4/25/14

spring & summer wanties

En oo oikeastaan ikinä ollut kollaasien ystävä ja Sheinside on pyytänyt multa monia kertoja tekemään omista suosikeista postausta, mutta olen aina kieltäytynyt. Yhteistyössä Sheinside antaa yleensä sivun josta saan valita tietyistä tuotteista itselleni mieluisen, joten en ole ikinä sen kummoisemmin katsonut mitä kaikkea muuta sivustolta löytyy. Menin katsomaan uutta valikoimaa ja tykkäsin ihan super paljon. Innostuinkin väsäämään lemppareista yhtenäiset kollaasit :) Näissä kollaaseissa näkyykin mun tän hetken lempiasusteita sekä lempivärit: vaaleaa, persikkaista, sinistä sekä kukkia.
 
Yritin tilailla muutamaa tuotetta itse Sheinsidelta, mutta siihen tarvitseekin  visan tai paypal tilin (on siellä muitakin vaihtoehtoja, mutta nämä oli tutuimmat). Onneksi ystävällä on paypal, koska en ole itse sitä jaksanut väsätä t niin pääsen kotiuttamaan muutaman jutun tästä kollaasista, arvaatteko mitkä, hah ;) Eli siis tilaillessa kannattaa pyytää vaikkapa vanhempia maksamaan.

henkilökohtaisesti oon tykännyt Sheinsidesta, toimitukset ovat tulleet aina kuukauden sisällä ja tuotteet ovat olleet hyväkuntoisia. Jos jokin asia mietityttää niin sinne voi pistää vaikka s postia, ne vastaavat todella nopeasti.

Kysykää toki, jos ette jotain tuotetta löydä (mikä on tässä kollaasissa) niin voin laittaa linkin! Muutama ensimmäisen kollaasin vaatteista saattaa olla loppunut valikoimasta.Lisäksi jos jokin asia koskien vaikkapa yhteistyötä tai Sheinsidea niin kysykää pois!Mitä ootte mieltä jos joskus toistekin ilmestyy tälläisiä kollaaseja, olisi ainakin vaihtelua :)?


IMG_4285


IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285

8 comments:

 1. Anonymous4/26/2014

  Miekii oon unelmoinu jo kolmen kesän ajan noista "farkkuhaalareista",
  mut ne on aina vaa niin pirun kalliita, etten oo raaskinu ostaa koskaa.. :/
  - Anni

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne olis kyllä super kivat kesäks! Ja kalliita myös... mut ehkä joskus :)

   Delete
 2. Anonymous4/27/2014

  Ihania nuo kollaasit! Tee useemminkin vaan, mukavaa vaihtelua :) Näin sut tänään muuten Kouvolan keskustassa, mutten uskaltanut tulla moikkaamaan ja kehumaan tätä blogia! :D no ehkä ensi kerralla sitten :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja tosi kiva jos tykkäsit, meni tässä aikaakin näiden väsäilyssä :-) Ai näit, voih, tottakai voit tulla moikkaamaan! Ens kerralla sitten :-)

   Delete
 3. Anonymous4/27/2014

  Kivoja vaatteita ja sulla on aivan ihana blogi! :) Voisitko tehä jossain vaiheessa sellatteen whats on my iphone postauksen meinaa sellanen ois tosi kiva :) Ja tää nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta tiiätkö että ottaako mäkkäri alaikäisiä töihin niinku 16-17 vuotiaita? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos superisti :)! Mä en oo ihan varma että tekisinkö, nimittäin mulla ei ole paljoa ohjelmia tai siis mitään erikoisia appseja, kiitos kuitenkin ehdotuksesta :) Joo kyllä ottaa! Tietysti työajat on sitten erilaiset, esim ei yö vuoroja :)

   Delete
 4. Anonymous4/28/2014

  Milloin tulee aussi postauksia?!! oon venannu niit jo iät ja ajat eikä vieläkää näy ):

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pian pian!! Oon vähän jäljessä näiden kanssa, mutta juuri julkaisin viimeisen malesia postauksen :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)