5/11/14

Vappushow:n tanssiesitys

Olin lauantaina katsomassa Studio Dance Pitin vappushow- esitystä. Tää oli ensimmäinen kerta, kun yläasteen jälkeen olin itse yleisön puolella, johtuen mun reissusta joka katkaisi pahasti tanssikauden, niin päätin tällä kertaa jättää esiintymisen välistä. Mua harmitti kyllä todella paljon, mutta tilanne kääntyikin hyvään suuntaan, kun pääsin esitystä katsomaan. Sain tanssista aivan erilaisen näkökulman ja voi kuule mua jännitti mennä sinne yleisöön varmaan yhtä paljon, kuin lavalle mentäessä :D Poikaystävä varmaan ihmetteli miksi mua jännitti, mutta mulla oli sellainen olo kuin olisin menossa ensimmisiä kertoja lavalle. Yleisön paikalta huomasin kuinka tärkeää se energisyys ja eläytyminen onkaan. Musta jokaisen pitäisi päästä joskus sinne yleisön puolelle katsomaan, koska se antaa niin paljon. En tiennytkään, että yleisöstä huomaa noinkin helposti, jos ei ole täysillä mukana tai jos ei hymyile. Samalla tapaa sieltä huomasi erilaisia lahjakkuuksia ja tanssijoiden ilon. 

Taas kerran Studio Dance Pit ylitti itsensä mahtavilla tansseilla ja monipuolisuudella. Kyllä ne tanssikoululaiset ovat niin taitavia :) Varsinkin pikkuiset poikabreikkaajat ihastuttivat.

Dance pitillä on hyvin laaja tanssivalikoima, löytyy monentasoisia show-, nyky- ja streettanssiryhmiä niin nuorille kuin vanhemmillekkin. Löytyy teatteria ja laulamista sekä breikkausta. Joka vuosi tanssikouluun tulee yhä enemmän kiinostuneita ja ryhmiä tulee enemmän ja enemmän, musta on mahtavaa, että tanssikoulu on saanut näin hyvän suosion vaikka vasta pari vuotta sitten perustettiin :) Oon kiitollinen, että oon päässyt tekemään yhteistyötä tanssikoulun sekä ihanan Riikka-Liisa Kuopan kanssa.

Kuvat on mun ottamia kaikki ja otin ne kauempaa yleisöstä, siksi saattaa olla vähän epätarkkoja :)


TANSSIN KESÄ 2014

Tuleva kesä alkaa tanssilla ja teatterilla! Tule ja treenaa tuttua suosikkilajiasi tai heittäydy teatterin magian vietäväksi. Kaikki opetus tapahtuu Kouvola-talolla ja ilmoittautua voit vaikka heti. :) Tervetuloa!

Tanssikurssit 2.-19.6. – kolme viikkoa vauhdikasta menoa ja hyviä fiiliksiä heti kesäkuun alussa!

maanantai:
17-18 Breakdance / hip hop pojat 8-11-v – alkeisjatko
18-19 Hip hop / freestyle yli 12-v
19-20 MTV/street yli 14-v keski/jatko
20-21 Nykytanssi keski/jatko

tiistai:
16-17 MTV/street 11-14-v alkeet
17-18 MTV/street yli 14-v alkeet

keskiviikko:
16-17 MTV/street 8-10-v
17-18 MTV/street 11-14-v keski/jatko

torstai:
17-18 nykytanssi alkeet /Riksu

Opettajina Sofia Törmikoski ja Riikka-Liisa Kuoppa


Lisäksi myös showtime- musiikkiteatteritiiviskurssi :)


Linkit lisäinfoon:

Tapahtuman Facebook-sivu
Aikataulu ja hinnasto
Ilmoittautuminen


IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285

2 comments:

 1. Kun itse omistaa kaksi vasenta jalkaa, tuppaa sitä ihailemaan kaikkia joilla on rytmitajua :) Mä en saa käsiä ja jalkoja toimimaan samaan aikaan eri liikkeissä :D Hienon näköstä se on kun sen osaa!
  allthetastesoflife.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toiset on hyviä tanssissa, toiset piirtämisessä tai vaikkapa rumpujen soittamisessa! Jokaisella on sen oma vahvuus :-) Tanssi on kyllä upeannäköistä sekä mielenkiintoista! Varsinkin tämä show :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)