6/17/14

Back to the summer days

"Kesä"lomalainen täällä kirjoittelee. Oon yrittänyt kylmästä säästä huolimatta tehdä kesäisiä juttuja, esim. olin pari päivää sitten poikaystävän kanssa mökillä rentoutumassa. Aurinkokin on muutamat kerrat pilkahdellut ja otettiin jopa monta tuntia brunaa sunnuntaina. Näitä kesäisiä kuvia kuvattiin Riinan kanssa muutama viikko sitten. Mulla oli päällä tämän hetken lempihame ja mintunvärinen tuubitoppi. Rakastuin todella paljon noihin väreihin ja en malta odottaa, että milloin pääsisi taas pukeutumaan noin kesäisesti :-) Oon myös todella laiska laittamaan hiuksia, mutta nyt keksin laittaa ponnarin niskaan ja tukka näytti taas ihan erilaiselta ja pidemmältäkin. Tykkäsin myös tosi paljon Riinan asusta, tää mimmi osaa kyllä pukeutua aina niin tyylikkäästi <3 Mitä te tykkäätte näistä asuista ja uudesta kampauksesta?

Oon ehkä vihdoin löytänyt treenaamisen kanssa balanssin. Enää mulle ei tuota omatunnontuskia, jos välillä treenit jää vähemmälle. Mulla tulee urheiltua viikossa 2-4 kertaa, joskus vähemmän ja joskus enemmän. Mulla on hyvä olla, syön terveellisesti sekä myös herkuttelen. Kroppakin näyttää tykkäävän tästä tahdista, koska se kerkee levätä töiden ohella sekä tuloksiakin tulee pikkuhiljaa. Ja mitä sitten, jos ei tulisikaan suurempia muutoksia, olen tällä hetkellä aika tyytyväinen :) Treenipostausta on varmaan pian luvassa, jossa sitten voin höpöttää tästä aiheesta enemmän!

Mulla on huomenna aikainen herätys, sillä oon lähdössä ensimmäistä kertaa Tallinnaan päiväreissulle, jee jännää!! Voin sitten kertoa mitä tykkäsin.


| skirt  Australia  | top Seppälä | shoes City Market | watch Gina Tricot | necklace Ur&Penn |

IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285

8 comments:

 1. ihanasti sun hiukset näissä kuvissa! <3

  ReplyDelete
 2. Voi että mitä kesäasuja teillä molemmilla, aivan ihania :-) toivotaan tosiaan että nää säät tästä lämpenis, kohta täytyy muuten kaivaa jo talvivaatteet esiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos emilia :--) Toivotaan, oon jo katsellut kaikkia äkkilähtöjä, koska ei tästä kesästä tule täällä mitään :D

   Delete
 3. Ihanasti sun hiukset näis kuvissa!!! Hamekki on aivan upea ja vielä upeampi sinä :)

  Janina Lisa k

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oioiii mikä ihana kommentti pus <3!

   Delete
 4. Anonymous6/21/2014

  Miten pääsit aknesta? :) tää tuntuu niin turhauttavalta ku ei vaa tunnu loppuvan :( kiitos jo etukäteen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yksityiselle lääkärille menin ja sain tosi vahvat antibiootit ja voiteet yli puoleksi vuodeksi, tosi rankka kuuri mutta oli sen arvoista :) Meinasi tulla kyllä vielä sen jälkeen takaisin, mutta kävin vaihtamassa e-pillerit niin nekin auttoi tosi paljon. Tein tästä asiasta postauksen pari vuotta sitten:

   http://irae-livethelifeyoulove.blogspot.fi/2012/12/en-kehdannut-katsoa-edes-peiliin.html

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)