5/4/14

At the beach, Perth

Hengailtiinkin melkein jokaisena iltana biitsillä, varsinkin auringonlaskut oli upeita ja se oli rauhoittavaa lähteä illaksi meren ääreelle. Mentiin Perthissä Cottesloe Beachille, jossa oli meneillää beach art näyttely. Muhun sykähdytti eniten nuo surffilautojen pätkät, kuinka siistit! Oli siellä muutama muukin niistä kiinostunut, koska ranta oli aivan täysi. Muut rantakuvat on otettu Perthin CooGee Beachilla ja Northbridgessä. Mä oon käyttänyt nyt liikaa beash sanoja, joten eiköhän kuvat kerro enemmän, kuin mun selitykset :-D

IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285

21 comments:

 1. Nää kaikki sun ottamat lomakuvat on vaan niin mielettömiä! Ihan kuin suoraan jostain matkaoppaasta! <33 Tulee kauhee matkakuume aina kun näitä kuvia katsoo, ja Australia on muutenkin kiehtonut jo pitempään matkakohteena... ehkä joskus vielä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon Petra, ihanasti sanottu! <3 Siellä oli kyllä kaikkialla kivannäköistä niin tuli hyviä kuvia :-)

   Delete
 2. Anonymous5/04/2014

  Niiin upeita kuvia!Tuli kauhia matkakuume :)

  ReplyDelete
 3. En oikeesti ikinä kyllästy näihin sun matkakuviin! Niiiiiin upeita ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi hyvä jos et! <3 Koska näitä riittää vielä ainakin 4 postaukseen... :D

   Delete
 4. Oi huoh, nää on kyllä niin täydellisiä kuvia! miks tuntuu, että kaikki ulkomailla otetut kuvat näyttää vaan AINA niin upeilta, kun sit taas täällä sateisessa suomessa kaikki näyttää vaan tylsältä ja harmaalta..? no joo, ehkä just siks että tällä ON sellasta. goddamn... oon nyt paria aussiblogia seuratessa alkanu oikeesti haaveilla tuonne matkustamisesta, ja nää kuvat kyllä houkuttelee vaan lisää!! outoo kun ennen ei oo kiinnostusta ollut yhtään vaikka esim. mun sisko reissaa siellä melkein kokoajan ja kertoo miten mahtavaa siellä aina on :-D pitäsköhän alkaa säästää lentoihin, ei vaan jaksais olla täällä suomessa vaikka kesä onkin tulossa mutta kun tänäänkin on vaan satanut, aargh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. varsinkin tällä hetkellä ei tuliis mitään, jos ulkoan ottaisi kuvia :D Ulkomailta saa kyllä helposti hyviä kuvia sen valon ansiosta! Ja voin vain suositella ausseihin menemistä vaikka kallista onkin :) On varmaan tullu myös lisää matkakuumetta jos siskokin siellä reissaa!

   Delete
 5. Ihania kuvia! Kauhee matkakuume tulee näitä kattoessa... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Johanna :) Musta tuntuu että monelle muullekkin on tullut :D

   Delete
 6. oot niin upeus! <3 nää kuvat on niin täydellisiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wäää kiitos sulle upeudelle <3 :)

   Delete
 7. Eih! Nääkin kuvat on upeita!!:D mäki haluuun

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hiih kiittii :-) Sit sun pitää lähtä reissuun kun pääset!

   Delete
 8. Anonymous5/05/2014

  Hölmö kysymys, mutta ootko käyttäny niitä turkista ostamias kuulokkeita ja miten ne on toiminu, kestäny?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai sie muistat ne :)! Oon käyttäny muutamat kerrat, vähän ovat unohtuneet :( Mutta niillä kerroilla on toimineet tosi hyvin ja ajaneet asiansa. Vinkkinä kuitenkin, että tarkista sielä paikan päällä toimiiko kuulokkeet, mun kaverin ei toimineet mutta saatiin kovalla kiristyksellä vaihettua :D Mut ei mun omista huomaa yhtään että olisi piraatit kun on tosi hyvä äänenlaatukin!

   Delete
 9. Aivan ihania kuvia!!

  ReplyDelete
 10. Löysin sun blogin vasta hiljattain ja jumpe ku o kivoja matkapostauksia! :) Aussit on yks kolkka maailmaa mihin en oo vielä päässy tutustumaa, sekä aasian puoli sillee yleisesti. Hirvee hinku kyllä on! Toivottavasti pääset joskus brasseihin visiitille! Viihtysit siellä iha varmasti :D
  allthetastesoflife.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riikka :-) Kiva jos tykkäät näistä! Brassit kuulostais tosi mielenkiintoiselta, ehkä sinnekkin tulee joskus mentyä :-)

   Delete
 11. Ei vitsi miten ihania kuvia!!

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)