5/28/14

BASIC OUTFIT

Hups, 2 viikkoa siinä meni postaamatta! Ehkä pienesti alkoi olemaan jo vieroitusoireita, koska kuviakin on kamerassa toodella paljon :) Oon sillä välin yrittänyt lukea pääsykokeisiin, ollut 24/7 töissä ja treenata, kun vain olen ehtinyt. Kesäsäistä en paljoa kerennyt nauttimaan ja mun vapaapäivillekkin on luvattu kaatosadetta ja +10, yeees niin mun tuuria! Kuten varmaan huomaatte on mun hiusten väri taas ihan tumma, tykkään kyllä tosi paljon ja hiukset näyttää taas parempikuntoisiltakin. Ainut vaan, että kuvissa tuppaan näyttämään todella kalpealta näiden hiusten takia ja onhan muutenkin reissurusketus melkein kokonaan lähtenyt.

Olin viime viikolla Lahdessa mun parhaan ystävän luona parin päivän minilomalla ja tää asu kuvattiinkin yhtenä sateisena päivänä. Pakollinen Robert's coffeen kahvi kouraan ja päälle jotain rentoa. Mä tykkään tosi paljon raidan ja leo-kuvion yhdistelmästä, toimii!

| pants  Australia | shirt HM | shoes Australia | bag Spirit Store | watch Gina Tricot |

IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285

9 comments:

 1. Anonymous5/28/2014

  haha mua häiritsee näissä kuvissa ihan suunnattomasti toi kahvikupin huulipunatahra XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha kyllä mä siitä kupista myös hörpin ;-)

   Delete
 2. Anonymous5/28/2014

  Heip! Mikä kamera siulla onkaan käytössä? Hienoja kuvia :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous5/28/2014

  Sori, ne taisikin lukea toss alhaalla! Hölmö minä :p

  ReplyDelete
 4. Anonymous5/28/2014

  onks toi kello punakullan vai kullan värine? Tosi kivoja kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!:) se on ruusukullan värinen!

   Delete
 5. vautsi vau! ihana asu :)♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon :) Miekin tykkäsin tosta :)!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)