4/21/14

sunlight

Heippa sinne puolelle! Mä en ole pääsiäisenä koneella kerennyt paljoa norkkumaan. Ulkona on ollut mitä mahtavin sää ja toivottavasti jokainen teistä pääsi viettämään vapaata. Mulla oli lauantaina ainoastaan pitkä päivä töissä, mutta muuten oon ollut niin lomalla! On käyty juhlimassa, näin montaa eri ystävää, avasin sekä terdekauden sekä grillikauden joten ei ehkä paremmin olisi voinut mennä :) Lisäksi aurinko ja pitkät aamut peiton alla kruunasivat kaiken. Mulla on myös tuleville kuukausille paljon kivaa tapahtumaa tiedossa. Käyn visiitillä ainakin Lahdessa, lappeenrannassa sekä Helsingissä. Lisäksi päästään jännittämään pääsykokeita ja mennään varmaan mökkeilemään. Innolla odotan myös milloin saan tietää omasta kesäloman ajankohdasta! Ainut surullinen juttu on, että poikaystävän intti starttaa heinäkuussa, mutta eiköhän siitäkin asiasta seuraa myös hyviä juttuja, etenkin herralle :)

Käytiin tänään rullistelemassa 20 km lenkki ja nyt on jalat niin uupuneena kuin olla ja voi. Siinä rullistellessa ajateltiin, että on tää niin paljon kivempaa kuin juokseminen. Huomen aamulla olisi myös tarkoitus lähteä salille, joten kyllä tää taas tästä lähtee!

IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285

13 comments:

 1. Anonymous4/22/2014

  Ihania kuvia!:)

  ReplyDelete
 2. Voi että mä tykkään noista farkuista! En valitettavasti löytäny itelleni sopivia Sydneyn Topshopista, kaikki koot oli menny jo :-(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään tosi paljon! Ai ei ollu, höh :--( Toivottavasti vielä jostain löydät!

   Delete
 3. Moi!! ihana blogi! Tsekkaa mun victoriabeyondthesea.blogspot.com😋

  ReplyDelete
 4. Ihana blogi ja oot kaunis!! Tsekkaa mun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) ööh miks tuut mainostamaan kahella kommentilla :D

   Delete
 5. ääh oot aivan ihana :) !

  ReplyDelete
 6. Voi kuinka ihastuin tuohon kuudenteen kuvaan ja sen kahteen alla olevaan vierekkäiseen kuvaan! Todella upeita!<3

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)