En kyllä tajuu tota lyhyeks haukkumista. Sä oot onneksi lyhyt! voit käyttää korkokenkiä ja kaikki miehet on pidempiä sun rinnalla ja näin. Itse oon pitkää sorttia eli 174cm ja ärsyttää ku jotkut miehet on lyhyempiä tai sit ne haluaa pienen naisen. Sit on itellää sellanen iso norsu olo ku on näin pitkä. Eihän sille mitään voi. Mut paljon mielummin tommonen söpö pieni ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ouh älä nyt ihan noinkaan sano :(!! Mulla on monta sun mittasta ihmistä eikä ne mun mielestä oo ajatelleet että olisi norsuja! Tottakai ne korkkarit voi olla välillä ongelma, mutta musta pitkät ja lyhyet naiset on yhtä kauniita :) <3

   Delete
 3. Tää oli tosi kiva ja kiinnostava postaus !:)

  ReplyDelete
 4. kiva kun "saatiin nähdä pintaa syvemmälle"! en olisi uskonut että lyhyydestä on siltikkin noin paljon kuittailtu, varsinkin kun näytät silti aikuiselta etkä miltään pikkutytöltä. lisää sun mietteitä! ps taannoinen smoothie postaus oli huippu, reseptejä kiitos ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukava jos tykkäsit lukea vähän erilaista juttua :) On siitä kuittailtu todella paljon... En vaan ole noteerannut niitä sen kummosemmin :) Halusin kuitenkin kirjoittaa.

   Delete
 5. Anonymous4/29/2014

  Apua! En oo ikinä aatellu et se pituudesta kuittailu tuntuu noin pahalta...
  Nyt ku aattelee ni hävettää tunnustaa, että on kutsunu just esim. hobitiks ja kääpiöks niitä lyhyempiä ystäviä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän se tuntuu pahalta. Mutta ollaan totuttu joten ei hätää :D! Mutta varsinkin toi kääpiö ja hobitti on niitä inhottavimpia jotka ei jaksa sitten yhtään naurattaa.

   Delete
 6. Vaikutat ihanalta persoonalta, oon nyt 3 vuotta lukenut blogiasi ja muutoksen huomaa (aikuistumisen ehkä paremmin sanottuna).

  Ihanaa lukea sun postauksia kun kaikki on niin erilaisia. Tulee niin hyvä mieli itsellekkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voou ootpa lukenu pitkään, vitsit kiitos paljon :)!! Mulle se vasta hyvä mieli tulikin!

   Delete
 7. Ihan mahtava postaus! Oon seuraillut sun blogia kyllä jo parin vuoden ajan ja saanut aika hyvän kuvan jo siitä millainen ihminen oot, mutta aina välillä on kiva lukea tällaisia "pintaa syvemmälle" -postauksien pohdintojakin. :-) Ymmärrän myös noitten pituudesta kuittailujen inhottavuuden ihan täysin! Ite oon vähän alle 160cm pitkä (eli en edes mitenkään "normaalia" lyhyempi), mutta kyllä siitä silti on aina saanut kuulla... Sä suhtaudut tohon kuitenki iha mahtavalla asenteella ja vaikutat muutenki ihanalta persoonalta, eikä oo musta mikään ihme että oot päässy tän blogin kanssa näin pitkälle, you go girl!! :-)

  ♥: http://sweetaboutus.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Ehkä mä teen toistekkin näitä hieman tavallisista kuulumisista poikkeavia postauksia :-) Voih, sä oot just täydellisen mittanen mikä olisi mun unelmamitta :D! Mikshän sua on kuittailtu... Ihan outo tämä yhteiskunta! Mä oon oppinu aika hyvin elämään tän asian kanssa, ennen en ollu niin sujut mutta nyt oon ihan täysin :-) <3 Ja kiitos vielä tosta viimeisestäkin lauseesta :')

   Delete
 8. Anonymous4/29/2014

  pakko kysyä että miten sun hiukset on nuin pitkät nykyään? onko sulla pidennykset vai onko ne kasvanu vaa huomaamattani noin paljo? o_o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa a... Ne vaan on kasvaneet! Oon kuitenkin ainakin 2 vuotta yrittänyt pituutta kasvattaa. Nyt reissun aikana ne kasvoi jonkun verran! Ja ei, en ole ikinä käyttänyt pidennyksiä :)

   Delete
 9. Anonymous4/29/2014

  kiva postaus! :) tää ei kyllä yhtään liity nyt aiheeseen, mutta kysympä nyt tähän uusimpaan postaukseen. Ku oot aika kova treenaamaan niin oisko sulla mitään vinkkejä miten treenata vatsaa ja keskivartalokroppaa? mulla on se niin ongelma-alue, haluaisin kiinteämmän vatsan ja alavatsa ja jenkkakahvat erityisen ongelmia:/ ootko tehny jotaki postausta jo tai ootko jossaki kertonu jo, ku en tiiä:/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!:) En oo tainnut tehdä siitä postausta. Mulle vatsan kiinteytymiseen auttaa terveellisempi ruokavalio sekä teen enemmän aerobista jos haluan laihuttaa :) Esimerkiksi juoksu, kävely ja rullaluistelulenkit tekevät hyvää keskivartalolle! Siihen päälle kun lisää erilaisia vatsalihasliikkeitä niin kyllä se lähtee kiinteytymään! Sulle voisin suositella erilaisia sivuvatsan kiertoja. Tässä Tickle your fancyn- postauksessa on oikeastaan 3 mun lempiliikettä, ensimmäistä liikettä on musta kivempi tehdä ison kiekon kanssa: http://tickleyourfancy.indiedays.com/tag/vatsalihastreeni/

   Tsemppiä treeneihin, työ kyllä palkitaan :)! <3

   Delete
 10. Voi Ira sä oot just täydellinen tuollaisena <3

  ReplyDelete
 11. Anonymous4/29/2014

  Ite oon kans about saman pitunen ku sä enkä tästä tuu enää kasvamaan. Itellä on myös ollu samoja tuntemuksia pituuden kanssa ja mustakin välillä tuntuu siltä, että mua ei oteta tosissaan. Oon myös monesti toivonu niin paljon, että oisin pidempi, mutta pikku hiljaa oon kuitenkin alkanut hyväksymään tän mun pituuden, koska se on asia johon ei voi vaikuttaa. Onneks voi sit käyttää niin korkeita korkkareita ku haluaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä pointti! Oon kyllä monesti itsekin toivonut, mutta mitä turhia käyttää sellaisiin ajatuksiin aikaa :) On myös niin moni joka toivoisi olevansa pieni. Ja hei arvaa monet kommentit ollaan elämämme aikana saatu myös niitä söpö- kommentteja ;-)

   Delete
 12. Anonymous4/30/2014

  Toi pituudesta huomauttelu/nälviminen mikälie onkaan on tosi inhottavaa. Oon saanu kuulla ite myös paljon pituteen liittyviä kommentteja, enkä nykyään jaksa edes noteerata niitä mitenkään. Oon kai tavallaan turtunu jo siihen jatkuvaan huomautteluun. Ja mä oon kuitenki 158cm pitkä, että.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo samaa mieltä olen! Huoh... Ja sähän olet vielä noin paljon pidempi! :D Musta on kiva olla vähän normaalista muotista eroava, mutta miksi sen pitää olla joillekkin "normaaleille" mahdollisuus päästä nälvimään!

   Delete
 13. Anonymous4/30/2014

  Tiiän miltä tuntuu saada kommentteja pituudesta. Itsekkin olen joutunut kokemaan samaa. Oon siis 154cm. Mutta oon onneks oppinu jotenki että en välitä niistä enää...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo älä välitä :) <3 Ja voithan sä näpäyttää myös takaisin, mä annan välillä sellaisen katseen että se ihminen kyllä miettii mitä tuli sanottua :D

   Delete
 14. Oot niiiin hurjan ihananoloinen persoona! ja upea <3

  ReplyDelete
 15. Anonymous4/30/2014

  Harvoin kommentoin mihinkään postaukseen mitään, mutta nyt tekee mieli! Oon ite samanikäinen ku sinä ja 144 cm. Mulla on ihan samoja ajatuksia omasta pituudesta. Jotkut ei ota ollenkaan tosissaan, törkeitä kommentteja kuulee ja baareissa katotaan päästä varpaisiin. Onneks on ihania kavereita, jotka hyväksyy just sellaisena ku on! Ihana huomata, että oot niin vahva ja ylpeä pituudestasi! Postaus antoi mullekin rohkeutta olla ihan ylpeydellä oma itteni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih ihana oot ja kyllä saat olla ylpeydellä oma ittes! Kuulostaa niin tutulta ja toi on vielä jokapäiväistä! Ei kukaan osaisi ajatella mua ees pidempänä, mun on tarkotettu olla tälläinen pieni ja se on just kiva, niin on myös sun kohdalla :-) Tää ei kumminkaan ole mikään sairaus (mitä myös on ajateltu) ja oon tyytyväinen tähän elämään mitä mulle on annettu :-)

   Delete
 16. Tuo on kyllä niin käsittämätöntä, että ihmiset ei osaa olla nälvimättä heti ku tulee vastaan jotain vähänkin itsestä ja "normaalista" poikkeavaa. Joskus vois ajatella omaa napaa pidemmälle ja miettiä, että miltähän ittestä tuntus kuunnella sellasta ilkeilyä. Vaikka onhan seki tietysti tavallaan hauskaa, että esim. just tässä sun tilanteessas se sun pituutes on suurempi ongelma muille kun sulle ittelles.. :D

  Ja vitsit, oon tainnu lukee sun blogias jostakin Maltan reissun ajoilta, hui miten kauan! Enpä oo aiemmin tajunnukaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oon samaa mieltä. Ei mulle kävis tollanen edes mielessäkään ja varsinkin mennä siitä heti suoraan ilkkumaan :( Jos on tarvetta ilkkua tälläisestä asiasta jolle ei itse mahda mitään niin tekisi sen sitten jossain nurkan takana eikä vieressä, sen kyllä huomaa... Ja jep se näyttäisi usein olevan muille ongelma :D

   Sä oot kyllä lukenut pitkään!! Siis silloin kun olin ekaa kertaa Maltalla? ää muistan, kun silloin mulla taisi tulla 100 lukijaa rikki :D

   Delete
 17. Sun blogi on mun yks ehdoton lemppari ollut jo piitkän aikaa! Ajatusmaailmat kohtaa niin monessa asiassa, ja kiinnostuksen kohteet kuten valokuvaus on molemmilla samat! :)
  Oot ihan huippu persoona mitä susta saa tän blogin kautta irti, ja sut olis ihan huippua tuntea ihan oikeasti! Voisin kotiuttaa kaikki sun vaatteet, sun tyyli on niin upea! (: ♥
  Lisäks mä tahtoisin reissata ihan hirmu paljon, mutta mahdollisuuksia ei ole vielä ollut kuin yhden Espanjan reissun verran, mutta sä olet nähnyt niin paljon jo maailmaa ja jaksat aina kuvailla mitä mielettömämpia kuvia mitä saa ilolla täällä katsella ja matkakuumetta nostaa!
  Mua kiinnostais vielä yhteen kysymykseen vastaus, otatko sä näitä kuvia ikinä itselaukaisimella, vai kuvaako sua aina joku? :) Itsellä kun on aina ongelma löytää kuvaaja! :D

  - Henna / http://hennankengissa.blogspot.fi/ -

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi henna minkä kommentin pistit. Kiitos vaan aivan äly paljon <3!! Ja ei muuta kun reissaamaan, kun vaan tilaisuus tulee, on se mahtavaa! Ja mitä kuvaamiseen tulee niin mä rakastan kuvaamista ja lisäksi on niin kiva jos mun kuvista myös tykätään :') Ja en oo ottanut kuvia itselaukaisimella, aina on joku mua kuvaamassa :) Ja välillä on kyllä hankala löytää kuvaajaa :(

   Delete
 18. pakko sanoa eka noista faktoista että kaksi ensimmäistä sai mut pieneen shokkiin ! :D uskomatonta. mutta sitten asiaan. musta on aina yhtä hauskaa kun itsellä on paras ystävä yhtä lyhyt kuin sinä ja myös nimeltään Ira. löydän susta (teksin perusteella) todella paljon samaa kuin itsestäni ja voi että tän luettuani haluaisin tavata sut. oon itse kouvolasta vieläpä kotoisin. todella paljon terkkuja sinne ja ole nainen ylpeä pituudestasi! rohkeus ja vahva persoona tekee susta näkyvämmän kuin monista muista jotka voi olla vaikka kaksi metrisiä! HIRMUISESTI hyvää kevättä!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh noo... kuulun varmaan niihin harvoihin noissa ekoissa faktoissa mutta totta on :D! Ää mitähän mä tohon vastaisin... Siis aivan mahtavasti sanottu, kiitos super paljon <3 Ihan hirveen paljon hyvää kevättä myös sulle Veronica! <3

   Delete
 19. Hei mihin valokuvauslinjoille hait? Jos vaikka haettiin samoille! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hain Lahden :) En ees tiedä missä päin muualla on, kyllä varmaan jossain kauempaa, mutta Lahti on sopivan lähellä. Minne sie?:)

   Delete
  2. Hain kanssa Lahteen, muotsikkaan siis, Ja sit Pekka Haloseen Tuusulaan, ja huomenna ois sen pääsykokeet. :)

   Delete
 20. Propsit sulle tästä postauksesta, tosi kivaa vaihtelua! Nää pituuskommentit osaa kyllä joskus olla inhottavia, varsinkin jos on muutenkin huono päivä tai se meidän tyttöjen tunnettu "kuukauden pahin" aika :DD Mutta aika nopeesti heti pienestä pitäen sitä oppi päästään nuo lyhyyskuittailut toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Musta pahinta kuitenkin ehkä on se, että jotkut ihmiset aliarvioi toisia lyhyyden takia! Se pistää ärsyttää ja pahasti.. Joskus tuntuu että haluisi olla edes se viitisen senttiä pidempi - mutta toisaalta onhan lyhyydessä niitä ihaniakin puolia ;)

  P.S. Ihanaa kuulla, että joku toinen on vasta oppinut juomaan kahvia :D Mä en osaa tehdä sitä vieläkään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo joskus ei jaksa naurattaa yhtään mitkään pituuskommentit :-D Totta myös tuo, että saatetaan aliarvioida, onneksi mun kohalla sitä on käynyt aika vähän, koska oon kyllä näyttänyt olevani pippurinen ;)

   Oon nykyään kunnon kahvinrakastaja! :D

   Delete
 21. Anonymous5/03/2014

  Ihana postaus:) noi pituus jutut mullekin niin tuttuja. Oon ite 150 pitkä ja viel yläasteel ja kasvan yhä. Mun äidiltä on esim kysytty, että oonko jotenki jälkeenjäänyt henkisesti ku oon niin lyhytkin:( Tanssijutuissa mulla toi pituus määrittelee usein vähän sitä paikkaa, tietty taidoillakin on vaikutusta. Dance pitillä tanssiessa se ei mun mielestä niin paljon vaikuttanu vaan tuntu siltä, että oli esim edessä jos oikeesti osas. Muutin kuitenkin viime kesänä pois Kouvolasta vähän isompaan paikkaan ja täällä oon huomannu ku hommat on joskus vähä kunnianhimoisempia, niin sillä kohdalla missä tanssii eli just kenen vieressä on enemmän väliä. Itse vihaan kans ennakko-odotuksia joita pituuden perusteella luodaan. Ärsyttää jos ajatellaan, että esim liikunnassa en pysty samoihin asioihin. Juoksen lujempaa, hyppään ja heitän kuitenkin pidemmälle, kuin monet mua 20-30 cm pidemmät. Sun teksti herätti paljon ajatuksia. Tsemppiä sulle ja toivottavasti pääset opiskelemaan sinne Lahteen! Ennakkokäsitykset on tehty rikottaviksi. Toivottavasti pidät joskus blogikirppistä:)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)